Така... нека ви покажа няколко отзива относно ефекта от последната модификация на горивния ми оптимизатор К3

Този модел е толкова усилен, че на практика са необходими само две - айде нека са три бр модулни кутии, две на резервоара и една на акумулатора. Все пак, случаите цитирани по-долу е поставян пълният комплект от 4 бр кутии. Предстои до няколко дни оптимизаторът да се комплектова вече само с по три бр.
Текстовете са автентични, копирани от пощата ми - добавил съм само градовете от които ми пишат хората и на втория и третия фамилните им имена. Оквен това съм оцветил в червено числата, които показват ефекта. Можете да си сметнете сами колко е като проценти
..........
дата: 11.07.2021 18:12
до:
caduceus_bg@abv.bgЗдравейте,
Да потвърдя и аз - К 3 действа! Не мога да кажа икономията в %, защото не помня точния разход преди, но беше
между 8 и 9 извънградско[/b]. [b]Сега бордкомпютърът показва 6, а по каталог го дават 6,3 за нова кола. Автомобилът е Рено Сценик 1,6, 2006г., на 180000км. Газовата уредба е БРЦ, без аванспроцесор.
Благодаря и желая много нови успехи!
С уважение,
Румен Щилиянов /Бургас/
=================
..........
дата: 27.08.2021 18:37
до:
асен асенов (
caduceus_bg@abv.bg)
Асен,
Тези дни тествах устройство К3.
Изключително съм доволен! Резултатите напълно покриха това което ти ми каза и дори надминаха моите очаквания.
Ето и преките ми наблюдения по отношение работата на личния ми автомобил, Мерцедес С300L 4matik бензин автоматик със 8 скорости, американско луксозно изпълнение. Тествах го със стандартно гориво 95.
1. Двигателят утихна и започна да работи все едно, че току що съм сменил маслото и съм налял 100 октана.
2. Изключително се подобри инерцията.
3. Увеличи се мощността, както и смяната на скоростите стана по-плавна (като в масло).
4.
Извънградско при спокойно каране (от ВТ до Бяла и обратно, което е точно 100км,) с постоянна скорост между 75 и 95 км в час и с минимум изпреварвания,
разходът на гориво намаля от около 9L/100 до 6.4L/100. Това е повече от 20%
5.
В градски условия, при нормален разход 12L/100 изчислих подобрение от около 25% или около 9L/100.
6. * Това вече е субективен резултат. Усещането ми като шофьор се подобри. Карам спокойно и изпитвам истинско удоволствие.
Приятен уикенд.
Деян Иванов /В.Търново/
==============
........
дата: 28.08.2021 22:44
до:
caduceus_bg@abv.bgЗдравейте! Преди няколко месеца закупих комплект оптимизатори К3 за личният ми автомобил. Колата е Субару Форестър 2006 г.,с обем на двигателя 2.0 литра, и мощност 158кс. Автомобила се движи основно на газ, затова монтирах устройствата на газовата бутилка, която събира почти 50 литра газ при зареждане.
Преди монтажа на устройствата успявах да измина на газ около 420км с едно зареждане и движение само извън града. 500км след монтажа на К3 , колата промени начина по който разгръща мощността. Стана доста по жизнена и шума на двигателя се измени- намаля. Като се има предвид, че двигателя и свалян и ремонтиран е учудващо. А доста по-интересното е,че разхода на гориво се промени. Вече изминавам около 470км градско с едно зареждане на бутилката, при работещ климатик. Скоро пътувах до Ловеч от Бургас и обратно, и
горивото свърши малко след 750 изминати километра. Нямам обяснение какво се случва ,но този продукт работи. Задължително условие е, колата да е с оригинална ламбда сонда.
Николай Митев /Бургас/
..............
Поздрави!