Хармонизатори практика ...

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: Хармонизатори практика ...

Мнение от icrow »

Не знам какво е причинило това бедствие, но си действа по шаблон и нз до къде ще го докара.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Все още не е нищо особено.
Тепърва предстоят сериозни промени.
Затова трябва по-сериозно да се заемем със задачките за независимо отопление.
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
zhivko83
МненияCOLON 180
Регистриран наCOLON Съб Дек 07, 2013 2:52 pm

Мнение от zhivko83 »

Зимата, докато сглобявах хармонизаторите и двата пъти спря да вали сняг и се проясни небето. :sun:
Сега има два в къщи и един на терасата (той има сфери от муфа), но нещо не успяват да оправят времето... :dash:
Само да напомня, че на много места в Европа пръскат и често е облачно, но такива потопи няма.
Поздрави! :hola:
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Бъркаш, Живко.
При нас това нещо дойде много по-късно от по цял свят. Даже само тази година се изредиха всички региони.
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Айкроу , благодаря за измерването :) От вчерашната буря на мен ми направи голямо впечетление огромният брой гръмотевици .Само в нащият квартал удариха около 15 броя за 10 мин. Пред блока в който живея има голяма подстанция за високо напрежение и 3 от светкавиците удариха пряко в нея - добре че трансформаторите имат добри гръмоотводи. В края на краищата третата или четвъртата гръмотевица успя да изключи тока за около половин час.Няколко пъти светкавици са падали близо до мен(до 1км) но такива силни и толкова много не съм виждал през живота си :surpris:
Аватар
tumbi
МненияCOLON 37
Регистриран наCOLON Чет Дек 26, 2013 6:05 pm
МестоположениеCOLON София

Мнение от tumbi »

Здравейте,

Аз съм направил общо 4 хармнонизатора от началото на 2014 г. Всичките са в София на различни места.

Това, което съм забелязал откакто съм направил хармонизаторите е следното:
1. Времето е много по ясно.
2. Растителността в радиуса на хармонизатора се развива по-добре от нормално.
3. Като, че ли градушките заобикалят обсега на хармонизатора или са по-дребни.
4. Както каза Philip - Когато пръскат, в зоната на хармонизaтора следите се разсейват за 10-15 мин., а извън зоната все още седят. Границата между двете зони може лесно да се разграничи.
5. Дъждовете и бурите са по-слаби.

Относно активирането на хармонизаторите с аудио файлове, аз използвам вълните на Румен Чорбаджийски (sum). Ако искате, нека всеки да сподели с какви аудио файлове активира хармонизатора за да бъде ясно и да няма грешки.

Поздрави,
Румен
sheki
МненияCOLON 301
Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
МестоположениеCOLON Златоград
CONTACTCOLON

Мнение от sheki »

И аз с моите два хармонизатора да споделя , в момента и двата са в къщи все още и преди няколко дена имаше силен порой над града но за около час и замина , леко ситна градушка и замина, имаше и светкавици и сравнително малко поражения имаше по лан мрежата, но да отбележа интересен ефект , бях си вкъщи и наблюдавах небето, светкавиците не бяха както обикновено от небето към земята а бяха хоризонтални, движеха се като було отгоре и просто минаха над нас. А за силата им беше наистина невероятна, много силен и плътен звук. Явно ефективния радиус при мен е около 3км въпреки че хармонизаторите обхващат по - голям район.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

И тук светкавиците вчера и оня ден бяха предимно хоризонтални, но пораженията по лан мрежата ни бяха значителни :lol:
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

...В големите градове има прекалено много източници на мощно отрицателно излъчване. Като се започне от десетките или стотици трафове за ток, премине се през захранващите мрежи на тролеи, трамваи и влакове, през транслатори, ретранслатори, GSM клетки и мобилните на всеки от нас, през огромното число автомобили и всякакъв друг транспорт, и се стигне до огромното число недоволни или отчаяни хора.

Казвам това, за да стане ясно какво голямо количество хармонизатори трябват, за да стане положителното излъчване преобладаващо. Всеки хармонизатор е светлинка в мрака, но трябват много и мощни, за да се справят с всичко това. ...Колкото по-малко е населеното място, толкова по-лесно излъчването на хармонизатора става основно за територията и Природата хармонизира местните процеси.

Успее ли се обаче положителното излъчване да стане основно (което е нормално за Природата), то нито HAARPове, нито други човешки действия и измислици, не могат да я изкарат от равновесие. Това особено силно важи за територията на Балканите по ред други причини.

Приятен и хубав ден! :)

ПП

Принципно съм противник на всякакво активиране не от човека, който е правил хармонизатора. При самото "правене" той приема енергията и илъчванията на "правещия го". Ненапразно, когато правиш нещо такова, е нужно да бъдеш в добро настроение. Това се отразява на бъдещото действие на устройството. Всяко активиране чрез мисловна или каквато и да било енергия от друго същество не може да бъде напълно хармонична с енергията на направилия го. Това води до дисонанси и неправилни излъчвания, последствията от които са доста непредсказуеми.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Philip написаCOLON
ПП

Принципно съм противник на всякакво активиране не от човека, който е правил хармонизатора. При самото "правене" той приема енергията и илъчванията на "правещия го". Ненапразно, когато правиш нещо такова, е нужно да бъдеш в добро настроение. Това се отразява на бъдещото действие на устройството. Всяко активиране чрез мисловна или каквато и да било енергия от друго същество не може да бъде напълно хармонична с енергията на направилия го. Това води до дисонанси и неправилни излъчвания, последствията от които са доста непредсказуеми.

И отново :doubleup: :lol:
BUTTON_POST_REPLY