Хармонизатори практика ...
Re: Хармонизатори практика ...
Не знам какво е причинило това бедствие, но си действа по шаблон и нз до къде ще го докара.
Все още не е нищо особено.
Тепърва предстоят сериозни промени.
Затова трябва по-сериозно да се заемем със задачките за независимо отопление.
Тепърва предстоят сериозни промени.
Затова трябва по-сериозно да се заемем със задачките за независимо отопление.
Наблюдавам - анализирам - променям.
Зимата, докато сглобявах хармонизаторите и двата пъти спря да вали сняг и се проясни небето.
Сега има два в къщи и един на терасата (той има сфери от муфа), но нещо не успяват да оправят времето...
Само да напомня, че на много места в Европа пръскат и често е облачно, но такива потопи няма.
Поздрави!

Сега има два в къщи и един на терасата (той има сфери от муфа), но нещо не успяват да оправят времето...

Само да напомня, че на много места в Европа пръскат и често е облачно, но такива потопи няма.
Поздрави!

Бъркаш, Живко.
При нас това нещо дойде много по-късно от по цял свят. Даже само тази година се изредиха всички региони.
При нас това нещо дойде много по-късно от по цял свят. Даже само тази година се изредиха всички региони.
Айкроу , благодаря за измерването
От вчерашната буря на мен ми направи голямо впечетление огромният брой гръмотевици .Само в нащият квартал удариха около 15 броя за 10 мин. Пред блока в който живея има голяма подстанция за високо напрежение и 3 от светкавиците удариха пряко в нея - добре че трансформаторите имат добри гръмоотводи. В края на краищата третата или четвъртата гръмотевица успя да изключи тока за около половин час.Няколко пъти светкавици са падали близо до мен(до 1км) но такива силни и толкова много не съм виждал през живота си 

Здравейте,
Аз съм направил общо 4 хармнонизатора от началото на 2014 г. Всичките са в София на различни места.
Това, което съм забелязал откакто съм направил хармонизаторите е следното:
1. Времето е много по ясно.
2. Растителността в радиуса на хармонизатора се развива по-добре от нормално.
3. Като, че ли градушките заобикалят обсега на хармонизатора или са по-дребни.
4. Както каза Philip - Когато пръскат, в зоната на хармонизaтора следите се разсейват за 10-15 мин., а извън зоната все още седят. Границата между двете зони може лесно да се разграничи.
5. Дъждовете и бурите са по-слаби.
Относно активирането на хармонизаторите с аудио файлове, аз използвам вълните на Румен Чорбаджийски (sum). Ако искате, нека всеки да сподели с какви аудио файлове активира хармонизатора за да бъде ясно и да няма грешки.
Поздрави,
Румен
Аз съм направил общо 4 хармнонизатора от началото на 2014 г. Всичките са в София на различни места.
Това, което съм забелязал откакто съм направил хармонизаторите е следното:
1. Времето е много по ясно.
2. Растителността в радиуса на хармонизатора се развива по-добре от нормално.
3. Като, че ли градушките заобикалят обсега на хармонизатора или са по-дребни.
4. Както каза Philip - Когато пръскат, в зоната на хармонизaтора следите се разсейват за 10-15 мин., а извън зоната все още седят. Границата между двете зони може лесно да се разграничи.
5. Дъждовете и бурите са по-слаби.
Относно активирането на хармонизаторите с аудио файлове, аз използвам вълните на Румен Чорбаджийски (sum). Ако искате, нека всеки да сподели с какви аудио файлове активира хармонизатора за да бъде ясно и да няма грешки.
Поздрави,
Румен
-
- МненияCOLON 301
- Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
- МестоположениеCOLON Златоград
- CONTACTCOLON
И аз с моите два хармонизатора да споделя , в момента и двата са в къщи все още и преди няколко дена имаше силен порой над града но за около час и замина , леко ситна градушка и замина, имаше и светкавици и сравнително малко поражения имаше по лан мрежата, но да отбележа интересен ефект , бях си вкъщи и наблюдавах небето, светкавиците не бяха както обикновено от небето към земята а бяха хоризонтални, движеха се като було отгоре и просто минаха над нас. А за силата им беше наистина невероятна, много силен и плътен звук. Явно ефективния радиус при мен е около 3км въпреки че хармонизаторите обхващат по - голям район.
И тук светкавиците вчера и оня ден бяха предимно хоризонтални, но пораженията по лан мрежата ни бяха значителни 

...В големите градове има прекалено много източници на мощно отрицателно излъчване. Като се започне от десетките или стотици трафове за ток, премине се през захранващите мрежи на тролеи, трамваи и влакове, през транслатори, ретранслатори, GSM клетки и мобилните на всеки от нас, през огромното число автомобили и всякакъв друг транспорт, и се стигне до огромното число недоволни или отчаяни хора.
Казвам това, за да стане ясно какво голямо количество хармонизатори трябват, за да стане положителното излъчване преобладаващо. Всеки хармонизатор е светлинка в мрака, но трябват много и мощни, за да се справят с всичко това. ...Колкото по-малко е населеното място, толкова по-лесно излъчването на хармонизатора става основно за територията и Природата хармонизира местните процеси.
Успее ли се обаче положителното излъчване да стане основно (което е нормално за Природата), то нито HAARPове, нито други човешки действия и измислици, не могат да я изкарат от равновесие. Това особено силно важи за територията на Балканите по ред други причини.
Приятен и хубав ден!
ПП
Принципно съм противник на всякакво активиране не от човека, който е правил хармонизатора. При самото "правене" той приема енергията и илъчванията на "правещия го". Ненапразно, когато правиш нещо такова, е нужно да бъдеш в добро настроение. Това се отразява на бъдещото действие на устройството. Всяко активиране чрез мисловна или каквато и да било енергия от друго същество не може да бъде напълно хармонична с енергията на направилия го. Това води до дисонанси и неправилни излъчвания, последствията от които са доста непредсказуеми.
Казвам това, за да стане ясно какво голямо количество хармонизатори трябват, за да стане положителното излъчване преобладаващо. Всеки хармонизатор е светлинка в мрака, но трябват много и мощни, за да се справят с всичко това. ...Колкото по-малко е населеното място, толкова по-лесно излъчването на хармонизатора става основно за територията и Природата хармонизира местните процеси.
Успее ли се обаче положителното излъчване да стане основно (което е нормално за Природата), то нито HAARPове, нито други човешки действия и измислици, не могат да я изкарат от равновесие. Това особено силно важи за територията на Балканите по ред други причини.
Приятен и хубав ден!

ПП
Принципно съм противник на всякакво активиране не от човека, който е правил хармонизатора. При самото "правене" той приема енергията и илъчванията на "правещия го". Ненапразно, когато правиш нещо такова, е нужно да бъдеш в добро настроение. Това се отразява на бъдещото действие на устройството. Всяко активиране чрез мисловна или каквато и да било енергия от друго същество не може да бъде напълно хармонична с енергията на направилия го. Това води до дисонанси и неправилни излъчвания, последствията от които са доста непредсказуеми.
Philip написаCOLON
ПП
И отново