Написаното досега от мене и колегите

Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Написаното досега от мене и колегите

Мнение от caduceus »

.
Прикачени файлове
2 4AST.doc
(2.03 MiB) 1011 пъти
1 4AST.doc
(2.9 MiB) 1028 пъти
nightcrawler65
МненияCOLON 111
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 10:12 pm

Re: Написаното досега от мене и колегите

Мнение от nightcrawler65 »

Благодаря за поканата и с радвам, че не е забравена темата за хармонизаторите. Ще бъде интересно да се сподели опита от изминалото време на участниците в писането по темата. Аз лично поддържам мнението си че хармонизаторите, които съм изработил продължават да си действат успешно / както за хората така и за околната среда/. Дори съм планирал да направя още 2-3, но това ще стане вече на есен по обективни причини. Интересно ще ми е да разбера как е действието на "онзи" дистанционно активирания, като залагам на това че собственика му се е регистрирал и в този форум.
Браво Кадуцеус пожелавам успех на форума и висока активност от всички.
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

nightcrawler65, добре дошъл на форума :D Преди 2-3 месеца направих още една екстра към 1/4 хармонизатора.Добавих от долната страна един трискелион излъчващ минус , а от горе трискелион излъчващ плюс и се получи доста по-мощно устройство.Не си спомням само трискелионите от 2 кубита ли бяха или от три :oops: Ето и картинки :
харм с два трискелиона.jpg
харм с два трискелиона.jpg (47.1 KiB) Прегледано 20603 пъти
[/attachment]
трискелион плюс.jpg
трискелион плюс.jpg (60.49 KiB) Прегледано 20603 пъти
Прикачени файлове
Triskelion отрицателен.jpg
Triskelion отрицателен.jpg (34.23 KiB) Прегледано 20603 пъти
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Аз не съм правил нови модели на хармонизатора, но намерих един форум в който писах за него.
http://forum.tisitova.com/viewtopic.php ... 28&start=0
http://forum.tisitova.com/viewtopic.php ... &start=140

Там има едни уникални хора със способности, а админът sum е от Ямбол - градът в който съм роден и аз и дори май сме далечни братовчеди :D Той освен че пише книги на духовна тематика, е направил и едни аудиофайлове със записани ментални вълни по време на медитация, с цел да се отблъскват негативни енергийни същности - които си щъкали наоколо и ни създавали неусетно проблеми. Та пуснах два от последните такива файлове през хармонизатора ми - и имаше явен и бърз ефект върху текущото кемтрейлс пръскане, провеждано в този момент над Ловеч. Небето се изчисти почти напълно за 15-20 минути, а след още толкова си стана чисто и синьо. Файла вълните 6 се намира на 14-та страница на темата от линка. Припомням, че пусках преди време и аудиото на Боб Драч, което действие след два дни непрестанно въртене на мп3-файла през високоговорителя на мобилен телефон, обърнат към средата на хармонизатора изглежда направи сериозна гръмотевична буря и малък потоп в Ловеч и околностите. Тогава спрях с тези тестове, щото щяхме да се издавим :)

Писах на админа sum и в резултат на няколко приказки с него той пусна някаква ментална програма с която много бързо се разсейват вече следите от пръскане - не сте ли забелязали от около месец как бързо изчезват? Действието се усещало чак в Германия, каза един от колегите, който е ходил там скоро.
Да са живи и здрави всички такива люде, защото са потребни и вършат хубава работа - за благото на всички нас!
Поздрави
Аватар
gomi
МненияCOLON 131
Регистриран наCOLON Чет Май 09, 2013 9:19 pm
МестоположениеCOLON майна таун :)

Мнение от gomi »

Прочетох му втората книга - на "sum" ..... впечатлен съм :roll:
Май, може да извлича специфична информация от .... от общото инфо поле.
Интересно ми е дали няма да може да измисли специфичен запис специално за хармонизаторите, все пак неговите в форума са за гонене на "ТЕ" - некви енергийни гадини? ( има и снимки в момент на медитация как се бори с такава гадина ;) )
А дали може да дръпне инфо как да се подобрят и твоите оптимизатори за колите ..... ?
«Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!»
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Аз мисля да почна и третата :) Румен /sum/ е голяма работа, като ходя в Ямбол след месец ще пробвам да се видим на живо. За оптимизаторите си имам един съветник, който каза като се видяхме скоро /живее в чужбина/ че са над 98% близо до истината, т.е. няма кой знае какво да им се подобрява :) Има просто други подходи, но ще се ровим де. В информационното поле дето е ровил и Тесла :D
Относно информационния запис за хармонизаторите, направил го е като го помолих и каза, че няма вече да има такива проблеми, защото България била благословено място. Оттогава следите се разсейват много бързо, вероятно и неутрализират. Може да е активирал мрежата направени хармонизатори дистанционно - не казва.
Поздрави
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Някой да не прави експерименти с хармонизатори и вълни, че нещо почнахме да се давим :lol:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Аз тоя път не :) Другите да си признават :lol:
nightcrawler65
МненияCOLON 111
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 10:12 pm

Мнение от nightcrawler65 »

Не съм и аз, от три месеца не съм си вкъщи и още три няма да съм а дори не нося с мен :D
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Здравейте колеги,
направих тия дни едно малко хармонизаторче от шнур на Мировинг. "Шнур" е доста общо казано, за ринговете съм използвал не базов, а 7х7, после три такива в един, после от него намотка два оборота надясно и съединяване. Може да се усили още, но вероятно не е нужно. Аку Вак бобината е пак от троен 7х7 шнур, като изведох свързването отвън защото вътре беше трудно. Според мен работи добре и има мощно поле, макар и в по-малък радиус. Изделието се тества с цел енергийна защита на дома, но може би не е съвсем подходящо /по скоро е за защита на апартамент от негативно излъчване от разположени на покрив антени на GSM оператори и др. подобни/. Поставя се на пода някъде по-далеч от спалнята - на балкон или др. Хармонизаторът е прибран за здравина в пластмасова прозрачна кутия и издържа на ритане от заплеси в семейството, както и хапане, драскане и подобен тормоз от неголеми домашни любимци :)
Погледнете и кажете вашето мнение

Поздрави
Прикачени файлове
harmoniz-malak.rar
(1.12 MiB) 715 пъти
BUTTON_POST_REPLY