Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
xlr88
МненияCOLON 3
Регистриран наCOLON Пет Ное 14, 2014 9:19 pm

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от xlr88 »

Не ми е 88 набора, просто ника е един герои от игрите на хавела, но е с едно осем и понеже винаги е зает сложих още едно. На 50 съм от Бургас.
stefan4o
МненияCOLON 91
Регистриран наCOLON Пет Окт 11, 2013 3:49 pm

Мнение от stefan4o »

Гледах разни клипчета за направа на хоуммейд вортекси. Това например има ли силен положителен заряд?
http://youtu.be/Cp2-AUKK2SI
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Здравейте колеги,
дано не кажете че пак се изказвам по-твърдо, но това е типичния пример как се прави нещо красиво на външен вид, а поради неспазване на основни моменти - неработещо. Или поне незареждащо водата с позитивна жизнена енергия - вероятно декомпозира боклуците които са във водата и я чисти от програми, но само толкова. Как работи това нещо и защо така говоря?
1. Водния вихър е перфектен на вид, но реално водата придобива забележим + заряд чак около началото на конусовидното стеснение на бутилката /около чертите и след тях/. Това се усеща и измерва много ясно от екрана, който може - да го потвърди.
2. Дотук добре, към изхода имаме доста силен плюс. Но... При изхода /както вече писах по-рано във форума относно такива устройства с две шишета и пластмасова връзка помежду им/ имаме разширяващ се воден конус със съответния минус в него и накрая отново неутрална вода.
3. Ако просто тия хора оставят една тясна дупка на капачето на бутилката /или с малко тясно маркуче там/ и водата се излива на права струя, ще имаме постоянно зареждане с плюс и при всеки + цикъл /преминаване през стесняващия се конус/ той ще се увеличава. Така няма да има декомпозиране на боклуците, но плюсът във водата ще се увеличава докато не настъпи равновесие в отделяната в околната среда енергия и захранващия вортекс. Може да не е толкова красиво на вид както това на клипа, но ще работи.
Поздрави.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Айде не само да приказвам кое не е като хората, а и да ви покажа нещо мое ново и добре работещо :)
Активатор за флуиди /основно за вода/, проточен тип. Т.е. водата просто минава през полето и в нея се индуцира мощен заряд от позитивна енергия. Изделието не е магнитно, съдържа само схема, оргонна бобина и малко електронни елементи! Размери 65х70 мм, тежи около 150 грама. Първите резултати са много окуражаващи :sun:
Прототипът на снимката е първо изделие и предназначен само за доказване на принципа, индуцира заряд със сила около +9,/440/, след него има два по-малки прототипа, които се усъвършенстват в момента. Ще има естествено и тестове по няколко основни параметъра в лабораторията за храни и вода, която ползвам обикновено и ще ги публикувам тук.
Можете да измерите или усетите какво става със водата при теста на чешмата отпреди малко, вижте каква влиза като качество и каква излиза, след нищожна част от секундата. На практика животворна! :jdance:
Вчера се къпах за първи път с такава вода от три пъти по-слабо и много малко по размер /55х35 мм/устройство от този тип. Просто се нанизва на меката връзка на душа и това е. Никакви свръзки, лесно чистене наоколо, сваляне или монтаж за секунди дори от обикновена домакиня. Ефектът е невероятен, основно като силно тонизиращо въздействие, а енергията докато душът тече се усеща на около 1 м от него.
Активаторът поне един месец ще е в тестове, след което ще ви покажа окочателния вид и ще бъде достъпен като останалите ми изделия. Засега само го показвам, за да се види че не съм се зомбирал още, както им се струва на някои колеги :lol:
Поздрави!
Прикачени файлове
Image1245.jpg
Image1245.jpg (172.89 KiB) Прегледано 7196 пъти
Image1246.jpg
Image1246.jpg (188.75 KiB) Прегледано 7196 пъти
Image1247.jpg
Image1247.jpg (171.61 KiB) Прегледано 7196 пъти
Image1249.jpg
Image1249.jpg (222.12 KiB) Прегледано 7196 пъти
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Това е тестово изделие за лична употреба, не е за общо ползване. Ето малко снимки на това с което си се къпя у нас, както и на водата от душа със заряд +9,/125/ От +9,93/10 вечерта когато се върнах уморен у нас, зарядът на тялото ми се покачи за 10-15 минути душ до 9,/13/ и бях готов да вървя пак на работа в офиса :) Следях как пада заряда във времето и за четири часа спадна до 9,/6/, но ефектът на тотално тонизиране си беше очеваден.
На второ място, идеята ми беше да се опитам да направя максимално мощно изделие в минимално възможния обем, за да се види границата на конкретната технология. Така че и това дето е у нас няма да е за всички, а ще го намаля поне наполовина като ефект за да сме сигурни че няма някой да литне :gwitch: :)
Прикачени файлове
Image1223.jpg
Image1223.jpg (244.08 KiB) Прегледано 7278 пъти
Image1226.jpg
Image1226.jpg (151.08 KiB) Прегледано 7278 пъти
Image1234.jpg
Image1234.jpg (180.49 KiB) Прегледано 7278 пъти
Image1235.jpg
Image1235.jpg (178.26 KiB) Прегледано 7278 пъти
Image1236.jpg
Image1236.jpg (190.47 KiB) Прегледано 7278 пъти
Image1237.jpg
Image1237.jpg (175.19 KiB) Прегледано 7278 пъти
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Айде да ви покажа колко подобрих малкия активатор за няколко дни :) Това е само за експериментални цели и за да видя докъде може да се усили активатора при запазване на малките му размери. Т.е. къде е границата на тази технология за този размер на кожуха. Това което ще пусна за продажба ще е доста по-слабо, за всеки случай. Разбира се, тествано на поне десет доброволци :)
Активаторът е както казах по-рано с размери 55/30 мм и за корпус ползвам ролка с външен кожух, от лейкопласт. Последният вариант е със сила малко над +9,/2200/, като този заряд се индуцира във водата при еднократно преминаване. Тествано е при различни скорости и обем на водната струя и зарядът не е много по-различен, т.е. устройството е мултифункционално и ще може да се ползва и за поливане на земеделски култури, активиране на водата при пълнене на басейни и др. Най-важното за мен и потребителите е, че освен че е много силно е и много-много лесно за употреба - малко, елементарно за монтаж и подвижно за да се почиства лесно. Освен това е външно за конструкцията на чешми и водопроводи и не трябва да се снажда към тях, а просто да се наниже отгоре :) Както и да се направи в различни модификации с по-голям или по-малък отвор, за всякакви тръби
Вижте малко снимки отпреди един час, пък който иска да мери. Тестовете продължават с лабораторни изследвания на водата.
Поздрави!
Прикачени файлове
обикновена вода от чешмата, слаба струя като тази минаваща през душ.
обикновена вода от чешмата, слаба струя като тази минаваща през душ.
Image1255.jpg (157.72 KiB) Прегледано 7234 пъти
вода от чешмата, слаба струя като тази минаваща през душ.
вода от чешмата, слаба струя като тази минаваща през душ.
Image1257.jpg (158.06 KiB) Прегледано 7234 пъти
вода от чешмата, силна водна струя  минаваща през активатора.
вода от чешмата, силна водна струя минаваща през активатора.
Image1258.jpg (167.91 KiB) Прегледано 7234 пъти
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

Аз мога да съм един от доброволците за тест :)

Нали знаеш, че всяко ново нещо ме влече :hp:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Нека мине първо лабораторния тест и ще ти донеса една бр в София като идвам. Също първо трябва да установя на свой гръб колко силен е най-добре да се остави активаторът - днес почвам да слагам последния мощен вариант на душа само когато се къпя аз /после оставям пак слабия за домочадието което много почна да го харесва :) / и ще проверявам заряда на тялото си как се променя преди и след къпането в течение на денонощието. Това ще е поне две седмици, за да се установят някакви опитни данни, които ще пусна после тук във форума. Мисля да тествам и как ще ми се отрази пиенето на тая вода - може пък да се подмладя и да сваля двадесетина годинки :lol:
Поздрави!
djoko
МненияCOLON 68
Регистриран наCOLON Пон Юли 14, 2014 2:11 pm

Мнение от djoko »

:hola:
Това е новото ми устройство:
Изображение
Както виждате състои се от 17 възела на мировинг, размерите са 35х3.5 см.

Предназначение(което съм му намислил):
1. Да го монтирам на климатика - (според кадуцеус е добра идея, но явно той няма време за експерименти в тази посока) viewtopic.php?f=3&t=174
а) на платнения филтър (най лесен монтаж)
б) на изходящия въздух между клапата и турбината

2. Да го навия и монтирам върху филтърната система за вода(на последното филтърно тяло), която имам монтирана в кухнята (ето такава: http://i2.rozetka.ua/goods/54697/record_54697564.jpg )

3. Да го навия и монтирам върху филтърната кутия на колата

Моля за вашето мнение и измерване ако може :)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Браво на тебе, поиграл си си с тия възли и изглеждат хубави! Лентата работи и излъчва /макар не много силно/ и според мен може да я сложиш на входната дупка отгоре на климатика и няма да се вижда, а ще действа. По принцип когато са увити в текстил възлите работят по-силно, но ако ги омотаеш пък няма да минава въздух... Пробвай
Успех!
BUTTON_POST_REPLY