Хипарх
Зарядът на слънцето е много висок, но е многоспектров. Мисля че няма как да се измери коректно и ако се сравни с подобно излъчване от предмет или установка, ще са съвсем различни, въпреки че са може да са с подобен по количество заряд. Примерно такова е положението и с MWO на Лаковски, както и с въздушния автотермичен оптимизатор на проф. Андреев. Зарядът просто не е всичко.
Мога да кажа само, че филтрите не екранират важните неща и може да се зареждаш дори като гледаш снимката, която е прекрасна! При правилна постановка и усет може да се свържеш със духовното слънце зад това, което се вижда с очи и да разбереш много неща по прекия път, без логика

ascension
Хармонизаторът е добър, слагай го някъде на балкон или двор /да е поне на 2 м встрани от легло, ако е в стая/. Не знам защо нкои колеги си мислят че излъчването може да минава през масивни стени - не може. Айде да кажем по-точно, че много силно намалява, ако не изчезва напълно... Затова на небето се появява много ясна картина на чисто пространство с отчитане на екрана /неправилно по форма петно/, когато излъчването е частично екранирано от стената на сградата, примерно при поставяне на хармонизатора на балкон. По тази причина е добре да е сложен в двор или някъде далече от сграда и др масивни препятствия.
Сферите усилват, но може и без тях. Най-важното е Аку-Вака да е поляризиран, да е правилно сложен с плюса нагоре и двете свръзки /долната и горната/ на ринговете да са над дупките на Аку-Вака, за да може фокусите на ринговете да са вътре в Аку-Вака и да се изстреля енергията им като излъчване нагоре. Твоя го прави и работи, не натягай до последно жиците другия път че се деформират и правят вътрешни напрежения в ринговете. Силно излъчване в радиус от 3,2 км, общ обхват около 40 км. Доста силен оргонен ток има, постарал си се и е добре направено.
Слави
водата от първата чаша я изкарах +9,/43/ а от втората +9/132/.
Имайте предвид, че тествах преди малко обработено с активаторчето уиски, щото искам да метна едни приятели че е Дъмпел /имам празно шише от него/, пък то си е евтин Джим Бийм, ама оргонизиран

и не съм съвсем във форма за мерене. Но реших все пак да не оставям нещата да отлежават до след Коледа, така че това е положението с меренето засега
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!