Какво завихряне виждаш тук? Нали само на 1 пръст отдолу ти е клапата на дросела? Колко и да го въртиш, като мине покрай дросела потока ще трябва да се изправи - дросела ще действа като направляваща ламела и ще ти "изправи" всички въртележки, дето ги заформяш.
Да не говорим, че когато дросела не е напълно натиснат, покрай ръбовете му има такива завихряния, пред които тия направени от вентилаторчето ще изглеждат като пролетен бриз пред цунами... А хич не ми се говори какво става покрай смукателните клапани, където сечението е в пъти по-малко.
Лошото е че ако седна да правя (или купя) някое от тия подобрение ще се окаже че самия аз излъчвам прекалено силна отрицателна енергия и затова не ми се получават нещата...

А истината е че същия резултата можеш да постигнеш като натикаш един чорап в маркуча - мотора ще смуче по-малко въздух, ще трябва да завиеш кранчето на газта за да оправиш сместа, колата ще е малко по-спъната но ще гори по-малко. И това ще се усеща предимно във високите обороти, където мотора има нужда от целия възможен въздух който може да мине през смукателния тракт. Както казах по-горе - същия ефект можеш да постигнеш с трупче под педала на газта. Просто сам се лишаваш от малко мощност на мотора в името на икономията.
И... "по часовниковата стрелка" ... спрямо движението на флуида ли? Ако въздуха се движи отдолу нагоре пак ли трябва да се върти в тази посока? Ами ако идва отпред на мотора? Ами отзад? Самото въртене на въздуха по часовниковата стрелка ли го зарежда с "положителна енергия" или ... де да знам... спрямо Земята, спрямо магнитното поле... спрямо положението на слънцето?
С'я се замислям... кво ли се случва в "окото" на тайфун? Там трябва да се отваря рог на изобилието направо - десетки километри широка фуния от въздух, въртяща се (о, чудо) почти винаги по часовниковата стрелка, поне в Северното полукълбо...