ORMUS концентрат - методи, уреди за извличане

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина

ORMUS концентрат - методи, уреди за извличане

Мнениеот caduceus » Съб Ное 29, 2014 7:39 pm

Здравейте!
Настоящата тема е посветена на извличането, концентрацията и добива на т.нар. ORMUS концентрат, или M-STATE вода. Това е животворна субстанция, намираща се в минимални количества във водата и извличана с прости методи. Може да се запознаете с първоизточника тук:
http://www.subtleenergies.com/ormus/tw/pictures.pdf
Имам някои идеи как да се направи процеса на извличане по-бърз и добивът да е много по-голям. Основно защото в оригиналните данни и методи липсва подход за създаване и концентриране в даден ограничен обем вода, а се ползват големи количества такава само за извличане на концентрата.
Разполагам с проста обогатителна система от проточен тип, която ще подобря радикално в циркулационна, ползвайки последните постигнати в практиката ми неща, свързани с активиране на вода. Темата е от изключително значение!
Ще пусна още обяснения и снимки когато съм готов. Който чете, ще има полза, който предпочита само да приказва - не :)
Поздрави.
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2024
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: ORMUS концентрат - методи, уреди за извличане

Мнениеот caduceus » Съб Ное 29, 2014 9:28 pm

Така. След малко размисъл концепцията на системата е готова :) Ще има два режима на работа - подготвителен, когато ще се активира на максимум съдържащата се нея оборотна вода /най-вероятно 3-4 литра/, като при това ще се натрупва /на практика създава от енергията директно като един вид утайка/ ормус или М-стейт вода в общата такава. Вторият етап включва допълнителни вход за нова вода и изход с магнитен филтърен капан, където става извличане на концентрата. Каквото влиза, се размесва със постоянно обогатяващото се вътре и същото количество филтрирана вече част концентриран ормус излиза в събирателен съд. Това е накратко, без подробностите. Очаквам съотношението на извличането да е 15/1, т.е. от 15 литра нормална вода да излезе 1 литър чист ормус концентрат. При стандартните системи е 400/1, като не е ясно колко е силен концентратът. На снимките има мощен заряд, особено синият и млечносиният извлечен от вихровата система с 56 магнита. Който може, да провери :)
Това е. Остава да се направи, което ще стане в най-скоро време ;)
Поздрави /макар че май не остана кого да поздравявам вече/

ПП
Малката циркулационна тестова система която работи вече 45 мин на масата в офиса, излъчва мощна енергия на около 3 м около съда. Водата е около 0,5 л и енергията за 45 минути стигна +9,/1,62 млн/ при работеща помпа. Това показва по-доброто насищане на водата с енергия, при предната система стигна до 1,3 млн деветки и дотам спря. И то беше за 4 часа, сега за половин час мина това ниво. Моделът е успешен, почвам голямата, истинска система :)
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2024
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: ORMUS концентрат - методи, уреди за извличане

Мнениеот hyparh » Съб Ное 29, 2014 9:51 pm

Те това вече си е чиста алхимия :witchy: Тази дума Ормус веднага ми се стори познана и се сетих, че съм я срещал в книгата "Sexual alchemy" на Доналд Тайсън. Споменават се и разни еликсири и т.нар. Голдън нектар. Последното се споменава и в една книга на Мантак Чиа за циркулацията на енергиите в човешкото тяло. Нещата са навързани на синджир :)
Все още не съм много добре забознат с методите за получаването на тези субстанции, но си намирам инфо лека-полека. Темата определено е интересна и заслужаваща внимание, това са доста дълбоки води.

Поздрави и от мен
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
hyparh
 
Мнения: 494
Регистриран на: Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
Местоположение: Нови хан

Re: ORMUS концентрат - методи, уреди за извличане

Мнениеот caduceus » Съб Ное 29, 2014 10:13 pm

Благодаря ти Хипарх!
Само за сведение - водата на 1 час циркулация стигна 2 млн деветки и като изключих помпата, за 15 минути падна до 1,8 млн. Енергията се разсейва и трябва да я "тъпчеш" в материята докато я поеме, а като изключиш "тъпкача" бързо гледа да избяга :smileylol:
Да, това си е чиста алхимия - има концентрация, дестилация чрез магнитни и др. методи. Основното е обогатяване и изчистване на съдържанието - както се обогатява уран например ;) А относно енергийните процеси при смесването на енергиите в тялото /ако това ти е интересно естествено/ може да погледнеш книгата на Джао Бичън "Даоска алхимия", там нещата са описани, макар доста неразбираемо за нормалния човек.
Ето ви и една картинка която излиза като напишете "ormus" в Гугъла. Какво е това нещо дето са нарисували в средата, дали пък не е кадуцей ;) :lol:

ПП
Картинката е от следния линк
http://www.lightofthegnosis.org/ormus.htm
Прикачени файлове
ormus_emblem.jpg
ormus_emblem.jpg (30.36 KiB) Прегледано 6866 пъти
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2024
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: ORMUS концентрат - методи, уреди за извличане

Мнениеот icrow » Съб Ное 29, 2014 11:22 pm

Пентаграм и еврейска звезда?! Чудесно.
Аватар
icrow
 
Мнения: 1856
Регистриран на: Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: ORMUS концентрат - методи, уреди за извличане

Мнениеот smsi-h » Съб Ное 29, 2014 11:25 pm

Едно малко вмъкване от мене. :hola:
Прикачени файлове
TrapsORMUS.zip
(1.08 MiB) 437 пъти
ДЭВИД ХАДСОН.rar
(248.77 KiB) 408 пъти
smsi-h
 
Мнения: 287
Регистриран на: Пон Сеп 09, 2013 5:37 pm

Re: ORMUS концентрат - методи, уреди за извличане

Мнениеот caduceus » Нед Ное 30, 2014 12:52 pm

Айкроу
В тази картинка има всякакви неща, взети накуп - символи от къде ли не, свързани май както им падне :lol: Това прилича доста на сбиротак и е правено от хора които хал-хабер си нямат какво означават символите. Така че не се впечатлявай много :)
smsi-h
Лично ти благодаря за двата линка!!! Особено втория е много интересен, позачетох малко и ще го проучвам утре по-подробно. Отразява доста добре реалността в т.нар. академична общност която само води лекции за известни от десетки години неща, преписва един от друг и си раздава звания, за да чопне някой лев от хазната. Тези които наистина работят са много, много малко. Както и в този форум де :) Видно от последните събития.
Превода на руски вече трябва да го разберат повече хора - добре е да се чете в оригинал, но нещо се съмнявам повечето колеги да се оправят с него... Особено като се има предвид общото образователно ниво и елементарните правописни грешки които правят :lol: Иначе - много важни и компетентни по всичко :no: Да се сетят кои са, без подсказване
Поздрави! :cheers:
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2024
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: ORMUS концентрат - методи, уреди за извличане

Мнениеот caduceus » Нед Ное 30, 2014 2:18 pm

Искам да акцентирам само на един цитат от втория линк за Дейвид Хъдсън, който ни показа smsi-h. Само това - пък вие си преценете за какво става дума:
....................
Поймите, это не анти что-то. Это не анти спид. Это не анти-рак. Это за жизнь. Это буквально - дух. Материал здесь, не для того, чтобы вылечить рак. Материал не для того, чтобы вылечивать спид. Этот материал для того, чтобы совершенствовать наши тела. Он приводит наши тела к состоянию, в котором они должны быть. Это наша иммунная система, которая сражается и вылечивает болезнь Если вы можете корректировать ДНК внутри каждой клеточки вашего тела, если вы можете корректировать все повреждения,
которые были нанесены раком, если вы можете корректировать изменения, которые наносятся вашими болезнями, вирусами, вы фактически сможете стать совершенными существами. Вы сможете возвратиться назад к своему начальному здоровому состоянию, как это и было задумано. Это не лекарство. Этот материал, фактически, философский материал. Он для того, чтобы просветить и повысить сознание человечества. Если по случаю происходит исцеление, то пусть это происходит. Для большинства из нас действительно трудно понять, что это его настоящее предназначение.
......................
:doubleup:
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2024
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: ORMUS концентрат - методи, уреди за извличане

Мнениеот Slav » Нед Ное 30, 2014 9:04 pm

Винаги, когато си помисля, че няма с какво да ме изненадате за двата дни, в които не съм сядал пред компютър и не съм влизал във форума, винаги ме опровергавате с нещо изумяващо! :doubleup:

Благодаря за което :) :hola:
Аватар
Slav
 
Мнения: 319
Регистриран на: Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Re: ORMUS концентрат - методи, уреди за извличане

Мнениеот smsi-h » Нед Ное 30, 2014 9:57 pm

Кадуцеусе,

Нещо не мога да вдяна в основата, може би поради лошия превод или пък поради конструкцията на постройка на изреченията на Дейвид Хъдсън. Срам ме е да го кажа, но нейсе! :speak:

Имаме черно вещество, което е химически и физически неопределимо като вид на елемента. В зависимост от условията то става на бял прах. И когато изследват това вещество, се оказва, че се проявява като различни химични елементи или пък се променя в различни елементи. Доколкото разбирам и в двата си вида, на бял прах и черно масивно, то е моноатомен елемент или сбор от такива елементи.

А физичните свойства хвърлят в туш. Неясно е обяснението не само за спиновете, но и за много други неща.

Моля да изкажете мислите си, какво, аджеба, представлява това вещество в крайна сметка!
smsi-h
 
Мнения: 287
Регистриран на: Пон Сеп 09, 2013 5:37 pm

Следваща

Назад към Алтернативна медицина

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron