АКТИВАТОР "ИЗВОР" - ПРОТОЧЕН МОДЕЛ

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина

АКТИВАТОР "ИЗВОР" - ПРОТОЧЕН МОДЕЛ

Мнениеот caduceus » Чет Дек 11, 2014 2:57 pm

Здравейте колеги!
Имам щастието да ви покажа вече завършен и почти комплектован новият ми продукт за битова употреба - Активатор "Извор", немагнитен проточен модел. Работи чрез индуциране на оргонно поле във водата, преминаваща през вътрешността му по централната ос, независимо от точното място /дори встрани от центъра/. В статично положение вътре липсва измерваем по какъвто и да е начин заряд ;) . Варианти на активатора вече ви показах в тази тема:
viewtopic.php?f=20&t=82&start=880
Моделът, който ще видите сега е последния. Конструкцията му е оптимизирана докрай и енергията, отдавана на водата при преминаване е напълно достатъчна за добро усвояване от тялото, без да е прекалено силна.
Ползи от употребата му:
1. 10 минутен душ с обработена от активатора вода дава много осезаемо тонизиране на цялото тяло за около 6 часа. Ефектът е подобен на леко ментово хладно усещане по кожата, просветляване на съзнанието, преминаване на главоболие и всякакъв род напрежение в тялото.
2. Къпането с обработена от активатора вода забележимо хидратира кожата и косата, дамите споделят че шампоаните се пенят повече и косата става лъскава и по-плътна. Ранички по кожата и всякакви екземи зарастват по-бързо от нормалното.
3. Пиене на вода преминала еднократно през активатора /има ясно отличаващ се и по-мек вкус от другата/ - тества се и се събират данни в момента, но засега отзивите за реакцията на тялото към нея са много добри.

Параметри:
Външен диаметър 58 мм, вътрешен диаметър 24 мм, височина 35 мм, тегло 60 грама, капсулирана необслужваема конструкция. На практика вечен, с неограничен срок за ползване. Предимства пред съществуващите на пазара активатори на вода ;) :
1. Малък размер - устройството се вписва в параметрите на душ батерията и не изисква допълнителни снадки, меки връзки или кранове. Нищо стърчащо навън, нито грозно и не на място изглеждащо :) Никакви пластмасови кабелни канали и др. подобни.
2. Външно непряко въздействие, няма нужда от прекъсване на съществуващите елементи и вкарване на чужди такива в системата. Всички елементи през които минава вода, по принцип преди да се пуснат в продажба се тестват в лаборатория и са предвидени да протичане на питейна вода през тях, затова всяко вкарване на странични елементи в системата като самоделни тръби, филтри и др. подобни е недостатъчно издържано решение. Освен това това допуска и натрупване на утайки и котлен камък, което е избегнато при външния монтаж на активатора ми. Знаете че държа на такъв род външен монтаж във всичките си изделия :)
3. Ефективност - има над три пъти по-силно въздействие и промяна на водата от съществуващите конкурентни устройства. На практика е дори повече, активаторът в нормален режим /на 100% мощност/ дава позитивен заряд на водата +9,/130/ при еднократно преминаване, със дебит колкото при силно пуснат душ, или около 6 литра в минута. Няма конкурентно устройство с повече от +9/40/, дори и тези при които съм помагал с консултации да се развият ;) Просто технологията в активатора "Извор"е друга и доста по-съвършена.
4. Многовариантен монтаж - може да се направи различен както по място на куплиране, така и по вид. Клиентът решава кой да избере, след като му се предложат поне три вида. Основният е на шланговата свръзка под батерията.
5.Лесен монтаж и демонтаж дори от домакиня, за не повече от 1 минута. Развиваш шланга от батерията, мушваш активатора на него, завиваш обратно шланга, наместваш активатора до батерията, фиксираш под него със една или две метални щипки да не се мести надолу. Това е всичко!
6. Частичен демонтаж при почистване на банята. Много домакини искат да имат достъп навсякъде, включително около батерията - когато проектирах активатора това изрично ми беше поставено като условие от моята жена, а и други дами го искаха :lol: Сега на практика за две-три секунди може да се откачат двете щипки и да се плъзне активатора надолу по шланга на душа, като се почисти мястото около него и после се премести нагоре и сложат щипките отново. Няма предлаган на пазара активатор с тази функция!
7.Лесно регулиране на мощността на въздействие, два режима - 50% и 100% в зависимост от мястото на монтаж, смяна на силата чрез приплъзване във вертикална посока на активатора. Отново - няма предлаган на пазара активатор с тази функция ;)
8. Мултифункционалност - може да се използва както в банята за монтаж на душа, така и за обработка на всякакви течности с цел подобряване на качествата им. Сокове, алкохол, вода за пиене и готвене и т.н. За удобство може да се ползва фуния, въпреки че вътрешният диаметър на активатора е достатъчно голям, за да се налива през него и директно без да се разлее нищо навън. Можете да си представите как ще направите това примерно с вихрова тръба ;)
9. Мобилност - малък и лек, с лесно почистващ се пластмасов корпус. Сложен в джоб или в чанта може да се ползва извън къщи, като се носи постоянно и така може човек да пие винаги полезна за организма заредена вода.
10. Ниска цена - конкретно този модел ще струва 50 лв, като работя по по-голям за монтаж на цялата водна инсталация на дома. Скоро ще е готов и той, като предполагаемата му цена ще е около 70 лв. - зависи от някои фактори, които още са неясни.
След малко очаквайте снимки както на готовия модел активатор, така и на различните видове монтажи. Тестовете от лабораторията също излязоха, ще ги публикувам утре и тях - добри са! Очаквам и допълнителни такива в друга лаборатория, където ще са по-пълни.
Поздрави!
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2024
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: АКТИВАТОР "ИЗВОР" - ПРОТОЧЕН МОДЕЛ

Мнениеот caduceus » Чет Дек 11, 2014 3:17 pm

Снимките - разделил съм двата поста с информацията и снимките за по-прегледно :)
Относно промяната в мощността - това стана от само себе си, при плътно вкарване на активатора близо до човката на батерията притискащият набразден винт на шланга попада във вътрешността и екранира частично /приблизително наполовина полето/. Ако искате пълна мощност, просто трябва да се монтира на 1-1,5 см по-надолу за да излезе по-голямата част от винта от вътрешността на активатора :) През стената на самия шланг полето минава безпрепятствено - там всичко е ОК и няма намаляване на силата на въздействието.
Прикачени файлове
POWER 100% - FULL WIEW.jpg
POWER 100% - FULL WIEW.jpg (1.4 MiB) Прегледано 7033 пъти
POWER 100% - CLOSE WIEW.jpg
POWER 100% - CLOSE WIEW.jpg (1.27 MiB) Прегледано 7033 пъти
POWER 100% - SIDE WIEW.jpg
POWER 100% - SIDE WIEW.jpg (1.31 MiB) Прегледано 7033 пъти
POWER 100% - FRONT WIEW.jpg
POWER 100% - FRONT WIEW.jpg (1.21 MiB) Прегледано 7033 пъти
POWER 50% - SIDE WIEW.jpg
POWER 50% - SIDE WIEW.jpg (1.27 MiB) Прегледано 7033 пъти
POWER 50% - FRONT WIEW.jpg
POWER 50% - FRONT WIEW.jpg (1.2 MiB) Прегледано 7033 пъти
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2024
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: АКТИВАТОР "ИЗВОР" - ПРОТОЧЕН МОДЕЛ

Мнениеот caduceus » Чет Дек 11, 2014 3:26 pm

Последователност на препоръчван монтаж и някои варианти.
Прикачени файлове
1.jpg
1.jpg (1.22 MiB) Прегледано 7032 пъти
2.jpg
2.jpg (1.25 MiB) Прегледано 7032 пъти
3.jpg
3.jpg (1.19 MiB) Прегледано 7032 пъти
4.jpg
4.jpg (1.23 MiB) Прегледано 7032 пъти
5.jpg
5.jpg (1.19 MiB) Прегледано 7032 пъти
CLIPS.jpg
CLIPS.jpg (1.2 MiB) Прегледано 7032 пъти
100% POWER, ONE CLIP ONLY - SIDE WIEW.jpg
100% POWER, ONE CLIP ONLY - SIDE WIEW.jpg (1.31 MiB) Прегледано 7032 пъти
100% POWER, ONE CLIP ONLY - FRONT WIEW.jpg
100% POWER, ONE CLIP ONLY - FRONT WIEW.jpg (1.21 MiB) Прегледано 7032 пъти
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2024
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: АКТИВАТОР "ИЗВОР" - ПРОТОЧЕН МОДЕЛ

Мнениеот caduceus » Чет Дек 11, 2014 3:34 pm

Други места на свързване. Не ги препоръчвам, защото при местене на слушалката на душа се размества и активатора - не че му пречи, но не е много практично. Давам ги само за пример, защото има и други варианти на прикрепване на мекия шланг при разбичните душ батерии - всеки може да си прецени къде точно и как да монтира активатора - напълно достатъчно е той да е нанизан на шланга :)
Прикачени файлове
20141210_125535.jpg
20141210_125535.jpg (1.27 MiB) Прегледано 7032 пъти
20141210_125520.jpg
20141210_125520.jpg (1.26 MiB) Прегледано 7032 пъти
Image1235.jpg
Image1235.jpg (178.26 KiB) Прегледано 7032 пъти
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2024
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: АКТИВАТОР "ИЗВОР" - ПРОТОЧЕН МОДЕЛ

Мнениеот caduceus » Вто Дек 16, 2014 4:10 pm

Лабораторните изследвания. Разликата в данните от контролната проба и обработената вода на пръв поглед не са значителни, но имайте предвид че основната промяна от зареждането с оргон е във повърхностното напрежение, ORP /редокс/, структурата и енергетиката на водата. Това особено ясно се вижда на Кирлеан фотографии на капка вода преди и след подобна обработка при други уреди. Както и на човешка аура при Кирлеан снимка примерно на показалец на изследван човек преди и след като се е изкъпал или пил подобна вода. Тези неща предстои да се направят в близко време и с моя активатор. Вероятно ще са по-изразителни от другите подобни ;)
Горните три показатели във таблицата са на контролната проба от чешмата, а долните три са на преминала еднократно вода през Активатор "Извор". Промяната е по-малко в РН в посока алкалност, но по-важното е йонизирането /повишаването на проводимостта/, както и омекотяването на водата. Променя се и вкусът на водата, като става по-сладка и някои деца направо пият от душа докато се къпят.
Резултатите от изследването говорят сами за себе си и са недвусмислени. Надявам се колегите с интерес към тях да са доволни :)
Поздрави!
Прикачени файлове
LAB. IZSLEDV. - AKTIVATOR IZVOR ZAGL..jpg
LAB. IZSLEDV. - AKTIVATOR IZVOR ZAGL..jpg (1.09 MiB) Прегледано 6915 пъти
LAB.IZSLEDV. - AKTIVATOR IZVOR DANNI.jpg
LAB.IZSLEDV. - AKTIVATOR IZVOR DANNI.jpg (1.4 MiB) Прегледано 6915 пъти
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2024
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: АКТИВАТОР "ИЗВОР" - ПРОТОЧЕН МОДЕЛ

Мнениеот Slav » Чет Дек 18, 2014 9:56 am

За преминаването на водата само за няколко стотни от секундата през активатора - според мен резултатите са повече от задоволителни :)

Вместо кутиика ще почна да си нося активатор с мен за обработка на водата за пиене ;)
Аватар
Slav
 
Мнения: 319
Регистриран на: Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Re: АКТИВАТОР "ИЗВОР" - ПРОТОЧЕН МОДЕЛ

Мнениеот caduceus » Чет Дек 18, 2014 6:31 pm

Абсолютно! Има голяма разлика. Айде нещо малко по-интересно от водата ;)
Вчера седнахме да се черпим с едни приятели и след кратко търсене из офиса се намериха все още неизпити уиски, домашна ракия и т.н. алкохолец :lol: В духа на тестването решихме да ги пообработим с един-два модела различни активатори от тестовата серия и имаше сериозен положителен ефект :hola: Човек, семейството на когото произвежда домашен алкохол от десетилетия каза, че ябълковата му ракия след две минавания през по-силното активаторче станала като олио или 15 годишно уиски... Тествахме в името на науката докато не ги изпихме и никой от нас на др сутрин не го боля глава, нито е почувствал каквито и да е неразположения или проблеми. Оказа се че на вода ефектът най-трудно се забелязва като промяна на вкуса, но на кафе, алкохол и др. това е много, много явно. Май ще преработвам накрая евтинджос уиски и ракия в 15-20 годишни "отлежали" марки :smileylol: Цар Киро ако чете форуми, да се обади, ама и да носи някой лев че бизнесът му ще стане много по-сериозен отпреди с тоя активатор :smileylol:
В интерес на истината ползвахме силния модел с над 2000 деветки, просто само той остана щото всичко друго замина. Ще трябва да повторим тестовете със нормалния модел със сила 130 деветки и особено със циркулационната система. Нея ще трябва да я пласирам в някой Винпром :smileylol:
Много съм радостен, че от момента на първия подобрен прототип до напълно готово изделие за пазара е изминал по-малко от месец :) Какво друго... Очаквайте радикално подобрение на корпуса /само първата серия ще е със сегашния кожух/, активаторът ще има специална лесно разпознаваема форма, която за първите серии ще се прави на цифров струг, а по-нататък ще се шприцва с матрица. Цветът ще е бял, за да пасва на всякакви бани. Ще има два основни модела, като вторият ще става на повечето батерии за чешми като се надява директно на чучура и ляга на батерията между врътките. Поставя се и маха с едно движение. Той ще има и версия за монтаж в началото на водопровода на жилището, за което постоянно ме питат клиентите. Въпрос на един месец максимум, нека минат празниците и до края на януари всичко ще е готово.
Пускам малко снимки на готовия комплект, размерите на активатора /две позиции до рулетка/, както и инструкцията за употреба.
Поздрави!
Прикачени файлове
Image1297.jpg
кутия - външен вид
Image1297.jpg (192.79 KiB) Прегледано 6805 пъти
Image1296.jpg
отворен комплект
Image1296.jpg (206.71 KiB) Прегледано 6805 пъти
Image1294.jpg
съдържание на комплекта
Image1294.jpg (228.79 KiB) Прегледано 6805 пъти
Image1298.jpg
диаметър
Image1298.jpg (177.73 KiB) Прегледано 6805 пъти
Image1300.jpg
височина
Image1300.jpg (180.05 KiB) Прегледано 6805 пъти
Instrukcia Aktivator Izvor.doc
(36 KiB) 325 пъти
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2024
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: АКТИВАТОР "ИЗВОР" - ПРОТОЧЕН МОДЕЛ

Мнениеот djoko » Нед Дек 21, 2014 1:10 pm

Нещо си пропуснал в комплекта... скоба за закрепване на активатора върху бутилка :smileylol:
djoko
 
Мнения: 68
Регистриран на: Пон Юли 14, 2014 2:11 pm

Re: АКТИВАТОР "ИЗВОР" - ПРОТОЧЕН МОДЕЛ

Мнениеот caduceus » Вто Дек 23, 2014 11:54 am

Няма нужда, просто наливаш през него каквото там пиеш и готово :lol:
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2024
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: АКТИВАТОР "ИЗВОР" - ПРОТОЧЕН МОДЕЛ

Мнениеот Slav » Вто Дек 23, 2014 10:25 pm

Преди половин час излязох от банята. Това, което ми идва първо като определние е свежест и гладкост :doubleup:

Като цяло съм готов да се върна на работа пак :smileylol:

Чувството е доооста тонизиращо :sun:


П.П. Много сладка тази вода! :phil_04:

:connie_bye:
Аватар
Slav
 
Мнения: 319
Регистриран на: Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Следваща

Назад към Алтернативна медицина

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron