Здрасти Иване!
Много се радвам, че се появи и благодаря за архива! Видях, че хората са стигнали до някои изводи там, но не всички се покриват с моите.
Хипарх, аз не съм много по схемите и ми е по-лесно да обясня. То и схема на практика няма

Всичко е правено по усет и със моментни тестове, като се е променяло в движение докато не се получи нещо чат-пат добре работещо. Ще кажа аз какво си мисля, пък не е задължително да вярно - хора сме и е човешко да се греши. Обаче съм намерил и една книга с подробни описания на оригиналния MWO и ще я купя през януари, макар че е стотина лева - та ще се изясни положението съвсем. Засега, съвсем накратко:
1. Ринговете трябва да са от мед или месинг, не алуминий. Медта е важна за живите организми и е енергиен катализатор, а дори смятам че ако се посребрят ще е още по-добре за ефекта.
2. В патента е посочено че може да са плътни или тръби, няма значение. Просто от тръби са с по-голяма площ на илъчване и оттам по-силен ефект /не е ясно дали е така или нещо друго има

/.
3. Абсолютно съм убеден, че ринговете не трябва да са плътно хванати за дъска или др. Допустим е съвсем лек контакт със поддържаща клечка от изолационен материал или връзка със нишки, както е в оригинала. И то копринени /ако сме маниаци/ за да провеждат оргона, а да са ел.изолатор /вероятно става и с вълнен здрав конец/. ЗАЩО? Представете си, че това е един вид камертон или китайски дрънкащи висулки... Този вид устройства трябва един вид да "звънят" вибрационно, макар това да не се чува с просто ухо. Същото се отнася и за нагревателя на Питър Дейви

който много народ прави както му падне, без да гледа дядото как го дрънка и слуша - затова не им работят репликите.
4. ИМА значение съотношението на ринговете. Спазва се златното сечение, но по отношение на масата /теглото/. Ако са от един диаметър тел или тръба, това е същото като дължината - но тогава към периферията стават много широки дупките между ринговете и не могат да се съберат достатъчно бр. рингове, а това е важно! Затова е логично да се правят от все по-дебели тръби или пръчки, за да се съберат в малък диаметър всички. Броя на ринговете трябва според мен да не е по-малък от девет, най-добре 12.
5. Съотношението между
теглото на отделните рингове трябва да е 1,618 или златното сечение. Ако искаме да имаме излъчване на правилна енергийна октава разбира се, а не просто енергийно "дрънколявене" или шум. Клетките са настроени по дадена схема от Създателя и е по-добре да им дадеш правилен акорд, отколкото дисонанс

. Така ще резонират на своята си честота и кратните хармоници, като в резултат ще се настрои "пианото", т.е. организма в максимална хармония.
6. Системата работи с изход към антената на хладно електричество!!! Т.е. ползваме нормално на входа и създаваме от него хладно чрез процеса на разделяне на плюса

за който говори и Ед Грей. Елементарната схема е на Тесла стоут бар, т.е. хеърпина.
7. Аз лично /понеже ме мързи

/ минах направо и ползвах плазмена лампа на Тесла, защото от нея има излъчване на електрическо високочестотно поле със силна оргонна съставка. Взех директно нея и я излъчих през антената

Другия път ще обясня точно какво и как, защото пак трябва да излизам че времето си върви
Поздрави!