Злато, оргонни технологии и здраве

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина

Злато, оргонни технологии и здраве

Мнениеот caduceus » Сря Сеп 30, 2015 5:22 pm

Здравейте колеги,
пускам тази тема за да ви информирам за това с което се занимавам в момента, а и да обсъдим нещата. Както знаете, това че не пиша във форума постоянно не значи, че не работя - а точно обратното :)
Преди време открих за себе си, /може и да съм споменал вече в друга тема/, че висок карат златно покритие, намиращо се на пътя на енергията повишава силата на полето дадено оргонно устройство. Това го доказах досега в случая с обемни полета и излъчватели на такива, а днес вече и за оргонни бобини и индуциран заряд от тях.
Ефектът количествено е около 30-35% . Това е твърде много и не се наблюдава при другите метали - пробвал съм с няколко вида покрития и при злато 22 карата отчетох горния резултат.
На второ място, следващия път ще пиша за здравните ефекти които предизвиква енергията когато мине през злато и дали наистина трябва да е в прахообразно, колоидно или йонно състояние /които са с доказани добри въздействия/ или има и други начини със същия или доста по-добър резултат ;)
Само за пример как работи златото на практика - поле от тестов модел ОК-М със номинална сила около 10 хил деветки отиде над 15 хил. при просто поставяне на златно листче над активната повърхност, а при проточен активатор с номинална сила 6 хил деветки нещата отидоха на над 9 хиляди... Освен това има и разлика във качеството на заряда и това което се индуцира във водата :) Имам големи надежди за големия ревитализиращ активатор който трябва да е готов след най-много месец /изчислен е без злато на над 300 хил. деветки при еднократно преминаване и вероятно ще се ползва за индуциране на златни "йони" или просто енергийна златна матрица 23,5 карата в тялото/. Устройството ще е доста интересно и надявам се полезно, а аз естествено ще съм опитната мишка :lol: :sun:
Засега е това. Поздрави!
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2024
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Злато, оргонни технологии и здраве

Мнениеот caduceus » Сря Ное 04, 2015 3:30 pm

За това колко е ценно златото не само като финансов актив, а и технологично /да не говорим за оргонните му приложения/, може да се светнете от тази интересна статийка :)
http://strogosekretno.com/204/18/%D0%9A ... D0%B0.html
Твърде вероятно е да е вярно - факт е, че САЩ не искат да върнат златния резерв на Германия, който се "съхранява" във форт Нокс. 99% са го профукали отдавна :lol:
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2024
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Злато, оргонни технологии и здраве

Мнениеот caduceus » Сря Ное 04, 2015 5:25 pm

По повод златото и използването му в оргонните устройства - завърших тестовете по усилване на полето и на защитния малък кадуцей, който правя като продукт и е показан в сайта ми тук
http://jiznenost.com/Caducei.html

Новият модел кадуцей е със златни пластини на активните излъчващи енергията повърхности. Радиус на сферичното позитивно поле около 5 метра, мощност +90 деветки в периферията, или +9,/90/. Това за сферично поле с този размер е доста и неутрализира всичко енергийно негативно в обсега, независимо от източника и вида му. Намалих същевременно и теглото до 210 грама. Старият модел беше с около 50 деветки мощност и 3,5 м радиус на полето и над 300 грама :)
Този вариант на кадуцея ще е с 20 лв по-скъп заради 22К покритието /т.е. 120 лв/, но мисля че си заслужава.
Поздрави!
Прикачени файлове
Image1602.jpg
Image1602.jpg (204.63 KiB) Прегледано 6646 пъти
Image1601.jpg
Image1601.jpg (193.89 KiB) Прегледано 6646 пъти
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2024
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Злато, оргонни технологии и здраве

Мнениеот caduceus » Нед Ное 15, 2015 11:43 am

Колеги,
както ви споменах вече в друга тема, правя една доста голяма оргонна бобина, предвидено е да има и златно покритие. Приблизителният и вътрешен диаметър е около 70 см и е предвидено да се движи по тялото надолу-нагоре чрез моторче по стойка, като човек стои вътре в нея. Имам някои междинни резултати от тестове проведени с незавършеното устройство /душата не трае да види :) / При около 1/6 от номиналната предвидена мощност и еднократно преминаване през нея, системата индуцира мощен + оргонен заряд със стойност около 200 хил деветки :) Т.е. може да се очаква при завършена изцяло бобина зарядът в тялото да мине +1,5 млн. /със златното покритие, което усилва допълнително/ само при еднократно преминаване на бобината в едната посока - за около 15 секунди. При повторното минаване ефектът се натрупва... Предполагам, че ще са достатъчни 20-30 минавания за да се лекува абсолютно всеки започнал негативен процес в тялото, като при няколко процедури златната матрица ще се е имплантирала в клетките и имунната система ще е вече на шест за дълго, дълго време... Надявам се да има и възстановяване на ДНК веригите, които са се скъсили поради загуба на части с остаряването ;) Т.е. да има едно видимо подмладяване на организма освен това, че ще е здрав като скала :)
Това на практика е машина от типа на илюминатските със имплантиране на златни йони /според мен златна матрица/ в ДНК и създаване на трета, защитна верига между двете полипептидни /ДНК щит/. За справка - книгата на Стивън Дарси, която е много важна и 99% от нещата в нея според мен са верни /някои са премълчани а някои леко видоизменени за да се защити авторът от обратен удар/. Времето ще покаже дали системата работи достатъчно добре или не. :hola: Да се надяваме, че ние ще сме т.нар. в книгата "луди учени", които ще направят нещо практическо и ще докажат ефекта, на полза роду и за цялото рано-рано умиращо човечество :cheers:
Поздрави!
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2024
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Злато, оргонни технологии и здраве

Мнениеот smsi-h » Нед Ное 15, 2015 8:36 pm

Кадуцеусе,

Срам ме е да го кажа, ама би ли постнал гореспоменатата книга на Стивън Дарси в електронен вариант, в случай, че я имаш ако не на български, то поне на руски! Нямам я, а и не съм я търсил. Предварително благорадя! ;)
smsi-h
 
Мнения: 287
Регистриран на: Пон Сеп 09, 2013 5:37 pm

Re: Злато, оргонни технологии и здраве

Мнениеот gomi » Нед Ное 15, 2015 8:38 pm

«Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!»
Аватар
gomi
 
Мнения: 131
Регистриран на: Чет Май 09, 2013 9:19 pm
Местоположение: майна таун :)

Re: Злато, оргонни технологии и здраве

Мнениеот smsi-h » Нед Ное 15, 2015 9:11 pm

gomi написа:https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCIQFjAAahUKEwjimeK4iZPJAhXJDywKHZ3IDf4&url=http%3A%2F%2Fwww.savchev.org%2Fother%2Fbooks%2Fvajno%2520-%2520jivot.doc&usg=AFQjCNHfdlQrsTt9nEJH4h8FFNr1MKEkJg

Мерси! :hola: Да си жив и здрав!
smsi-h
 
Мнения: 287
Регистриран на: Пон Сеп 09, 2013 5:37 pm

Re: Злато, оргонни технологии и здраве

Мнениеот caduceus » Пон Ное 16, 2015 8:51 am

Свилене,
това е книгата която ти изрови преди месец, бе човек :) В савчев.орг нали си намерих после и басните :lol:
Данните в нея са уникални и съм ги засякъл с няколко други източника като инфо, както и с пряк мой опит в оргонните изделия. Както върви, ще им подобрим на другарите илюминати и сегашната технология, защото няма да има нужда да се прави бяло моноатомно злато /Лапис Ексилис/ от нормално метално и после да се яде, просто организмът ще си го произвежда + евентуално малко помощ от воден ормус, направен в енергийния ми обогатител.
Заел съм се здраво, стискайте палци да стане работата щото така ще имаме едни 900-1000 години още живот, та да се наекспериментираме на воля :lol: :hola:
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2024
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Злато, оргонни технологии и здраве

Мнениеот smsi-h » Вто Ное 17, 2015 11:44 pm

Аз поне ти стискам палци! :doubleup:

Не знам доколко добре си обърнал внимание, но в книгата се обсъжда доста добре трансмутацията на елементите. Изрично се споменава за бактерията, която е способна да трасмутира злато от други метали и да го натрупва около себе си във вид на тръбичка, с която да се пази от външни опасности. Описвани са и неуспешни опити тази бактерия да се вкара като симбиот в човешкия оргънизъм. Опитите са неуспешни, защото щом се опитали да направят бактерия по-малко жизнеустойчива, за да могат безпрепятствено да я внесат в човешки организъм, се загубила способността й да натрупва злато около повърхността й. Но в края на обсъжданките на бактерия се споменава нещо изключително важно, че тя натрупва злато в резултат на ИМУНЕН ОТГОВОР на дразнения от външната среда. Капише?

Такаа-а-а-а... В книгата неколкократно се споменават способностите на растенията за трансмутация на металите и превръщането им в Ормус елементи, т.е. в елементи с висок спин, при които атомите вече имат издължена геометрична структура, по-висока скорост на електроните /висок спин/ и пренареждане на връзките вътре в ядрото между протоните и неутроните; абе шашава работа - при запазени химични характеристики, напълно са променени физичните, а сега де... Егати, :doh: не стига че има трансмутация в растенията, но и получените елементи са с коренно различни характеристики от онова, което ни е познато и масово се изучава - бахти лъжливата наука, дето я имаме! Май академик Болотов ще се окаже доста прав с неговата таблица на елементите, в която математически се извеждат малко над 10 000 елемента, имайки се в предвид възможните за създаване изотопи на всеки един елемент.

Не помня добре, но мисля, че в книгата се споменаваше и възможноста за трансмутация в животните. Това го казвам, защото от години си мисля, че навсякъде в живата природа се осъществява трансмутация, от микробите, през растенията и животните, та до човека включително. И това е една от най-големите тайни, която се крие. Точно в тази връзка искам да ви подтикна за дискусия...
Как, аджеба, да активизираме имунната си система да произвежда повече Ормус елементи в тялото ни? Не говоря за технологичен процес, а за засилване и поставяне под контрол на напълно естествената ни способност да трансмутираме материята в телата ни. Ей затова, хората които живеят без храна и вода, могат да живят без да умират, т. н. инеядци, пример Х. Манек, Дж. Санфайер.

Кадуцеусе, оказа се, че Стивън Дарси е " български човек" съставен от няколко души - колектив. Снощи един приятел, издател, от ... /няма да ви кажа откъде/ ми сподели, че преди две години са искали от него да издаде книгата. Мислех да го шашна като му пратих по мейл книгата и му споменах за подозренията ми, че авторът е българин, а човекът каза, че ще ме разочарова дълбоко, като оправдае очакванията, че авторът е не само българин, но и не само един човек.
smsi-h
 
Мнения: 287
Регистриран на: Пон Сеп 09, 2013 5:37 pm

Re: Злато, оргонни технологии и здраве

Мнениеот caduceus » Сря Ное 18, 2015 10:00 am

Благодаря! Всички ще са на далавера :lol:
Трансмутацията е естествен процес, да - и идеята е да се възобнови функцията на организма да си произвежда сам това което му е нужно, включително моноатомно злато. Вкарването отвън може да действа по-бързо, но естествения ормус не изисква толкова усилия, минаване през състояние близо до смъртта и т.н. Последното вероятно е поради преобразуването на металното злато в биологично, защото Мстейт или моноатомните елементи колкото и да са химически подходящи, не са биопроизведено злато и са трудно по-усвоими от клетките.
Ормусът от растения е много по-добър според мен, но и там има едни фактори дето са проблемни - доста от тези растителни сокове /студено извлечени чрез пресоване/ са на границата на отровата и дрогата. Да не говорим за змийската отрова... Затова най-добре и безболезнено е да се прави ормус чрез концентрация от качествена вода, като в процеса има и създаване на висша субстанция или както казва Шаубергер, прехвърляне на квалигени и фруктигени от по-горното силно енергийно измерение. Тези висши елементи правят ормуса и засилват неимоверно процеса на съзидание. Машината на Виктор Ш. не случайно се казва abundance wheel или колело на изобилието ;)
Относно колектива написал книгата, не е само това - има и подбуждащ женски елемент в цялата работа, проучил съм и аз въпроса :lol: Да не издавам положението, че може да пострада жената /въпреки че не живее в България/ - но тя знае какво говори по принцип, а научната част е вече от хора с подготовка в съответната област - биолог /ДНК частта/ и парафизик /нехерцовото "магнитно" поле и енергийните концентратори/. Може би има и историк или археолог...
Естествения процес при слънцеядите се провокира през създаване на верига за протичане на енергията от слънцето към земята. Това леко се изпуска от внимание, защото много малко от тези които четат повърхностно са стигнали донякъде и имат успех в практиката на слънцегледането. Просто в Индия и където е по-топло стоят боси на земята докато гледат в слънцето и свързват канала /щепсела/ а тези с обувките или по колите, в апартаментите на балкона и т.н. импровизации - не. :)
Поздрави!
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2024
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Следваща

Назад към Алтернативна медицина

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron