През втората половина на декември 2017 и януари 2018 г разработих, тествах и произведох новото ми изделие Оргонен генератор "Агарта-1". Постигнах доста добър външен вид /мисля че си личи и от снимките/, но по-важното е че работи чудесно и възможностите му са сериозни. Като начало ще се ползва за усилване на действието /около пет пъти/ на основните ми защитни и терапевтични изделия - Кадуцей, Енергизатор и Оздравителна кутия. Има промени в конструкцията и вида на тези устройства, за да могат да се свързват с оргонния генератор - а именно добавена в корпуса им стандартна аудиобукса 2,5 мм, както и вътрешно допълнително схемно решение за усилване на полето и максимално усвояване на енергията от "Агарта-1". Това ще повлияе в скоро време и на цената им, но не много. Кадуцеят е с намалени размери, но с възможностите на големия /досега продаван/ модел - без захранване с генератора, полето е с мощност над +10 хил деветки и радиус на действие 16 метра. Размери на изделието - 10/3,5/2 см, тегло 110 грама. Малко и удобно за носене, но същевременно мощно

Генераторът се състои от електронен блок, оргонен блок, вградена батерия 2500 милиамперчаса, конектори, букси, кабели и още някои неща. Принципът на работа е ноу-хау на "Кадуцеус България" ЕООД и не е идентичен с този на чи генераторите на Карл Велц, но ефектът е подобен. Смея да кажа, че моето изделие е доста по-силно - а освен това и многократно по-евтино от неговите.
Батерията /в сегашния вариант на схемното решение/ издържа около седмица без презареждане, след което се налага за няколко часа да се включи през адаптор към мрежата. Може да се ползва и USB порт от компютэър, както и приставката за 12 волта букса от запалката на автомобил. Адаптор, кабел и приставка са част от комплекта, заедно с два бр кабели за свързване с трите указани вече изделия. При зареждане свети червен светодиод отгоре на панела, който става син при приключването му. При работа на генератора свети син светодиод отстрани на работния панел.
Генераторът може да работи едновременно с две изделия, без това да се отрази на отдаваната от него мощност и ефекта. Например Кадуцей + Енергизатор или Оздравителна кутия. Може да се ползва и във време на движение или каране на автомобил - което е незаменимо за хора с болки или хронични проблеми, на които се налага да пътуват. Комбинираното действие на оргонния генератор и Енергизатор или ОК сваля тотално болка от стави, бъбречни кризи или стомашно-чревни проблеми. При поставяне на изделие на корема бързо се зарежда енергийно целия организъм.
Цената на комплекта "Агарта-1" след малко изчисления за себестойност, време на изготвяне и евентуална дистрибуторска отстъпка излезе 280 лв на дребно, в сегашното си състояние. Вероятно в скоро време ще се добави кожена чантичка за носене на колан, в която да се събира генераторът + Кадуцей + Енергизатор и ОК + кабелите. Очаквам оферта от производител на кожени изделия

На снимките съм показал процеса на отваряне на опаковката от външния вид на кутията до зареждането на генератора в мрежата. Също така свързването чрез приложените кабели на едно или две изделия с генератора, в работен режим /за да може който желае да оцени енергетиката им по снимката

Прилагам и инструкцията за ползване в док формат, за интересуващите се. За повече информация може да ми звъните на телефоните от сайта ми http://www.jiznenost.com в който скоро ще се приложи настоящата информация.
Поздрави!