Със закъснение от няколко месеца искам да споделя за посещението си при Асен в Ловеч.
Ходих заради детето ми, иначе аз съм си здрав. Но, така и така съм там реших да пробвам бобината.
Резултатът е че след няколко дни изчезнаха:
-слабата болка в левия прасец (в мускула, а не в ставата). Беше от около година и нещо.
-слабата болка под дясното ребро. Поне от 2-3 години я имах. Даже като слагах колана в колата ме пристягаше. Ходих по доктори, кръв, урина, скенери...нищо не откриха.
-кокоши трън на левия палец. Обикновено се задържаха по 3-4 седмици и отминаваха. Този беше на почти 1 година.
-Подобри ми се обонянието. Сега като минавам през стаята, усещам откъде докъде се простира аромата на прането, препарата за съдове на около метър от мивката, мириса на мушкатото и т.н Все едно че един нов свят на миризми се откри пред мен. Преди, дори манджата в чинията под носа ми не можех да усетя или поне не ми е правило впечатление.
Нещо странно. Имам C категория от училище, но вече 20 години не съм карал камион, само лек автомобил. Тогава можех да карам газката
(ГАЗ 53) назаден по огледала, но с течение на годините започнах да си слагам дясната ръка на пасажерската облегалка и да се обръщам назад. т.е. гледам през средата на задното стъкло на колата. С почуда установих, че пак ми е лесно да ползвам огледалата на колата (всеки ден излизам от двора назаден, така че няма друга причина изведнъж, след 20 г. прекъсване пак да ми комфортно да използвам огледалата). Трябва да е от процедурата с бобината, няма от какво друго да е.
-Но пък си останаха болежките в лявата раменна става и десния лакът.
Това е от мен. Благодарност на Асен за чудесното посрещане и отношение. Също и затова че ме насочи към кристалите и минералотарапията