За нещата на Неумивакин имам само косвени наблюдения, върху приятел който му е фен. Пие кислородна вода на капки и по схема, разтваря я в нормална. Казвал ми е, че трябва да се внимава с кислородната вода която се продава в Б-я защото е два вида и само единият става. Правилната е май в бели пластмасови шишенца, 3 процентен разтвор който е направен със
пречистена вода /другото дето не било добро е с някакъв препарат, използван като разтворител - виждал съм го, но в момента не мога да се сетя какъв беше/. Порових и намерих в нета, за да покажа това с пречистената вода
http://apteka.framar.bg/11000658/%D0%BA ... %BC%D0%BB-Човекът казва, че имало полза, но той по принцип си е доста здрав щото изпробва върху себе си всякакви по-странни илачи
Така че не мога да потвърдя със сигурност. За содата е горе-долу същата работа, НО!
Когато се съчетаят сода бикарбонат със кленов сироп, имам преки наблюдения от лечение с тази смес върху майка ми. Не ми се разпростира по-конкретно, защото са лични неща, но със разтвор от пречистена сода + канадски кленов сироп в съотношение 1/3 /чаени лъжички/ в чаша от 150 грама с топла /не повече от 45 градуса/ - вода, сутрин и вечер на гладно, спряхме развитието на рак в белите дробове. Напреднала форма с разсейки в костите, вече неподлежаща на третиране по медицински път. Жената я бяха отписали и и даваха максимум 3-4 месеца още преди година, а сега припка из къщата, готви и се чувства съвсем добре. Иначе е на 75 години, с множествена склероза от 35 години /спряна с билков препарат и кавказко мумийо/, пейсмейкър и още други неща - т.е. не е първа младост и в цветущо здраве по принцип. Лечението със содата + сиропа сме го правили два-три месеца, но ефектът се усети още след 5-6 дена.
Отделно съм и правил енергийни трансфери по системата Универсална енергия /имам почти всички нива, от правилните хора/, а също пие силно енергизирана вода, третирана от кутията ми ОК-Магнум. Просто едно шише стои върху кутията и само го допълва като си налее от него. Май содата и сиропа ги разтваряхме също в такава вода, сега не ги употребява вече защото няма нужда. Преди със заредената вода си поливаше само цветята /и цъфтяха през зимата

/ , но като видя зор с болестта и почна да пие.
А, забраних и също да ходи по доктори и да си прави скенери, рентгенови снимки и прочее облъчвания, намалихме или спряхме и лекарствата които се виждаше че не и действат добре. Просто казахме
майната им на докторята, защото вече си бяха отишли трима-четирима приятели от подобни болести, които им вярваха на 100% и ходиха на химиотерапии, облъчване и операции.
Това е в общи линии.
Поздрави!