Радионика

Теоретични основи и практическо приложение

Радионика

Мнениеот Slav » Съб Авг 03, 2019 11:56 am

Радиониката е термин отнасящ се към машина (един интересен факт е, че в САЩ, ако наречете една машина за радионика „устройство“ се счита за нелегално и ако обявите, че продавате „radionic devices“ могат да ви вкарат в затвора, но няма да имате проблем ако продавате „radionic machines“... Go figure...), нещо като малък генератор на различни честоти. Най-често се използва от човек с пси-способности, но това не е задължително. Класиката изглежда по този начин (но има много вариации, които нямат нищо общо с това на визуално ниво):

radionic.jpg
radionic.jpg (64.87 KiB) Прегледано 5187 пъти


Имате две плочки. На едната се слага свидетеля (термина е обяснен в „Проектът Монтоук“), а на другата целта. Имате релета, които контролират честотите.

Всеки човек и всяко нещо имат своя собствена честота уникална само за самия него. Също така, всяко едно място във времето и пространството имат своята уникална честота. Така че ако знаете честотата на даден човек, място или каквото и да е друго, и ако знаете честотата на това, което искате да изпратите на този човек – радиониката ще ви помогне за това. Например: на едната плочка поставяте снимка на човека/свидетеля – хубаво е тази снимка да не е на повече от 6 месеца, негова коса, слюнка – без значение – нещо, което да носи честотата на този човек. След това, на другата плочка слагате това, което искате да изпратите на този човек (символ за здраве, пари, болест – според собственото ви верую).

След това намирате честотата на нещото или мястото, така че свидетеля да съвпадне с целта – т.е. – изравнявате ги. И понеже има само едно точка във времето и пространството с тази честота, възниква мигновена връзка, така че можете да изпратите на всеки човек, място или нещо – каквото пожелаете. Фермерите в САЩ използват радионика, за да предпазят посевите си от вредители без пестициди. Отивате на нивата, поставяте жив колорадски бръмбар на едната плочка, поставяте мъртъв колорадски бръмбар на другата плочка, натискате „On“ и всички колорадски бръмбари в радиус умират на мига. Или поставяте жив колорадски бръмбар на едната плочка, на другата проба от пестицида и пак включвате – същия ефект, просто самите ви посеви няма да са пръскани с пестицида, а информацията или blueprint-a на самия пестицид ще се imprint-не директно в генетиката на бръмбара, което ще доведе до неговата преждевременна смърт. Това е и една от причините правителството в САЩ да позволява единствено генно-модифицирани семена за посевите. Цялата Земя е радионично третирана и само тези семена с генетично изменена честота ще пораснат. На някои места истинските семена вече просто не виреят именно поради тези фактори.

Можете да лекувате хора с радионика, като изпратите на свидетеля билка или хомеопатично лекарство, което в момента не е в наличност на пациента, но се нуждае от подобен тип лечение.

Можете да imprint-нете нещо с радионика просто с определена идея или мисловен модел. Вече съм споменавал с по 1 изречение няколко пъти за това на сайта – това се прави фабрично с всички CD-та, особено на тежките рок-групи, прави се с всички видове валута и кредитни карти, които се imprint-ват отново фабрично с идеята за дълг. Самата дума „VISA“ (говоря за най-известните кредитни карти) е съставена от три различни букви на три различни азбуки, всяко от които има номерологичен еквивалент равен на 6 формирайки „666“. „VI“ – римска цифра за 6, „S“ е гръцкото 6, „A“ е вавилонското 6. Тези букви не се свързват с нищо подобно от хората на съзнателно ниво, но нещата стават съвсем различни, ако кредитната карта се imprint-не с тези идеи чрез радионика – т.е. тук нещата не са отворени към тълкувания, защото те са заредени предварително с ИДЕЯТА на някого и ползвайки картата вие ставате продължение на това. Когато си купувате чаша, вие си я взимате, за да я ползвате за пиене, нали? Защото това е ИДЕЯТА зад чашата, която някой е създал – вие се свързвате с тази идея и ползвате чашата в нейно име. Същото е и в случая. Това е модерна магия комбинирана с технология.

В интернет се продават много машини за радионика, но над 90% от тях са fake. Предупреждавам ако някой реши, че проявява интерес към това да знае предварително.


Източник:
https://www.parallelreality-bg.com/stat ... 27-01.html
Аватар
Slav
 
Мнения: 319
Регистриран на: Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Назад към Радиестезия

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron