Здравейте колеги. От няколко години чета различни материали за така наречените Петроволтаични клетки. Това са "клетки", които произвеждат електрическа енергия, използвайки камъни, пясък или други предмети с диелектрични свойства като например резистори. Полюсите, излизащи от предмета с диелектрични свойства, са свързани с кондензатор за стабилизиране на напрежението. Теоретически тези клетки използват така наречените земни гравитационни колебания или етерни колебания, генерирайни електрически потенциали. Камъкът, който е активната част е представен като дипол, чийто един полюс е свързан с диод за осигуряване на еднопосочно движение на електроните. Така двата полюса от всяка клетка могат да бъдат свързани последователно с диелектриците на други клетки и по този начин се постига добавъчен волтаж. Аз имам идея за построяване на оргонни електрически преобразуватели, които да работят на сходен принцип, но с известни подобрения. Ако работят ще кача снимки тук. Винаги съм вярвал, че отгонната енергия е решението за всички проблеми на човечеството - от медицината, през пречистването на атмосферата и икпономията на гориво, подобрените добиви от селско стопанство, до производството на безплатна електрическа енергия. Ето снимки за разсъжнение: