Генератор на Гого1 - модификация на Бедини

Теория и практика в конкретни устройства
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
Gogo1
МненияCOLON 703
Регистриран наCOLON Вто Дек 30, 2014 12:08 pm

Re: Двигател на Бедини

Мнение от Gogo1 »

Не мисля,че като сте готови тези,които имат осцилоскопи ще ви откажат да ви го настроят.
Аз лично няма да откажа на никой.Надявам се ,че и други мислят като мен.
Отдавна е трябвало да заработим по този въпрос.Като горим дърва и ползваме енергия добита по неефективен начин ние унищожаваме средата в,която живеем.Време е да се опитаме да променим нещата. :phil_24:
Но трябва здраво да поработим а това.
Аватар
Gogo1
МненияCOLON 703

Мнение от Gogo1 »

Бъдете сигурни,че казвам всичко,но просто нямам преподавателски способности.
Като нещо не съм обяснил,както трябва питайте.
Що се отнася до осцилоскопа той трябва,защото лъчистата енергия е скрита в
другата.Без него няма как да видите импулсите,които са нужни за да протече реакцията
в акумулатора и а се акумулира лъчиста енергия.
apolon
МненияCOLON 77
Регистриран наCOLON Вто Яну 13, 2015 7:29 pm

Мнение от apolon »

Това, което разбрах до тук по темата е, че е нужна настройка с осцилоскоп, когато се прави модел с повече от една бобина, явно ще трябва и таймер.......Когато се използва една бобина със седем работни и една тригерна намотка, какво ще се настройва, нали всичко е в паралел и работи едновременно. Освен разстоянието от диска да бобината, да се гледат нещо пиковете на осцилоскопа?
bob
МненияCOLON 219
Регистриран наCOLON Вто Май 07, 2013 12:32 pm

Мнение от bob »

То и аз нямам осцилоскоп, но познавам двама трима колеги дето имат и ще ги моля с бутилка в ръка, първо обаче ще питам Гого какво и ка да настройвам :)
Аполон, ако Гого не мисли за патент и да продава този генератор едва ли ще скрие нещо след като е започнал да показва.
Евала Гого, че искаш други да го репликират този генератор, малко са такива като теб. :doubleup: :worship:
skeleta
МненияCOLON 198
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 9:16 am

Мнение от skeleta »

apolon,
Вземи и сглоби двигателя и ще разбереш какво се настройва. До тука е казано всичко за генератора и не виждам за какво човъркаш Гого. Това е изключително прост генератор, макар че и моя не тръгна в началото от раз защото нямах осцилоскоп. Благодарение на Гого разбрах много неща и сега си го правя както трябва да бъде. Можеш да си сигурен че не ви спестява нищо от това което знае.

:connie_bye:
Аватар
Gogo1
МненияCOLON 703

Мнение от Gogo1 »

bob
Импулсите,който ще гледате с него са над 500в.
Ето тук може да купите евтин осцилоскоп http://www.ebay.com/itm/2CH-20Mhz-Bandw ... 46114c218b
http://www.micom-tm.com/bg/siglent/?gcl ... vQodgBcAYg
но тези,които не са работили с такива уреди ще видят зор.
Затова, като сте готови пишете.Ще ви помогнем.
Аватар
Gogo1
МненияCOLON 703

Мнение от Gogo1 »

Този генератор вече е патентован от Бедини и се продава.
https://translate.google.com/translate? ... edit-text=
skeleta
МненияCOLON 198

Мнение от skeleta »

За тези които са пропуснали този пост на Гого ви го пускам пак. Гледайте филмите които са с Бедини. Тоя с Хауард Джонсън и с Чанк за мене не са добри. Джонсън може и да е велик, но не го бива в обясненията.

"Мнениеот Gogo1 » Съб Яну 10, 2015 9:48 pm

Ще ви разясня по подробно за какво се използва двигателя на Бедини,защото ми се струва,че не всички са на ясно.
Този двигател е всъщност генератор,или по точно казано мощна зарядна станция за акумулатори с радиантна енергия. Ето тук http://www.star07.in/videogallery.php?video_id=46 има подробни обяснения за това и за много други от тъй наречените забранени технологии.
С този двигател може да захраните дома си с електричество.За това е необходимо да имате два 48v 150--200Ач акумулатора и съответния инвертор от 48v на 240v.От единия се консумира чрез инвертора,а другия се зарежда.
Добре е да са такива акумулатори за да е по малък тока.Ако акумулаторите са запазени или нови капацитета им след 15--- 20 цикъла се повишава от 60 до 100% и се зареждат по бързо."

Аз си купих осцилоскоп на хантек и май не съм доволен. За същата цена може да си купите втора употреба от старите и ще е по добър (лично мое мнение).
apolon
МненияCOLON 77
Регистриран наCOLON Вто Яну 13, 2015 7:29 pm

Мнение от apolon »

Gogo1 това, което разбрах до тук по темата е, че е нужна настройка с осцилоскоп, когато се прави модел с повече от една бобина, явно ще трябва и таймер.......Когато се използва една бобина със седем работни и една тригерна намотка, какво ще се настройва, нали всичко е в паралел и работи едновременно. Освен разстоянието от диска да бобината, да се гледат нещо пиковете на осцилоскопа? Греша ли?
skeleta
МненияCOLON 198

Мнение от skeleta »

Настройва се работата на транзистора. С глимка става горе долу ако е една бобина, но като са повече ти трябва осцилоскоп. Може и с глимка сигурно, но ти трябва опит, който нямаш. Сглоби го и ще ти се помогне за настройката!!!
BUTTON_POST_REPLY