За тези които са пропуснали този пост на Гого ви го пускам пак. Гледайте филмите които са с Бедини. Тоя с Хауард Джонсън и с Чанк за мене не са добри. Джонсън може и да е велик, но не го бива в обясненията.
"Мнениеот Gogo1 » Съб Яну 10, 2015 9:48 pm
Ще ви разясня по подробно за какво се използва двигателя на Бедини,защото ми се струва,че не всички са на ясно.
Този двигател е всъщност генератор,или по точно казано мощна зарядна станция за акумулатори с радиантна енергия. Ето тук
http://www.star07.in/videogallery.php?video_id=46 има подробни обяснения за това и за много други от тъй наречените забранени технологии.
С този двигател може да захраните дома си с електричество.За това е необходимо да имате два 48v 150--200Ач акумулатора и съответния инвертор от 48v на 240v.От единия се консумира чрез инвертора,а другия се зарежда.
Добре е да са такива акумулатори за да е по малък тока.Ако акумулаторите са запазени или нови капацитета им след 15--- 20 цикъла се повишава от 60 до 100% и се зареждат по бързо."
Аз си купих осцилоскоп на хантек и май не съм доволен. За същата цена може да си купите втора употреба от старите и ще е по добър (лично мое мнение).