Според мен ако захранвате клетка с ВН, импулси или др методи идеята е една - да се произведе освен оксиводород и оргонна пара /но никой конструктор не знае това и водейки се по външните конструкции на Боб Бойс и Стенли Майер не може да ги репликира успешно/. При нашия човек Илия Вълков положението е същото. Четох тия дни как един последовател се побърква да обясни защо е така направена клетката му, като няма логика за такова свързване от електротехническа гледна точка. Изводът му беше че бай Илия е сбъркал

пък той бил прав

Да, ама бай Илия е карал на вода пък нашия човек не - значи е обратното. Просто разбирането му не е пълно, ама не ще да си признае.
В тази връзка и понеже съм на кеф днес /оправих се от грипа и почнаха да ми идват идеи и мерак за работа

/, искам да ви разкрия нещо, което няма да намерите никъде писано из Нет-а. Само тук и само сега - а и само за хората които ще разберат какъв е смисъла на казаното, защото не искам да го обяснявам по причини че не се знае още кой чете тук

Бай Илия е имал допълнително устройство към клетката си. Освен специфичния не само електротехнически дизайн, благоприятстващ образуването на оргонна пара, е ползвал и стар живачен регулатор на тока.
Не е случаен факта, че в Китай все още се ползва негова оригинална инсталация за обезвреждане на радиоактивни отпадъци, а не някоя съвременна версия. Както и че никой не кара на вода със съвременна "Браунгаз" клетка, а той да.
Поздрави!