Коментари за Двигател на Бедини

Теория и практика в конкретни устройства

Коментари за Двигател на Бедини

Мнениеот sheki » Пет Юни 19, 2015 7:32 am

Filip отправя един призив към собствениците на такива генератори!

Основната идея на бившия колега Филип е да не се пуска генератора когато е вертикално, а само хоризонтално поради евентуално въздействие върху климата. Изтрих линка защото няма да толерирам форуми, в които се пише срещу нещата които правим тук
А.
sheki
 
Мнения: 301
Регистриран на: Сря Май 15, 2013 9:21 pm
Местоположение: Златоград

Re: Двигател на Бедини

Мнениеот Gogo1 » Пет Юни 19, 2015 1:21 pm

Здраве Philip!

Предполагам,че си в час с нещата с които се занимаваш,но
въобще не ти е ясно как работи този генератор и каква енергия
концентрира.Енергията която е около него е много по малко от тази
която се концентрира от ротора напред по оста му.
И тази енергия няма нищо общо с това за което пишеш.
Трябва да видиш сам за да разбереш за какво ти пиша.
Не прави КОМПЕТЕНТНИ изказвания за неща който не са ти ясни.

Поздрави!
Аватар
Gogo1
 
Мнения: 703
Регистриран на: Вто Дек 30, 2014 12:08 pm

Re: Двигател на Бедини

Мнениеот caduceus » Нед Юни 21, 2015 11:01 am

Браво Жоро, действай както си знаеш и то ще си покаже накрая. Недей да слушаш никакви теоретици и плашила - преди време Филип и мен ме предупреждаваше че със активатори за вода по-мощни от стотина деветки щели да се изгорят хората :lol: Това основно защото неговите не могат повече поради ограничения в принципа. Сега ги правя с 2300 деветки мощност и няма оплаквания, напротив - хората са доволни и имат сериозно подобрение в здравето и тонуса.
Мислил ли си за намаляване на размерите на генератора чрез ползване на същите по сила, но по-малки магнити /неодим/ + по-малки по размер бобини? Знам, че Бедини не препоръчва ползване на неодими, но той си мисля че има доста неща в знанията му, които са под въпрос - ти сам си се убедил. Стигнал е до една конструкция която работи, но няма начин тя да не може да се подобри още - въпрос на работа и визия.
Аз /с помощта на колега от форума/ ще опитам да направя това, като ползваме и бобини от 7х7 шнур + още някои подобрения за по-мощно натрупване на енергия. Евентуално и механични прекъсвачи вместо транзистори, за да се види има ли и в тоя храст заек или не. Когато се определят всички фактори и тежестта им в крайния ефект, ще се разбере и как да се подобри радикално конструкцията :)
Поздрави и успехи!
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2025
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Двигател на Бедини

Мнениеот caduceus » Вто Юни 23, 2015 10:42 am

Колеги,
искам нещо да кажа по повод некоректната съпоставка в някои смешни имитаторски форуми между генератора на Бедини /и този на Жоро-gogo1/ със устройството на Дейвид Уелс за влияние върху климата.
Двете устройства са коренно различни, излъчването на енергия от тях - също. Няма никаква прилика в принципа на работа - само външна, в някои части на конструкцията.
Лично тествах генератора на Жоро на място в Пловдив и няма никакви негативни полета, нито опасност за хора или климатични проблеми. Има генериране на магнитни вълни, стоящо защитно поле с радиус 1,5-2 м, който се променя в зависимост от напрежението и това е. Тези неща не са вредни за организма в дозите, излъчвани от генератора.
При устройството на Уелс има цял въртящ се магнит, при Бедини са секторни. Това е най-явната разлика и тя може да се разбере дори и от глупави хора, след като видят двете неща едно до друго.
Всякакви спекулации и приказки за вредно действие са явно породени от безсилието на някои хора да репликират коректно Бедини, който между впрочем десетки години работи с такива генератори и си е в идеално здраве :)
Уважаеми бивши "колеги" от форума на Филип /и самия той дето най-много приказва и плаши хората/ - вместо да плюете по неща, направени от други които не можете да репликирате поради неспособност и липса на умения и знания, вземете та млъкнете и оставете който може да работи и напредва.
Желая ви повече уважение към тези които са постигнали нещо - и предстои да направят още много полезно, ако не им се пречи. Поне не пречете, като не можете вие.
Със здраве!
Дарт Вейдър :)
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2025
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Двигател на Бедини

Мнениеот icrow » Вто Юни 23, 2015 1:28 pm

Тя и на Уелш машината излъчва + поне репликата в форума. Да по различно е бединито от машината и резултата от нея не е толкова силен като от на Уелш, но е сходен и го има. :) Ти с твоите хармонизатори във вода също допринасяш за тези валежи! Замисли се. :) Това че не продаваме и не мислим само за продажби, не значи че не правим устройства не по лоши от твоите! Сега ще кажеш колко хора били ползвали твоите и колко ще потвърдят и когато ти стигнем бройката тогава да се обадим. Е това, че нашите неща се ползват от не голям брой хора не ги прави по неработещи. :) Също така Гого не се вайкай като ущипана мома. Кажи къде сме те оплюли или казали да не го ползваш устройството? Много моля за цитати! Единствено те помолихме да вземеш най елементарни мерки. Обаче как така на тебе ще се казва какво да правиш. :doh: Изобщо и на двата егото ви е в повече. :) Все пак към Асен оставам с уважението, което се полага за труда му и за нещата на които ме е научил. Асене, може да изтриеш мненията ми от форума ти както и акаунта ми. Жела я ви дълъг и славен живот на Олимп. :)
Аватар
icrow
 
Мнения: 1856
Регистриран на: Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: Двигател на Бедини

Мнениеот caduceus » Вто Юни 23, 2015 1:58 pm

Иване, ти какво сега се засягаш - теб не те касае горното. Ти си казал за екраниране - няма лошо, никога не е излишно. Обаче Филип приказва едни сериозни неща. Да цитирам ли? Аз ви чета от време на време за сверка докъде сте, въпреки че няма май защо :)
.....................................................
"Той изобщо и идея си няма, че за да компенсираме полето на неговата машина, действаме ние. Нищо, че е "аз съм силен екстрасенс" При излъчването, което има това нещенце - скоро няма да го има."
.....................................................
Какво повече да говорим, след тия глупости на Филип?
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2025
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Двигател на Бедини

Мнениеот icrow » Вто Юни 23, 2015 2:32 pm

Нищо по рaзлично от товa което aз говоря. И нещaтa които компенсирaт товa и други влияния сa моя рaзрaботкa. :) Aз предимно си говорих с Гого зa товa. И пaк кaзвaм. Никой не е кaзaл лошa думa зa генерaторa или постижениятa нa Гого. Aко рaзгледaте темите нa Гого винaги сме го подкрепя ли и хвaлели зa успехa му. И сегa му желaем успех в другите нaчинaния. Дaно и те не донесaт подобни стрaнични ефекти. Рaзберете че нямa човек който дa е прaв зa всичко и дa се сещa зa всичко. Именно зa товa уж се събирaт хорa във форумите зa дa се допълвaт. И Гого спокойно не си единствения рaботещ по генерaтори ;) При добро стечение нa пaричните обстоятелствa може с Румен дa отскочиме до вaс дa видим твоите нещa и дa си поговорите. Aко желaеш рaзбирa се
Аватар
icrow
 
Мнения: 1856
Регистриран на: Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: Двигател на Бедини

Мнениеот sheki » Вто Юни 23, 2015 10:45 pm

Мисля, че е време да се появи клип :) на работещото бедини снимано от няколко метра , тогава всеки може да си го измери и почувства, едно е ясно тези устройства имат силно енергийно излъчване но как влияят на хората и климата е сериозна тема, просто е по - добре човек да е предпазлив, щото всички сме чували за Кюри.
sheki
 
Мнения: 301
Регистриран на: Сря Май 15, 2013 9:21 pm
Местоположение: Златоград

Re: Двигател на Бедини

Мнениеот Iliya » Сря Юни 24, 2015 3:55 pm

Качвам клип от работата на моя генератор, който е само с една бобина. Който може и има желание да мери поле нека сподели какво е видял. Клипът е много импровизиран, но обхваща различни ъгли, от които се виждат бобината и дискът с магнитите.
https://www.youtube.com/watch?v=8QvTSBz40iQ
Iliya
 
Мнения: 69
Регистриран на: Пон Дек 15, 2014 8:40 am
Местоположение: София, Петрич

Re: Двигател на Бедини

Мнениеот caduceus » Чет Юни 25, 2015 7:50 am

Илия, измерих същите неща както на живо при Жоро. По червения кабел на изхода към акумулатора има оргонен +, там където се кръстосват с черните също има има малко предаване /по изолацията/ на плюс и по черния. Ако не се допират остава само по червения кабел. По сърцевината на бобината има най-много, но не е поле а студен ток и се засича само при допир. Стояща вълна на 1,5-2м в далечната част на помещението, с леко + излъчване. Един вид енергиен мехур. Това е всичко, нищо страшно и опасно. Минуси и др. подобни няма
Поздрави
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2025
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Следваща

Назад към Свободна енергия

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта

cron