Споменах вече в темата за активатора, че съм разработил вариант на стандартния Активатор "Извор" - двойно по-мощен и с ефективност около 6000 деветки при еднократно преминаване на вода през фокусната точка. Устройството обработва проточно и индиректно вода, преминаваща през тръба с външен диаметър максимум 42 мм. Налятането и дебитът нямат значение

Вчера активаторът беше монтиран на малка система за капково напояване, в едно плевенско село. На око декарите са около 2 /не питах точно колко/ с домати по земята и система с италиански маркуч и контролер, захранвана с вода от помпа в геран. Доматите са късни и човекът малко ги е отписал, защото нещо не вървят добре - но сега с активираната вода се надяваме да живнат и почнат да се развиват бързо. Прилагам малко снимки за визуализация.
Имам отзиви от колега от Монтана, който ми сподели по телефона че доматите в тяхната градина са огромни /като два юмрука/ и с много повече листна маса отпреди, с височина над 1,80 м.

Сега иска да му изпратя последния модел /земеделския активатор/ със новите силни бобини - може пък доматите да пораснат като палми и да са като кокосови орехи

Поздрави!