КНИГИ СТАТИИ ПУБЛИКАЦИИ ДОКУМЕНТИ и ДР.
Re: КНИГИ СТАТИИ ПУБЛИКАЦИИ ДОКУМЕНТИ и ДР.
И все пак трябва да призная - четейки книгите от Паралелна реалност и сравнявайки частта с програмирането и манипулациите и това, което се казва от Димитрий Верищагин...поне за мен всичките книги накуп дойдоха много точно и навреме 

Ето гледната точка на един човек, който е останал безименен:
Прочетох това още преди повече от десет години и до ден днешен е актуално.
Прочетох това още преди повече от десет години и до ден днешен е актуално.
Присетих се за Посвещението в древната страна на боговете.
Според мен Раду почти през цялото време е под хипноза.
Още като получи часовника, който е принадлежал на роднината на Елинор нещата "утекоха"
Според мен Раду почти през цялото време е под хипноза.
Още като получи часовника, който е принадлежал на роднината на Елинор нещата "утекоха"

Книгата на Димитрий Верищагин я попрегледах и е в списъка ми за четене 
За Владимир Мегре, някъде бях чел нещо неприятно за него , някакви манипулации и заблуди и тогава книгите му отидоха в архива. В бъдеще може и да ги прегледам.
За паралелните - какво да кажа? Естествено това е друга гледна точна, която поне за мен е по-близо до идеята за истината, отколкото общоприетата "Истина" за света ни.
Отдавна усещам, че всичко това което е около нас не е точно това, което ни се обяснява и че със сигурност не знаем нищо за заобикалящата ни ... реалност да я нарека.
Отдавна се отказах и от Дарвиновата теория
За Раду - аз ви казах, че е очеизвадно този стил на писане, за единственото, неповторимо, възвишено, идеално... доста ми е помпозно и на моменти направо тъпо.
Обаче естеството на разкритията, които са направени, е невероятно. Какви тайни само има на нашата планета. А съм убеден, че има още много скрити и неразкрити неща.
Тепърва започват да се разкриват някои неща - забелязвате ли примерно НАСА какво прави? Преди месеци намерили някои планети, с евентуална възможност за живот. Тука наскоро на някой спътник от слънчевата система са намерени условия и вещества достатъчни за възникване на живот - и под сурдинка казват, че вероятно има живот.
Утре ще ни се явят и дългоочакваните извънземни
Айде, че заприличах на дърт привърженик на конспирациите.

За Владимир Мегре, някъде бях чел нещо неприятно за него , някакви манипулации и заблуди и тогава книгите му отидоха в архива. В бъдеще може и да ги прегледам.
За паралелните - какво да кажа? Естествено това е друга гледна точна, която поне за мен е по-близо до идеята за истината, отколкото общоприетата "Истина" за света ни.
Отдавна усещам, че всичко това което е около нас не е точно това, което ни се обяснява и че със сигурност не знаем нищо за заобикалящата ни ... реалност да я нарека.
Отдавна се отказах и от Дарвиновата теория

За Раду - аз ви казах, че е очеизвадно този стил на писане, за единственото, неповторимо, възвишено, идеално... доста ми е помпозно и на моменти направо тъпо.
Обаче естеството на разкритията, които са направени, е невероятно. Какви тайни само има на нашата планета. А съм убеден, че има още много скрити и неразкрити неща.
Тепърва започват да се разкриват някои неща - забелязвате ли примерно НАСА какво прави? Преди месеци намерили някои планети, с евентуална възможност за живот. Тука наскоро на някой спътник от слънчевата система са намерени условия и вещества достатъчни за възникване на живот - и под сурдинка казват, че вероятно има живот.
Утре ще ни се явят и дългоочакваните извънземни

Айде, че заприличах на дърт привърженик на конспирациите.
Парелните все повече ми стават симпатични и на мен.
Сега чета третата книга (тунела) и доста точки натрупаха така да се каже.
А относно това, че общоприетата истина е илюзия - мисля, че това вече на всички хора им е ясно, но може би само аз ги виждам нещата така, защото съдя по хората, с които общувам
За Владимир Мегре мога само да кажа, че по-скоро някой "крадец е извикал дръжте крадеца"
Там темата за извънземния живот също е засегната, но е съшита с бели конци и е коментирана доста внимателно. Всичко е в повествователна форма и без конкретни данни, а само принципни положения. Все пак е писана 1994 - направо се учудвам, че са я издали тогава
Наблегнал е повече на пси-възможностите на човек, телепатия, телепортация и пътуване в астрала и предимно и най-вече общуването с природата.
Сега чета третата книга (тунела) и доста точки натрупаха така да се каже.
А относно това, че общоприетата истина е илюзия - мисля, че това вече на всички хора им е ясно, но може би само аз ги виждам нещата така, защото съдя по хората, с които общувам

За Владимир Мегре мога само да кажа, че по-скоро някой "крадец е извикал дръжте крадеца"

Там темата за извънземния живот също е засегната, но е съшита с бели конци и е коментирана доста внимателно. Всичко е в повествователна форма и без конкретни данни, а само принципни положения. Все пак е писана 1994 - направо се учудвам, че са я издали тогава

Наблегнал е повече на пси-възможностите на човек, телепатия, телепортация и пътуване в астрала и предимно и най-вече общуването с природата.
Мартин Иванов - Алхимия на ритъма
Не мога да дам PDF, но книгата я има в книжарниците
Не мога да дам PDF, но книгата я има в книжарниците

Хора, как върви четенето? Харесаха ли ви книгите?
Аз се запалих и пак ги препрочитам.
Аз се запалих и пак ги препрочитам.

Книгите са уникални - прочетох ги и сега се въртят колелцата в главата ми
Оставих малко да отлежи инфото и започна да се напасва с други едни неща. Например, почти напълно съм убеден че Фулканели /последният велик, по-известен публично алхимик, написал "Мистерията на катедралите"/ е безсмъртният предшественик на румънеца Елинор. Засичат се някои неща, които той говори за дядо си /написал две важни, редки книги във Франция/ и т.н.
Относно "Документите Тера" положението е същото. Има съвпадения с други източници.
Ще се мисли още малко
Поздрави!

Относно "Документите Тера" положението е същото. Има съвпадения с други източници.
Ще се мисли още малко

Поздрави!
"Напипах" една интересна книга, касаеща някои тънки въпроси. Надявам се, че ще е полезна на доста хора.
Мисля, че Кадуцеуса ще е благодарен заради втората част.
Воаля!
Мисля, че Кадуцеуса ще е благодарен заради втората част.
Воаля!
- Прикачени файлове
-
- 1-maggador-zemlya2.rar
- (198.33 KiB) 503 пъти
-
- 1-maggador-zemlya.rar
- (140.74 KiB) 527 пъти
Благодаря Свилене - бая четене ще е
Дай жокер кое е интересното според теб