Свободна Енергия, ВЕЛИКАТА ТАЙНА !
Re: Свободна Енергия, ВЕЛИКАТА ТАЙНА !
Ферита не трябва да свири ! Във видеото съм го надул да се чува но ми забива осцилоскопа. Това е и причината да сложа кондензатора на вторичната. Убиваме вч то има голяма вероятност да скапете осцилоскопа.
Видеото махам след час .
Всяко едно устройство даващо СЕ работи така!
Просто си го представете в механичен вариант !
Механиката е тясно свързана с хидравликата !
Хидро таран !!!!! Вижте старите постове в мазето. Тогава не бях на мнение да споделям. Но когато разбере човек че на стар краставичар краставици не се продават има само две възможности. Да изчезне от полезрението или да поеме риска да сподели.
За мен беше удоволствие да споделя с вас.
Това беше от мен чао.
Просто си го представете в механичен вариант !
Механиката е тясно свързана с хидравликата !
Хидро таран !!!!! Вижте старите постове в мазето. Тогава не бях на мнение да споделям. Но когато разбере човек че на стар краставичар краставици не се продават има само две възможности. Да изчезне от полезрението или да поеме риска да сподели.
За мен беше удоволствие да споделя с вас.
Това беше от мен чао.
Остави го поне 24 часа, да го изгледам довечера на спокойствие !milintron написаCOLONВидеото махам след час .
Заключението от всичко до тук дава отговора на въпроса дали е необходима земя, и каква е ролята на земята. Може със зазеняване но може и без .
-
- МненияCOLON 301
- Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
- МестоположениеCOLON Златоград
- CONTACTCOLON
Момчета не успях нито видеото нито схемата да видя.. жалко.
https://www.youtube.com/watch?v=wQQcl3xFmrM
https://www.youtube.com/watch?v=a-gg51wyDhI
Предстои смяна на транзистора и кондензатор на гейта, затваря прекалено късно. Държи около 5минути без захранване.
Батерията е стара, и го запускам от 3-4 волта. Мисля с 9в. ще тръгне.
Ще направя още едно видео зада видите как се променя звука при самозахранване. Едва доловимо е но при откачане на захранването се чува специфичен звук. Когато присъства влиза в режим само захранване.
https://www.youtube.com/watch?v=a-gg51wyDhI
Предстои смяна на транзистора и кондензатор на гейта, затваря прекалено късно. Държи около 5минути без захранване.
Батерията е стара, и го запускам от 3-4 волта. Мисля с 9в. ще тръгне.
Ще направя още едно видео зада видите как се променя звука при самозахранване. Едва доловимо е но при откачане на захранването се чува специфичен звук. Когато присъства влиза в режим само захранване.
в процес на настойка ще ви информирам за дадените промени и ще следите ефекта от това . ОК ?
Казахме видеото в тубата стои час.
Казахме видеото в тубата стои час.
1. Намираш резонанса.
2. Мериш консумация на схемата волт-ампер.
3. Вторичната закачаш на диод с кондензатор, виждаш имали добавка . Колко е, стига ли.
4. Самозахранваш схемата и пак мериш
5. Слагаш товара донастройваш вренето
6. Готов си
2. Мериш консумация на схемата волт-ампер.
3. Вторичната закачаш на диод с кондензатор, виждаш имали добавка . Колко е, стига ли.
4. Самозахранваш схемата и пак мериш
5. Слагаш товара донастройваш вренето
6. Готов си