ХААРП И ПОДОБНИ

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: ХААРП И ПОДОБНИ

Мнение от icrow »

Ти току що потвърди тезата ми с това че когато пръскат след това вали. :lol: И както се спомена вече от други колеги, се бяха кротнали няколко месеца (лятото) и сега пак се активизираха, че почна и да вали. :lol: А че се пръска над големите градове е напълно нормално. Нали там са масите хора! То за това икономиката по този начин е срината, за да може да се съберат хората на по малка площ да не са така разпръснати, и съответно да могат да бъдат "обработвани" по лесно. Така си мисля аз :)
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

smsi-h ;)
Не се прави! :lol:
Щом поглеждаш нагоре, прекрасно знаеш, че снощи луната беше огромна, жълта и най-вече кръгла :lol:
Направо си го казвай :D Не вади думи с ченгел :lol:

Айкроу,
Тук нещата се развиха по същия начин във времето. Тези облаци се смениха с нормални около 12 и нещо на обяд.

Аз обаче смятам, че облъчването и обработването (пръскането) нямат нищо общо. Сега просто във времето съвпаднаха. ...Възможно е и затова да се подреждаха така изкуствено създадените облаци.

След пръскането е нормално да се образуват видими пари от преминаващите самолети (частиците на разпръснатата химия се явяват кондензационни ядра), както и облаци при подходящи природни условия. До миналата година пръскането беше различно. След него не се образуваха валежни облаци. После смениха нещо и след пръскане вали. Пръскат и най-малко две нощи поред. Предполагам, че най-малко частиците сега са по-едри, което е предпоставка за създаване около тях на по-едра капка и от там до валежи. Може и състава да им е различен естествено. :evil:

Пък облъчването... си е облъчване :evil:
Готиното е, че вече не само едни имат тази система и от време на време си го получават същото и над собствените страни :twisted: :lol:
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Вчера ходих в северозападна България и през целия път имаше само една кръгова област с този ефект. Останалите облаци си бяха ок. Областта беше сравнително малка, не като над София, но очевидно и малките населени места са засягани. Днес не се вижда "обработка", но се чувствам отвратително, ама сигурно е защото съм на работа :lol:
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Е! Няма такива облаци! :lol:
DSC02553.JPG
DSC02553.JPG (55.59 KiB) Прегледано 7890 пъти
DSC02554.JPG
DSC02554.JPG (58.05 KiB) Прегледано 7890 пъти
Или по-точно - доскоро нямаше такива облаци.

В интерес на истината започвам да се чудя дали са плод на човешка дейност или има някакво ново земно (атмосферно?) поле, което ги прави такива.

Откакто започнаха да се появяват и с Айкроу писахме за тях, почти всеки ден на сателитните снимки има такива, а и "сресани" на огромни площи.

При тези тук, на снимките от днес, интересното беше, че запазваха мястото си спрямо Земята и се преобразуваха в такива единствено на едно и също място (около два квадратни километра може би). След преминаването си през мястото отново ставаха нормални, плътни, слоести облаци.

...Шантава работа :lol:

ПП

Сега виждам, че на снимките не изглеждат като на живо, но то си е нормално.
Допълнете си снимките с представата, че облаците на нея са плоски и тънки за разлика от пространството наоколо - обемни, плътни, нормални облаци без синьо небе.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

На птиците не им ли е малко късно за миграция? Днеска бяха много шашви. Все едно са се сетили в последния момент, че трябва да се махат. Пътувах до бургас и по пътя на няколко места образуваха "облаци" и кацаха по пътя и колите през тях. Пътя беше целия в трупове (част от тях от моята кола нямаше как ) на друго моясто пък стотици врабчета бяха накацали дръвчета и чуроликаха заглушително. Някой ако е запознат с поведението им да каже дали е нормално.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Ами - да си кажа пак аз без бой - запознат съм и с това :lol: :lol: :lol:
За врабчетата - това им е номер в живота по студеното време - те така си правят и са си правили винаги.
Не пишеш какви са били обаче другите птици.
...Ама аз пак ще си кажа за моите наблюдения :lol:
- За това, дето кацат по пътищата:
Сега вече взеха да разпръскват сол заради заледяванията. На птиците, както и на всички други тя им е кът, а им е нужна. Затова кацат по пътищата - да кълват и да си я набавят. Понякога минават и камиони със зърно и то на места се изсипва по малко. Това е другата причина - лапачката.
А цялата тази дандания с другите пък подготвя закуската, обяда и вечерята на всеядните - т.е. бутнатите от колите са готова манджа за гълъби, гарги, врани, свраки и сойки.
...След тази пледоария - и директния отговор. Тази година птиците наистина са страшно объркани и действат различно от всяка друга година.
Като започнеш от местните - примерно - най-предпазливите - свраките (красивите черно-бели птици с дълги опашки :D ). Преди при идването на кола излитаха минимум от петдесетина метра. От няколко месеца - само се оттеглят встрани и то не много. Врабците тази година намаляха страшно много - не знам къде са. Не вярвам за една година да са измрели с такива количества.
За щъркелите. По никакво време, през лятото, когато би трябвало да гледат малките видяхме едно огромно ято от стотици птици. Държаха се адски странно. Всички тополи и дървета бяха осеяни с щъркели, а на земята, където обикновено кацат при прелет нямаше почти никакви. В замяна на това бяха накацали по кабелите за високо напрежение с десетки. Е това последното го видях за първи път. В блога ми писах за това - има и снимка (за съжаление с телефон, така че не успях да хвана всичко, за което говоря)
Лястовиците. Те тази година бяха от най- обърканите птици. Друга година идват всички в продължение на около половин месец. Тези, които успеят да се наместят по старите гнезда, отглеждат малките, излизат от гнездата и са в района до времето за излитане. Те като освободят гнездата, най-мързеливите се наместваха в тях и също си отглеждаха малките. Когато и те излетят, обикновено остава седмица до общото им излитане, та не знам колко от тези малки са достатъчно подготвени и стигат до Африката. Немързеливите пък, които не са си намерили готови гнезда си ги построяват за около три до пет дни, след като са си избрали мястото ( това е дълъг процес при лястовиците). Това беше досега.
Тази година нямаше нищо общо. Дойдоха на три вълни с разлика във времето между всяка повече от месец. Първите дойдоха още по студа. Температурите нощем си падаха под нулата. Заеха старите гнезда и излизаха оттам чак по обяд. След като се стопли времето излюпиха малки, отгледаха ги и веднага излетяха. Но не седяха тук, а директно си се разкараха. Появи се втора вълна от току що дошли лястовици. И те се наместиха в свободните вече гнезда, отгледаха малките и те изчезнаха веднага. Дойде и трета вълна. Те също се наместиха в тези гнезда, излюпиха малки, обаче вече беше започнало да застудява. Те дойдоха почти по времето, когато предишните години си отлитаха всичките заедно. Ами - беше гадно. Само някои от малките бяха успели да излетят. Просто по едно време излетяха всичките без значение малките излетели ли са от гнездата или не.
... След това във времето на няколко пъти се появяваха прелитащи ята лястовици. Откъде идваха, накъде отиваха - евентуално те си знаеха (или не знаеха). Става въпрос за октомври и началото на ноември в предишното изречение.
Скорците (дето по неизвестна причина масово им викаме косове), тази година бяха мнооого малко в сравнение с предишните години.
... Та - прав си, icrow. Тази година птиците са ошашавени, та знае ли се... :(

п.п.
И още нещо се сетих. Всяка година има по някоя загубена птица, дето се удря в стъклата на къщата. Ама тази година прекалиха. Скорци, косове, авлиги... :? :(
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Ти да не си орнитолог? :D
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Амиии - не съм :lol: :lol: :lol:

Просто това е част от нещата, които виждам.

Пък каквото видя - то си намира само обяснението за себе си и след това знам. :lol: :lol: :lol:
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Попадна ми един линк от кратко обяснение на български инженер - Петко Ганчев (има и разработка на у-во за браун газ) за ХААРП и кемтрейлс - десетина минути.
Линка беше в ютуб, но ... там ми се появява "Възникна грешка" и - толкова. Издирих оригинала на видеото, което се оказа, че е част от новини на тв7
Ето го линка там :(
[url]http://tv7.bg/Добро-утро-България-/Електромагнитно-оръжие-управлява-съдбата-ни_l.102_i.10080247.html#.UttaRkAblxk[/url]
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Ааааааааааа!
Нещо във форума се сдуха!
Не ми дава да си коригирам мненията!
Ето това, което исках да коригирам:
ПП
Нещо няма желание да стане на работещ линк, може би, защото има кирилица в него.
Ето го отново
http://tv7.bg/Добро-утро-България-/Елек ... ttaRkAblxk
Копирайте горния ред, сложете го в командния ред на браузера си, ентер и готово :)
BUTTON_POST_REPLY