Следователно, неможе да се говори за Ом, той е зает. Пасе трева .

?milintron написаCOLONДобрата комуникация ......
milintron написаCOLONВижте петата снимка, как ще го обясни това стандартната физика !!!!!!
milintron написаCOLONСредата му разказва играта !!!!!
milintron написаCOLONФизиката неработи в резонанс с природата . Снимка пета !
milintron написаCOLONМерси. Отдавна я имам, направих я за теб. Да я видиш как свети. От 2014 чака твоя поглед. Тогава нямах желание да показвам видео. Сега обаче ще гледаш, и ще се кефиш. Просто кажи какво искаш да видиш.
Аз мисля че едно Капанадзе. Умален вариант ще ти дойде добре. Ти мразиш ферити и затова, ще го направим на въздух. Как го искаш, със или без земя?
milintron написаCOLONДобрата комуникация винаги дава резултати! Аз вярвам че тези от вас които искат ще успеят.
Съжалявам приятелю, ти си говориш сам, по лошото е, че и си отговаряш сам.milintron написаCOLONСкаларна вълна !!!!
а отговора е въпрос :madsatbg написаCOLONТранзистора е запушен завинаги.
Плюс 6 в през диода, над светодиодите, постъпва на 13 краче на инвертора, от изхода на 12 краче отива на гейта "нула".
От къде се отпушва?
milintron написаCOLONОт един от изходите на 4069 там честотата е ниска . За какво е тая дискотека ?
Да харчи без да прави нищо ?
milintron написаCOLONМога да кажа на Мадсад следното. Аз започнах със тази схема неможах да я пусна, продължих със 7414 . И когато, 7414 тръгна да работи се върнах отново и подкарах 34063...Казах ви всичко . По горе е написано ясно.
Поздрави
milintron написаCOLONСтандартна физика каза Акула. Кое е стандартното. Там няма нищо стандартно ! Позакона на Ом не трябва да работи.
По закона на Ленц също. И се оказва че придържайки се за стандартната физика не можеш да получиш добавка.
То май ще се окаже че физиката нещо .....
milintron написаCOLONВижте петата снимка, как ще го обясни това стандартната физика !!!!!!
milintron написаCOLONСредата му разказва играта !!!!!
milintron написаCOLONФизиката неработи в резонанс с природата . Снимка пета !
Определено не мога да ти следя мисълта, опитах се да се свържем по скайпетоmilintron написаCOLONСкаларна вълна !!!!