Недей така бе, човек, още ми се живее!

Аз по принцип не изключвам от скорост на дълъг път, щото овъргалях един Москвич през 1992, заради изключени предавки и спускане по нанадолнище по инерция! Бедна ти е фантазията, какво се случи!
Разсъждението ти за вибрациите не е във връзка с действителността, щото тез вибрации, същите, ги има и на бензин, ама там си бръмчи, както трябва, по същия начин, както и при затворен дроселен клапан на газ.
Звукът от моторната спирачка си е същия на газ, както и при бензин. Предполагам, че множеството разбира намека ми; звукът от двигателя при скорости над 85 км с оптимизатор и ТАП е много по-тих, отколкото при моторната спирачка. Разликата е съществена. Пак повтарям, имам чувството, че в двигателя не гори гориво, а въздух!
Че дроселът е затворен, затворен е, че става вакуум при затворен дросел, става; ама защо, аджеба, при затворен дроселен клапан, звукът е по-силен, отколкото при отворен и подаден газ в цилиндрите, и при наличието на скорости около 2500, и над тях обороти, нали в цилиндрите не влиза гориво? Нещо не вдявам, нека се изкажат автомотьорите.
Момчета не се бъзикам!!!!!!!!!!!
Колата влиза в режим, който трябва да се обясни. Съществено е за работата под въздествие на оргонизатори! Това може да реши много неща! Ако този режим се пренесе по всички възможни обороти, смятайте, какво става!Разсъждавайте! Хвърлям ви проблем, решете го! Хайде малко брейн сторм! Кадуцеус, дали вече нямаме наличие на автотермия при обороти над 2200-2300? Андреев беше писал, за такива режими по състезания, когато двигателят се отпушва и работи фантастично. Надявам се твоите оптимизатори за са постигнали този ефект устойчиво при достигането на обороти над 2200-2300. Жалко, че няма емотикон, както по другите форуми, дето се плези! :P