МАШИНА ЗА ИНДУКЦИОННА РЕВИТАЛИЗАЦИЯ

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: МАШИНА ЗА ИНДУКЦИОННА РЕВИТАЛИЗАЦИЯ

Мнение от caduceus »

Здрасти Елпунто! Честит празник на теб и всички българи!
Благодаря ти за добрите думи. Както колегите ми, така и аз се стараем нещата ни да стават все по добри, красиви и мощни - а най-важното, помагащи!
Постепенно около мен се събра екип с разнородни специалисти, всички добронамерени и знаещи - и намерението ми за постигане на практически резултати от единомишленици, заложено при създаването на този форум се осъществи, макар и в доста по-малък състав :) Но пък слава Богу, само качествени хора без напиращо его и безпочвени претенции :)
Това което вършех, когато бях по банките - създаване на добри екипи от нулата и развитие на бизнес на гола поляна, го направих отново и тук - макар бавно и полека-лека, защото беше със собствено, надграждащо се финансиране. Не знам някой знае ли от личен опит колко е трудно това... но стана - и ще става винаги, когато има съответната мотивация.
Давам си сметка че сам нямаше да постигна кой-знае какво и съм много задължен на хората около мен - а времето и резултатите показват недвусмислено, че съм бил прав още от началото :cheers:

Относно бобината - това е въплъщение на принципа на оргонна /енергийна/ индукция, или казано по друг начин - индуциране на студено електричество в клетките по един постепенен и мек начин, за да се възстанови митохондриалната активност и "зареди" акумулатора на всяка една клетка в тялото.
На второ място, изчистване на всички негативни програми, изглаждане на ауричното поле, затваряне на "дупки" по него. На трето място, стимулиране на естествения и правилен енергиен поток по меридианите. На четвърто - премахване на вътрешни възпаления и бързо възстановяване от травми и поражения на органите. И т.н.
Системата до голяма степен работи като Дотто ринг - не е много ясно дали спектърът и характеристиките на енергийното поле са подобни или се различават, защото сме в начални тестове на такъв ринг от медна шина, но същността е еднаква. Твърдя го със сигурност, защото минаха някои проби с малък прототип от медна тръба и се видя какво става ;)
Но това е въпрос на бъдеща работа и може би до края на годината ще имаме и такъв ринг, който ще се носи от сегашната машина /има капацитет да вдигне до 35-40 кг, а по приблизителни сметки рингът ще е най-много 30 кг. защото ще е единичен, като първия прототип на проф. Джани Дотто/. Може да намериш такава тема - писал съм май по нея тук, а и в убития на практика вече форум мазето.нет
Впрочем, поздравления за твоята система за слънчево парно, чета ти постовете с интерес - едни то малкото практически неща там :) :cheers:
Успехи!
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Здравейте!
Машината до няколко дни ще се обзаведе с модифициран Дотто ринг :) В момента завършвам тестовата втора версия с шина 80 мм широка и 5 мм дебела, от електролитна безкислородна мед. Оформихме я доста трудно, на огъвачка за ауспухови тръби ;) За нагревателната част поръчах гъвкави керамични нагреватели /2 бр по 1 киловат/, а за охладителната четири 120 ватови пелтиета на 12 волта, 10 А с охладителни радиатори и вентилатори от комп. процесори. Захранването е четирилинейно с два модула. Настройката е през кантал с регулируема дължина - тука има особености, но няма засега да ги споделям :tongue:
Ще снимам всичко като завърша и третия, работен вариант който ще се качи на ревитализационната машина за да се движи нагоре-надолу с вече определената оптимална скорост и задържане в краищата.
Толкова засега, работим! :cheers:
Поздрави!
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Тестовете с втория прототип са успешни, но ми се иска да сменя пелтиетата на охладителната част с по-мощни, примерно 30 ампера на 12 волта - точното наименование е TEC1-12730, 30.5A, 15.6VDC, 350W. Търся 3-4 бр такива, ако някой има и са за продаване да ми се обади на 0885781469 - Асен.
В момента съм намерил само едно 30 А във Викиват и го поръчах. Не ми се занимава да ги купувам от Китай защото вече една пратка за 160 долара ми загубиха в шибаните български пощи и не искам да повтарям. Така че, каквото се намери тук - в краен случай ще сложа 20 А, такива има бол.
Поздрави!
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Благодарение на колегата IDURCGEV нужните пелтиета са намерени /оказаха се най-мощните от производствената листа на STONECOLD/ :cheers:
Взех засега единственото налично тук от Викиват, за тестове, а като ги завърша след два-три дни - всички четири елемента стават по 350 вата, в замяна на сегашните 120 ватови :)
Очаквам радикално вдигане на енергията на полето в ринга, без да пипам нагревателния елемент от един киловат - но има още един такъв де, ако се наложи :tongue:
Засега индукцията се вдигна на около четири пъти над досегашното ниво на стандартния ринг за прав човек на машината. Т.е. технологията има голям потенциал и ще гоним максимума!
Поздрави!

ПП
Вървят тестове и на активни охладители за овърклок на процесори, за горещата част на пелтиетата. Пробвам в момента един с три топлинни тръби и 90 мм вентилатор, но май ще отидем на такъв с четири и 12 мм вент, че топлото от 350 ватовите пелтиета е много :) Надявам се да не отиде работата на водно охлаждане - но имам готовност и за това чудо :lol:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Здравейте колеги!
Прототипът на машината е завършен и успешно тестван на водни проби и енергийно отдаване. През празниците вероятно ще започна истинския работен ринг, който ще се качи на сегашната носеща конструкция, ползвана със старите рингове. Замених захранването, охладителните елементи, регулиращата свръзка и т.н. - абе доста неща и всичко придоби по-добър вид и работоспособност. Сега само ще кажа, че на този етап имам над 12 пъти по-силно поле при преминаване през новия ринг в сравнение с досегашните.
Вчера си намерих едно писание в мазето.нет относно Дотто ринга и си дадох сметка, че оттогава са минали 9 години... декември 2011 на теория - че до декември 2020 на практика... Мамка му, как тече времето, май се мотая повече от нужното :lol: Но все пак машината е факт!!!!!!!!
Продължаваме да работим :) :phil_24:
Поздрави! :hola:
elpunto
МненияCOLON 23
Регистриран наCOLON Съб Апр 25, 2015 12:00 am

Мнение от elpunto »

caduceus ПОЗДРАВЛЕНИЯ !
Пожелавам ти с новите разработки да преборваш ВИРУСИТЕ и всякакви др. патогени !

Нека ИМУНИТЕТЪТ бъде с теб ! :smileylol:

Весели празници !
Поздрави
ELPUNTO
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Благодаря ти, колега!
А ти си един от малкото пишещи по форумите дето са направили нещо реално и го ползваш с успех. Поздравления и на теб за това!
Имаме да си говорим и за земетресенията - не съм забравил - просто ме завъртяха нещата и така си остана засега. А ти пък ще разбереш едни други интересни методики за здраве и дълголетие, но на лично де :) Също и за ел.колите - ти го направи с Пунтото, ние тука работим и се надявам през 2021 г. да имаме нещо което ще вдигне с много пъти пробега - но айде да не избързвам, да го видим на практика ;)
А по вирусите сме напред - даже тия дни по това работя, за общото благо.
Жив и здрав, много успехи и късмет!
Асен
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Здравейте!
Нещата с новия ринг отидоха доста нагоре, почти до небето :)
Току-що завърших последните тестове за заряд при преминаване на вода през полето, вече новият е около 30 пъти по-силен от стандартния на машината /за прав човек/. Полето стои по-меко и доста приятно, не се усеща като много по-силно, но водата минала през активната зона направо жужи и свети енергийно /субективни усещания, не физически ;) /.
Включих всичко което ми дойде наум, Агарта-2, мощни неутрализационни ядра със захранване, пряк оргонен ток на шината - всичко което се сетих... Мисля че стига толкова, вероятно е в пъти по-силен от оригинала тоя ринг. Предвидено е изключване на системи и регулиране на тока на отоплителната част, за регулиране на силата на полето. Все пак, при някои по-чувствителни хора може да се наложи намаляване - това го имаше и при стария ринг, вероятно ще е така и с новия модел.
Снимки ще пусна като го качим на машината да се движи, сега е на дървен станок за по-лесни тестове. До края на седмицата се надявам да приключим и започнат тестове на живо :tongue:
Ще се движим полека дане стане някой фал, все пак е експериментална машина
Поздрави!
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Днес направих първи тест на живо на модифицирания Дотто ринг :) Полето е уникално и се усеща силно, поражда един вид енергийна вътрешна топлина в тялото която намалява постепенно след няколко часа. Пробвах с 20 мин на пълна мощност, нямаше никакви проблеми - накрая се усети ясно споменатия от доктора във видеото за неговия Дотто ринг тотален емоционален детокс... Т.е. спираш да се ядосваш, не ти идва да напсуваш никого и една такава вътрешна благинка върви... което при мен не е много често явление :lol:
Това все пак е първи тест и ще видим утре като минат 24 часа и го повторя вече за поне 30 мин какво ще стане.
Имаме тия дни да довършим едни букси за бързо разкачване, контролно табло /може да мине и без него/, една подпора за хора които не могат да стоят стабилно, малко дооправяне на термощитовете че тефлона поддаде леко /все пак на топлата страна са около 280-300 градуса, малко дефлектори за вентилаторите че смених старите с едни доста силни и духат яко, плюс малко дизайн да не е грозна цялата история и сме готови!
Снимки накрая - вече ми стана принцип да не показвам недовършени неща, че много дървени философи почват да се обаждат /и в повечето случаи са прави де/ :)
Поздрави!
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Снимки, клипове и инфо в страницата ми във Фб тук:
https://www.facebook.com/Zdravniustroistva
:hola: :cheers:
BUTTON_POST_REPLY