ХААРП И ПОДОБНИ

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: ХААРП И ПОДОБНИ

Мнение от icrow »

Е, нали трябва да има оправдателна причина. :evil:
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Това е от една уебкамера, предаваща денонощно. В момента не си спомням точно, но беше струва ми се на южния полюс. Гледам я понякога.
Този "мюнхаузен" обаче е една руска тиква, дето всекидневно прави и пуска клипчета с купища заснети от камерите на спътниците GOES и пуснати в интернет пространството снимки на Слънцето (а те са старателно обработени) като "доказателства" за огромни НЛОта около него. А нещата са си съвсем други, но човек просто трябва да чете и мисли.
Май изречението стана много объркано. ...Използва снимки от НАСА, на които смята, че има НЛО обекти. Прави снимките на клипчета и ги пуска в нета.
...Абе за мен си е тотално компрометиран като източник.
Възможно е да е имало такова нещо, каквото показва, ама...дотолкова му нямам доверие, че... не съм сигурен и тук какво е пуснал и заслужава ли си човек да го мисли...
А относно ХААРП - ами вече на никого не са нужни никакви доказателства.
Въпросът е Как да се противодейства ефективно...
Американците правят едно, руснаците в същото време друго, китайците - трето и в крайна сметка - манджа с грозде става цялата йоносфера.
Тъпаците изобщо не си дават сметка какво правят.
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Днес баща ми ми разказа, как печката цял ден не искала да се разгори и да тегли кумина, и както си седял и изведнъж силен единичен тласък на вятъра духнал и печката изведнъж тръгнала да гори нормално и да тегли кумина, а цял ден си тле се и връща пушека. Това каза, че го няблюдава от някоко дена насам. А е човек с голям опит с всякакви печки и камини на твърдо гориво, то в случая е камината ми с водна риза. И според самия него това се дължи на харпа.
skeleta
МненияCOLON 198
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 9:16 am

Мнение от skeleta »

Чудех се дали въпроси от това естество не могат да се изследват с махалото? и дали с помощта на махалото не може да се намери противодействие на хаарп.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Със запалването на камината и аз имах проблем преди няколко дни. Не си спомням точно ден, но над 20 минути не желаеше и не желаеше да се запали. Комина си ми теглеше, но огъня не желаеше да тръгне. Накрая я оставих. След около половин час отново пробвах и всичко си тръгна както всеки път - запалване за секунди. Със същите разпалки, вестници и наредени дърва в нея. А преди това дори вестниците изгаряха само в свободната си част, но не и между разпалките. Не знам причината.
Да беше само това - цвете щеше да е.
Лошото е, че над хората има въздействие. И пак не мога еднозначно да определя причината. Лично мен ме оправя единствено водата от тръбите, ама то не може човек през няколко часа да си взима душ :(
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

skeleta написаCOLONЧудех се дали въпроси от това естество не могат да се изследват с махалото? и дали с помощта на махалото не може да се намери противодействие на хаарп.
Може! Но е малко, като да питаш осцилоскопа си дали можеш и как да направиш с него радио приемник. Тоест с негова помощ можеш да постигнеш крайния резултат, но няма да ти каже как да го наравиш точно. :)
skeleta
МненияCOLON 198
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 9:16 am

Мнение от skeleta »

Ще нахалствам малко за което не ми се сърди. Преди много години един човек се опитваше да задоволи интереса ми към махалото и пирамидите и ми показа туй онуй. Тогава ме интересуваше само да спечеля някой лев и се пробвах няколко пъти в еврофутбола. Е както се сещах не съм милионер все още. Та бай Наско казваше че всичко може да ти каже махалото. Важното е да зададеш правилния въпрос. И в тоя случай не може ли да се изследва проблем с ХААРП? В смисъл: да се разбере дали наистина огъня е бил повлиян от ХААРП и ако е бил да се изследват има ли възможности за защита от тази манипулация. Евентуално може да се изследва и възможността да се направи система за предупреждение при манипулации с ХААРП.
Далеч съм от мисълта че ще стане за 5 мин., но все пак отнякъде може да се започне. За съжаление аз още не ставам за радиестезист, понеже съм емоционален и влияя на отговорите несъзнателно. Ако някой знае метод за изолиране на съзнанието да споделя.

Поздрави!
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Ако знаеш аз колко съм емоционален и расеян. Не мисля, че има повече от мен. :lol: Точно това имах предвид, но не си ме разбрал. Както зададеш правилния въпрос може да получиш полезен отговор, но трябва да знаеш въпроса! Аз още в началото на радиестезичната ми практика, бях питал за тези катаклизми, дали е виновен ХААРП или друго устройство и отговора беше, че е друго устройството. Ако това ти върши работа. За сега лично аз ще се въздържа от тези разследвания.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Самолетът е модел C-130 Hercules
Самолетът е модел C-130 Hercules
C-130 Hercules.jpg (13.22 KiB) Прегледано 8667 пъти
Преди малко попаднах на снимка на самолет, който много прилича по външен вид на този, който съм виждал да лети ниско и смятам, че пръска у нас. Както и преди казах, той липсваше тогава на картата на трафика над страната ни в реално време, за разлика от всички останали видими и преминаващи.
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Колеги, в петък или събота сутринта около 6-7 ч.над Варна небето беше доста "нарисувано". Приличаше на шахматна дъска като една от снимките на 1 или 2 стр. с тази разлика че разстоянията между линиите бяха по големи. Даже в посока Албена се виждаше един самолет , но беше много далече за да определя дали беше пътнически или цистерна.Не си спомням такова нещо да се е случвало друг път :(
BUTTON_POST_REPLY