ОРГОНИТ теория и практика.
Re: ОРГОНИТ теория и практика.
Да и аз пропуснах да кажа за изчистването на кристалите. Моите първо ги оставих известно време под течаща вода (от чешмата, но нямах друга алтернатива), после ги оставих на южната тераса така, както ги виждате на снимката, за да поемат хубава доза слънчева светлина. Даже не мисля да ги прибирам въобще, нека се къпят в природните енергии
Само когато ми потрябва някой ще си взимам.

Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
През нощта не е добре да са навън. Само слънчевата светлина ги зарежда. Аз преди знаех техника за изчистване на кристалите и ако искаш ще се поровя да си намеря записките и да я споделя.
Привет skeleta, ти да не си случайно az_skeleta от Мазето?
Като спомена за нощта се сетих за изследванията на Карл фон Райхенбах. Луната действително не излъчва приятна енергия, може би слаб DOR? Но все пак не виждам проблем за кристалите, понеже се редуват циклите на енергийна полярност, а тази на Слънцето е доста по-мощна от лунната. Ще ми е интересно да науча други методи на изчистване/програмиране. Например все още не са ми ясни много нещата около succor punch устройствата.

Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Това със зареждането е така, обаче докато седят на терасата и съседите отдолу се карат нонстоп, ще попие и от тях. Това забравих да кажа, че могат да се програмират за определена цел.
Абе аз съм, само че май ще приключвам за втори път в мазето. А имах надежда откак майстора стана админ. Както и да е.
Преди време бях на курс за лечение с кристали, част от един курс за лечение с прана. Само че минаха много години и спомена ми е избледнял. В неделя ще ходя у майка ми и ще се пробвам да си намеря записките. Дано не са ги хвърлили. Ако не ги намеря в вторник съм на медитация и ще питам момчето дето я води за изчистването.
Преди време бях на курс за лечение с кристали, част от един курс за лечение с прана. Само че минаха много години и спомена ми е избледнял. В неделя ще ходя у майка ми и ще се пробвам да си намеря записките. Дано не са ги хвърлили. Ако не ги намеря в вторник съм на медитация и ще питам момчето дето я води за изчистването.
Няма съседи отдолу, в къща съм
Живея на село (Нови хан), където е доста спокойно - в самия край на селото съм, където започва борова гора и след нея е поле. Затова разчитам на природата.

Е значи си добре! И аз живея в къща. Несръвнимо е с града. 

Преди време и аз се забавлявах с оргонити.
Естествено, след четене, усещане и разбиране, взех да ги правя пооо различнички
За мен най-успешните и действени от видовете, които правих са тези, които бяха с алуминиеви стружки, медна тел (4 квадрата лакирана, нарязана на парченца от 3 до 7 мм), и равни части начупени дребни кристали от аметист и стъкло. Най-добър ефект се получи с епоксидна смола Еповит - производство на троянска фирма.
За поддръжката им е достатъчно на седмица по веднъж да се пускат под ледена вода. Ако е пък такава като от тръбите ми - още по-супер!
Естествено, след четене, усещане и разбиране, взех да ги правя пооо различнички

За мен най-успешните и действени от видовете, които правих са тези, които бяха с алуминиеви стружки, медна тел (4 квадрата лакирана, нарязана на парченца от 3 до 7 мм), и равни части начупени дребни кристали от аметист и стъкло. Най-добър ефект се получи с епоксидна смола Еповит - производство на троянска фирма.
За поддръжката им е достатъчно на седмица по веднъж да се пускат под ледена вода. Ако е пък такава като от тръбите ми - още по-супер!

Наблюдавам - анализирам - променям.
Филипе, да разбирам ли че и оргонитите трябва да се зареждат периодично както кристалите? Питам щото останах с убеждението че си го слагаш на пода някъде и го забравяш, а то си действа.
Не, скелет :D
Няма нужда да се зареждат. Те се зареждат, преобразуват и излъчват предостатъчно от околното ни пространство. Реално те се явяват някакъв тип "магнит" и "ретранслатор с промяна на честотите". Поемат електромагнитните вълни от целия спектър, а излъчват честота, действаща добре на живите организми.
Реално тези, които аз правех, нямат + и - изявени полета. И най-добре действаха в непосредствена близост - джоб, чанта, бюро, въобще - в близост до собственика си.
Ползвах кори за яйца от стария тип - тези, които са от две половини. За да не се залепват, пръсках със спрей-силикон. Мирише малко гадно, но върши идеална работа.
А пък за пускането под водата - практически опит. Винаги след това действието им се засилваше, т.е. - връща се началното. Като не се прави, с времето се "задръстват" (не знам каква друга дума да използвам)
...Принципно на мен не ми допадат тези с едри кристали, медни намотки и други екстри. Простото винаги е най-действеното в Природата. За другите цели си има други устройства, много по-мощни, отколкото може да бъде какъвто и да е оргонит.
Няма нужда да се зареждат. Те се зареждат, преобразуват и излъчват предостатъчно от околното ни пространство. Реално те се явяват някакъв тип "магнит" и "ретранслатор с промяна на честотите". Поемат електромагнитните вълни от целия спектър, а излъчват честота, действаща добре на живите организми.
Реално тези, които аз правех, нямат + и - изявени полета. И най-добре действаха в непосредствена близост - джоб, чанта, бюро, въобще - в близост до собственика си.
Ползвах кори за яйца от стария тип - тези, които са от две половини. За да не се залепват, пръсках със спрей-силикон. Мирише малко гадно, но върши идеална работа.
А пък за пускането под водата - практически опит. Винаги след това действието им се засилваше, т.е. - връща се началното. Като не се прави, с времето се "задръстват" (не знам каква друга дума да използвам)
...Принципно на мен не ми допадат тези с едри кристали, медни намотки и други екстри. Простото винаги е най-действеното в Природата. За другите цели си има други устройства, много по-мощни, отколкото може да бъде какъвто и да е оргонит.
Наблюдавам - анализирам - променям.