Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от icrow »

Боб първата снимка 9./1570/ втората 9./2900/ третата 9./1100/ цифрите са закръглени в минус някоя друга деветка дето ме мързи да измервам. :lol:

Куерти, контингента от Бургас се увеличава явно. :lol: Измерих ги пак водите, на друг монитор (не че има значение) пак са същите. Ама нека ги види и Кадуцеус, явно неговата технология имам някакъв фаеруол. :)

ПП
Малка грешка в изписването от първата снимка на боб поправил съм :oops:
Последна промяна 2 на icrow, променена общо 0 пъти
bob
МненияCOLON 219
Регистриран наCOLON Вто Май 07, 2013 12:32 pm

Мнение от bob »

Благодаря ти Icrow. А сега след последната доработка е още по-добре и не дава да и дам газ особено след 2200 оборота.

Ако може още едно измерване.
Нещо явно наистина се появява конфликт между всиките неща, но мощността е осезателна.
24022014.jpg
24022014(001).jpg
24022014(002).jpg
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Понеже са мой разработки по колата на Боб. Няма да правя публични измервания. Ще остава на Кадуцеус да мери ако има време, или който може и иска.
neTkoB
МненияCOLON 18
Регистриран наCOLON Пет Дек 13, 2013 7:19 pm

Мнение от neTkoB »

zlia_genii
МненияCOLON 67
Регистриран наCOLON Пон Яну 27, 2014 9:13 pm

Мнение от zlia_genii »

моля за измерване
Прикачени файлове
IMAG0116л.jpg
IMAG0116л.jpg (1.65 MiB) Прегледано 5463 пъти
IMAG0115р.jpg
IMAG0115р.jpg (1.93 MiB) Прегледано 5463 пъти
Прост човек и слилен вятър - нищо ги не спира
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Гений, първата е 5 и нещо втората е 6 и нещо.
Нетков,
1 7 и нещо
2 8 и нещо
3 7 и нещо
4 6 и нещо
neTkoB
МненияCOLON 18
Регистриран наCOLON Пет Дек 13, 2013 7:19 pm

Мнение от neTkoB »

благодаря Айкроу :) този напредък /от 2.5 като почнах до 8./ показва правилния път и ме кара да продължа в опитите :) живот и здраве след 20 г. ще достигна вашите постижения от преди 2 г. :) живи и здрави :D
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Какво да ви кажа, Айкроу и Боб... Нещата ви са невероятно мощни и спрях да меря, щом изкарах на едната снимка към 9,/2900/ на мотора :D Добре работите! Това е пътят, желая ви успехи - и трябва да се видим че имам да ви казвам на живо това-онова по технологията, за да съчетаем принципите и преборим автотермията окончателно :D
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Да, трябва да направим някоя среща. Лошото е, че сме бая разпръснати, ама трябва да го измислим. То май трябва да ти дойдем на гости. Много ми е интересно какво има в "Гаража" :lol: Иначе последния ГОП стигна над 9./9000/ :)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Ще го измислим, малко да се затопли само. А иначе в гаража има доста боклуци :) , части от незавършени проекти, кашон с разни видове турбонатори, както и система добив на водно гориво, живачен двигател за вимана + някои макетни части от тръстера ми за летящи VTOL автомобили :D Това последното е уникален проект /не че другите не са :) / но иска доста финансиране, защото частите трябва да се направят достатъчно здрави и балансирани. Това е за друга тема, само вмятам че го има в проект и е продъжение на патента ми за генериране на подемна сила чрез динамично създадено подналягане над носеща повърхност. Накратко, нещо което праща хеликоптерите в музея :D
Поздрави
BUTTON_POST_REPLY