ОРГОНИТ теория и практика.

Теория и практика в конкретни устройства
BUTTON_POST_REPLY
skeleta
МненияCOLON 198
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 9:16 am

Re: ОРГОНИТ теория и практика.

Мнение от skeleta »

Ето какво имам записано за кристала.
Изчистване: Поставяме кристала в солена вода. Солената вода дезинтегрира негативната енергия и негативните елементали.
Може и по следния начин: Концентрираме се върху коронната чакра и визуализираме ръкавица от електриково виолетова светлина на дясната си ръка и с нея чистим кристала от 30 до 50 пъти. Мръсната енергия от кристала изхвърляме в съд с солена вода,

Писал съм и за програмирането ама не мога да си го разчета. По принцип не ползвам кристали за лечение. Кристала като цяло е по мощно средство, но иска и постоянно чистене и зареждане. Ха ха То и лекувам само мене си по тоя начин. Дано съм бил полезен

Поздрави!
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Солта е пак кристал. Също пази информация. Даже съм чувал за магии с разсипване на сол по краищата на стая. Според мен напълно достатъчно е да се съсредоточиш и мислено да изчистиш кристала, като му кажеш примерно ти си прочистен. Може и да си сложиш дясната ръка отгоре, но не е задължително. Така съм си прочиствал доста кристали и храни, и се изчистват добре според махалото. За зареждане един от добрите начини е пирамида без връх слага се навън на слънце и кристала на поставка вътре на височина 2/3.
skeleta
МненияCOLON 198

Мнение от skeleta »

Солта е кристал ама в водата не е кристал вече. Солената вода улавя в себе си енергията, а на нас това ни трябва. При лечение пак се ползва солена вода за изхвърляне на мръсната енергия в нея. Описал съм и техниката с ръка как става. Ако искаш я пробвай. Не съм казал че няма и други техники за изчистване така че и твоята действа сигурно. А слънцето до колкото си спомням се използваше за зареждане на кристала. Само че само през деня. През нощта се прибира кристала. Утре на светло ще се пробвам да си разчета записките за зареждане и програмиране и ще пиша. Техниките които съм описал работят защото сме ги правили на курса. Вместо солена вода за изчистване може да се ползва спирт(алкохол). За лечението съм сигурен, само че за кристала не съм го записал и затова не го споменах в предния пост. Спирта не се приема вътрешно да подчертая!!! :D :D :D
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Разбира се, че всеки може да избере как да действа. Имах предвид, че не е нужно чак такива ритуали с разни повторения и тн да се правят. Ние сме господари на околната ни среда и можем да и заповядваме какво да прави. Стига да го осъзнаваме разбираме и усещаме. :)
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Точно така! :D
Наблюдавам - анализирам - променям.
skeleta
МненияCOLON 198

Мнение от skeleta »

Това с електриково-виолетовата ръкавица не отнема повече от 2 минути, като с нея се чистят и мисъл-формите от кристала. Имаш 10 сек. призив(не е задължителен), 10 - 15 сек. концентрация върху коронната чакра 5-10 сек да си представиш ръкавицата и 30 изчиствания(махвания около кристала, като самото изчистване ти е само в главата) за около минута. Аз под ритуал разбирам нещо доста по дълго и сложно, с заклинания, билки и още не знам какво. А това си е директен метод. Това с програмирането(заповядването на енергията какво да прави) също сме го правили но е по сложно според мене. А и за изчистване не е добре, освен ако не програмираш лоша енергия къде да отиде. Нали се сещаш че като я изхвърли кристала част от нея се лепва за тебе, което никак не е добре.
По темата друго нямам какво да споделя, единствено по зареждането и програмирането евентуално, но пак ще е някакъв вид "ритуал". Така че ако има интерес ще пиша, иначе е само цапане на темата.

Поздрави!

ПП. Не мога да кажа че мога да меря с махало, но енергията я усещам с ръцете си и единственото което определям е дали е мръсна и лепкава или чиста. Може би с махалото ще е по точно особенно с скалите дето ползвате. На мене обаче и това с ръката ми върши работа за сега.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Май не ме разбираш. :lol: Просто всичко можеш да направиш без да стимулираш чакри да си представяш ръкавици и тн. Просто заповядващ на енргията и се унищожава. За мен всички тези неща са, както трудовете на Айнщайн само да те отдалечат с хиляди работи до крайната цел. Никой не карам да прави така. Всички имаме свободна воля! Всеки да си прецени как ще действа. Ако имаш информация сподели я ако искаш. Всеки сам преценява.

Поздрави! :)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Ритуалите и визуализациите са помощни средства, което не е лошо - просто след време стават излишни. На който му е по-лесно с тях, нека ги ползва. Въпрос на практика, ниво на енергията и ментална настройка
Поздрави
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

Здравейте,
Представям новата си оргонна рожба :D - шестстенен оргонит. Формичката си направих сам с помощта на разгъвката от първа страница, като я принтирах и по нея направих такава от картон. Въпреки напръскването на картона със спрей за джанти и олиото, оргонита беше залепнал здраво накрая, но все пак успях да го освободя, макар и не така както бях запланувал :D Накрая му ударих един лак за блясък. Даже още не е напълно изсъхнал.
В съдържанието влизат по-едри стоманени и алуминиеви стружки, а връхната част запълних с много фини алуминиеви стружки, както и ситно накълцан многожилен меден проводник. Добавих малко оцветител за храна на прах (син) за по-добър изглед. Слага се по съвсем малко, че е доста силен. Оргонитът изсъхна на слънце и вече е на три дни - би трябвало да е достигнал работния си капацитет. Ще помоля за замерване, ако е възможно да се провери и в какъв радус излъчва или поради формата му излъчването ще е само нагоре?
Up.jpg
Up.jpg (458.43 KiB) Прегледано 7643 пъти
Side.jpg
Side.jpg (651.83 KiB) Прегледано 7643 пъти
Perspective.jpg
Perspective.jpg (618.15 KiB) Прегледано 7643 пъти

Принципно тези пирамидални видове ги правят с пет кристала, но моя го направих с четири. Така реших, че максимално се спазва симетрията. Ето и един 3D изглед отвътре:
Hexagonal orgonite.png
Hexagonal orgonite.png (203.29 KiB) Прегледано 7642 пъти
Hex orgonite.png
Hex orgonite.png (183 KiB) Прегледано 7642 пъти
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Ами полето е само от върха от стрни почти нищо няма. Лъч на 70см сила 8.2 но тока е силничък. :)
BUTTON_POST_REPLY