Така май ще е най добре, ти си посредата на пътя горе долу, а и вече не е проблем горивото. За два часа максимум ще дойда от Бургас, така че ако всички са за и аз приемам.
Поздрави!
Моля, измерете ми това ...........
Re: Моля, измерете ми това ...........
Ще разкриете ли "тайната на Корсата", моля :?: 

Koгато му дойде времето и това ще стане може би, но не от мен а от самият изобретател и създател на оргонизатора и генератора на оргонна пара, тъй като аз съм дал обет за мълчание и неиздаване на тайната пред него.
Поздрави и Бъдете здрави!

Поздрави и Бъдете здрави!
Тогава слагам печата "ОБЕЩАНО", както правят в едно предаване. :mrgreen:
Нали прочете добре съобщението и особено думичките "може би" и "изобретателя и създателя". Иначе честна пионерска.
"Татко ще ти купи колело ама друг път"
"Татко ще ти купи колело ама друг път"

Има и друго " бързата кучка сляпа ги ражда" 

Като изобретател на технологията само аз мога да пусна ако реша свободно за ползване! Няма смисъл да му досаждате на боб, да ви дава зад гърба ми плановете. Той е достатъчно морален човек за да не го направи! Навремето си мислих, като открия нещо ще го пусна свободно, но с всеки изминал ден се разочаровам от хората и май ще си правя само за мен и за близки. Мисля, че достатъчно помагам, за да може някой и сам да си направи, но на готово било по лесно.
Живко според мен е най-добре да си купиш оптимизаторите на Асен, които са с изпитано качество и установен произход, тествани хиляди километри и утвърдили се на пазара с реални резултати, а не да правиш нещо от което би могла да ти се скапе колата, да ти гръмне двг, не дай си боже пострадаш ти или някой от околните около теб и след това ами той Боб ми каза да направя това и това и затова аз не съм виновен а той Боб, защото той ме накара на навия тази жица, ама аз не я навих правилно и затова гръмна и т.н. :roll:
Абе Живко си има К3-ки човекът, но излезе някакъв проблем с Хонда СРВ-то на колегата му на който са ги сложили. Първо имало добър ефект /от 9 на 7 л газ извън града, което е нормалния ефект от тях/, после изчезнал като ходили на път до един колега радиестезист в Габрово. Писахме това вече по-рано в темата тук
viewtopic.php?f=20&t=82&start=220
Живко, аз попроучих малко - я кажи човекът от Габрово Ангел ли се казва?
Щото там нещата са по-особени, но и за по телефон - не тук.
Поздрави
viewtopic.php?f=20&t=82&start=220
Живко, аз попроучих малко - я кажи човекът от Габрово Ангел ли се казва?

Поздрави
Извинявам се, пропуснал съм нещо, явно съм проспал доста от нещата тази зима :( . Е тогава значи нещата са сериозни щом и К3 не са помогнали за свалянето на разхода. Може би има мощни негативни сили, които подтискат оргонните устройства и не могат да бъдат преодоляни.