Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
bob
МненияCOLON 219
Регистриран наCOLON Вто Май 07, 2013 12:32 pm

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от bob »

Така май ще е най добре, ти си посредата на пътя горе долу, а и вече не е проблем горивото. За два часа максимум ще дойда от Бургас, така че ако всички са за и аз приемам.

Поздрави!
Аватар
zhivko83
МненияCOLON 180
Регистриран наCOLON Съб Дек 07, 2013 2:52 pm

Мнение от zhivko83 »

Ще разкриете ли "тайната на Корсата", моля :?: :)
bob
МненияCOLON 219

Мнение от bob »

Koгато му дойде времето и това ще стане може би, но не от мен а от самият изобретател и създател на оргонизатора и генератора на оргонна пара, тъй като аз съм дал обет за мълчание и неиздаване на тайната пред него. ;)

Поздрави и Бъдете здрави!
Аватар
zhivko83
МненияCOLON 180
Регистриран наCOLON Съб Дек 07, 2013 2:52 pm

Мнение от zhivko83 »

Тогава слагам печата "ОБЕЩАНО", както правят в едно предаване. :mrgreen:
bob
МненияCOLON 219

Мнение от bob »

Нали прочете добре съобщението и особено думичките "може би" и "изобретателя и създателя". Иначе честна пионерска.
"Татко ще ти купи колело ама друг път" :lol:
bob
МненияCOLON 219

Мнение от bob »

Има и друго " бързата кучка сляпа ги ражда" :lol:
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Като изобретател на технологията само аз мога да пусна ако реша свободно за ползване! Няма смисъл да му досаждате на боб, да ви дава зад гърба ми плановете. Той е достатъчно морален човек за да не го направи! Навремето си мислих, като открия нещо ще го пусна свободно, но с всеки изминал ден се разочаровам от хората и май ще си правя само за мен и за близки. Мисля, че достатъчно помагам, за да може някой и сам да си направи, но на готово било по лесно.
bob
МненияCOLON 219

Мнение от bob »

Живко според мен е най-добре да си купиш оптимизаторите на Асен, които са с изпитано качество и установен произход, тествани хиляди километри и утвърдили се на пазара с реални резултати, а не да правиш нещо от което би могла да ти се скапе колата, да ти гръмне двг, не дай си боже пострадаш ти или някой от околните около теб и след това ами той Боб ми каза да направя това и това и затова аз не съм виновен а той Боб, защото той ме накара на навия тази жица, ама аз не я навих правилно и затова гръмна и т.н. :roll:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Абе Живко си има К3-ки човекът, но излезе някакъв проблем с Хонда СРВ-то на колегата му на който са ги сложили. Първо имало добър ефект /от 9 на 7 л газ извън града, което е нормалния ефект от тях/, после изчезнал като ходили на път до един колега радиестезист в Габрово. Писахме това вече по-рано в темата тук
viewtopic.php?f=20&t=82&start=220
Живко, аз попроучих малко - я кажи човекът от Габрово Ангел ли се казва? ;) Щото там нещата са по-особени, но и за по телефон - не тук.
Поздрави
bob
МненияCOLON 219

Мнение от bob »

Извинявам се, пропуснал съм нещо, явно съм проспал доста от нещата тази зима :( . Е тогава значи нещата са сериозни щом и К3 не са помогнали за свалянето на разхода. Може би има мощни негативни сили, които подтискат оргонните устройства и не могат да бъдат преодоляни.
BUTTON_POST_REPLY