Високотемпературно „К3“ имам от няколко месеца. Тъй като колата не се кара често през зимата, след няколко дни употреба го дадох на приятел да го ползва безвъзмездно.
Ако сам си направиш нещо, удоволствието е много по-голямо. Пък и това пусто любопитство…
Попитах най-учтиво, Боб ми отговори, пошегувахме се и толкова. Нито съм писал ЛС, нито съм настоявал по друг начин. Нали затова е форума, да си помагаме…
bob написаCOLONНали прочете добре съобщението и особено думичките "може би" и "изобретателя и създателя". Иначе честна пионерска.
"Татко ще ти купи колело ама друг път"

icrow написаCOLONКато изобретател на технологията само аз мога да пусна ако реша свободно за ползване! Няма смисъл да му досаждате на боб, да ви дава зад гърба ми плановете. Той е достатъчно морален човек за да не го направи! Навремето си мислих, като открия нещо ще го пусна свободно, но с всеки изминал ден се разочаровам от хората и май ще си правя само за мен и за близки. Мисля, че достатъчно помагам, за да може някой и сам да си направи, но на готово било по лесно.
Icrow, аз съм благодарен за помощта и времето което отделяш за форума. Мерси!
За съжаление не всички имаме толкова знания и опит.
Caduceus, човекът се казва Иван, живее в едно село в Еленския балкан. Ще ти пратя ЛС. Мотора никой не го е пипал, само там където заредихме за първи път след монтажа на оптимизатора не присъствах, защото влязох в бензиностанцията. Шофьора каза че не е пипал газовото. Предполагам че колата проявява характер или си иска ТАП.
Боб, разхода доволно си падна и после се вдигна :o
Поздрави!