Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от icrow »

За моето не можеш да намериш никаква информация. Разработено е на базата на стотици опити с всички познати оргонни устройства. На Кадуцеус надали има пак нещо в нета.
А и като гледам оргона под такава форма не се занимават много хора, а и те надали го възприемат така. Понятието го чух от Кадъцеус, така че той може да каже нещо по въпроса. :)
bob
МненияCOLON 219
Регистриран наCOLON Вто Май 07, 2013 12:32 pm

Мнение от bob »

И най-важното при направата на подобни устройства е да вложиш щипцица любов. :) нали Icrow.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Да, а и разбиране и вяра в това което правиш. Ако имаше толкова информация преди, колкото има сега, щяхме да сме постигнали много повече и много по отдавна. Това, което съм забелязъл е, че колкото повече се занимаваш с това, толкова по-мощни изделия излизат. Тоест вдига ти се нивото! Аз в началото, не съм бил по различен от вас, просто вложих много старание и време и исках аз да си го направя, а не някой друг да го направи вместо мен за по лесно. Така че дерзайте колеги, четете, навивайте пък ние ще помагаме с каквото можем. :)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

За оргонната пара никъде освен тук няма информация, а камо ли някакви обяснения или изделия. На практика сме първопроходци :D Има разни неща които работят на подобен принцип, но няма систематизация. Натрупваме опит в момента и се учим по трудния начин - не винаги и ние с Айкроу сме наясно какво става :) Но напредваме де
sheki
МненияCOLON 301
Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
МестоположениеCOLON Златоград
CONTACTCOLON

Мнение от sheki »

icrow написаCOLONДа, а и разбиране и вяра в това което правиш. Ако имаше толкова информация преди, колкото има сега, щяхме да сме постигнали много повече и много по отдавна. Това, което съм забелязъл е, че колкото повече се занимаваш с това, толкова по-мощни изделия излизат. Тоест вдига ти се нивото! Аз в началото, не съм бил по различен от вас, просто вложих много старание и време и исках аз да си го направя, а не някой друг да го направи вместо мен за по лесно. Така че дерзайте колеги, четете, навивайте пък ние ще помагаме с каквото можем. :)
Именно за това става дума :) адмирации!
qwerty
МненияCOLON 25
Регистриран наCOLON Сря Яну 29, 2014 9:28 pm

Мнение от qwerty »

Моля да измерите когато можете дали работи това:
снимка без светкавица (малко я светнах във Фотошоп и незнам дали това ще влияе на измерването)
P1100467.jpg
P1100467.jpg (224.3 KiB) Прегледано 5230 пъти
снимка със светкавица (дали светкавицата също влияе на измерването?)
P1100468.jpg
P1100468.jpg (175.12 KiB) Прегледано 5230 пъти
Благодаря

П.П. Снимките са направени около 5 минути след като запоих и последния кръг. Направен е от 1 кубит 523мм и 6мм2 проводник.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Измерих в центъра /във фокуса на всички рингове/ петно със сила 9,/43/, което е доста силно. Не знам обаче как ще го ползваш - освен ако разположиш някак предмет във фокуса или пък изведеш индуциран оргонен ток от полевия оргон в средата. Това се прави най-добре с многожилен изолиран проводник или литцендрат, като сваляш полето от фокуса с намачкан на топка нелакирана медна тел с малък диаметър, вързана за извеждащия навън проводник
Поздрави
qwerty
МненияCOLON 25

Мнение от qwerty »

Благодаря за измерването caduceus. Дават го този генератор на тензорно поле да работи май като хармонизатора на Слим Спърлинг но с по-малък радиус (до 5 мили):
http://www.twistedsage.com/Pages/Tensor ... rator.aspx

Като добрините които прави се твърди да са:

Намаляне/премахване на вредни ел.магнитни и други замърсявания
- радиация от мобилни телефони
- от ел. преносната мрежа
- компютри, домакински уреди, светлини, радио сигнали
- вредни енергии предизвикани от геопатогенни зони
- превиствател и балансьор на енергия

Също го дават да подпомага растежа на растенията.

Ако е възможно бихте ли го измерили за обхват?
Благодаря
Последна промяна 1 на qwerty, променена общо 0 пъти
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

За мен няма обхват. Това е фокусираща система, всеки ринг има в центъра + поле и просто се наслагват. За да направи обхват трябва нещо да задвижи полето в тороидална форма, което при Слим прави Аку Вак бобината. Следвайте лоигката и никога няма да сбъркате.
qwerty
МненияCOLON 25

Мнение от qwerty »

Благодаря за бързия отговор и насоките. Скоро ще направя една Аку-вак бобина от 4 кубита и ще я сложа в центъра. Тогава пак ще снимам.
Поздрави от Бургас и лека вечер на всички.
BUTTON_POST_REPLY