Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от ivchak »

Здравей qwerty, ако ще правиш Аку вак по-добре направи един хармонизатор - ще трябва да направиш само сфери за ринговете :D .
Моля всеки който може да измерва да погледне тази чаша с вода - активирана е с аудио запис и според един руски форум водата е идеална по сила и свойства :) .Имаше и една друга чаша на която записа е пускан 2 пъти и казват , че е прекалено силна. Според автора водата трябва да има много добри лечебни качества :D .
Вода1 път -Орис.jpg
Вода1 път -Орис.jpg (44.12 KiB) Прегледано 5054 пъти
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Ивчак изкарах го 1.6, но като цяло е приятна енергията, ама Филип ще каже по добре.

Аз ще помоля за количествена оценка. :)
Прикачени файлове
IMG_0170.JPG
IMG_0170.JPG (339 KiB) Прегледано 5038 пъти
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Куерти и аз го изкарах 9./43/ а от вън нищо. Най добре го преработи на хармонизатор.
Аватар
zhivko83
МненияCOLON 180
Регистриран наCOLON Съб Дек 07, 2013 2:52 pm

Мнение от zhivko83 »

Здравейте, колеги :!:
Това по-добре ли стана :?:
Прикачени файлове
0303201412039.jpg
0303201412039.jpg (1.41 MiB) Прегледано 5026 пъти
skeleta
МненияCOLON 198
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 9:16 am

Мнение от skeleta »

Като гледам ринговете и се сетих че гледах някъде клипче в което Слим(вероятно) с един голям ринг го прекарваше отгоре надолу и обратно през рялото на някаква жена. Това някой правил ли го е? И какъв е ефекта върху тялото?
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Ивчак
Водата е около +2, не е силна но излъчването е меко и нелошо.
Айкроу
В дупката има +9,/9200/ според мен.
Живко
Ринга е добър и работи, външния вид не е от голямо значение
Скелета
Рингове като този фокусират в центъра оргонен + и могат да се ползват като средство за подпомагане на визуализацията /гледаш през тях като я правиш материализацията на мисълформите ставала по-бързо ;) / На второ място, ако се прекарва около човек много заприличва на Дотто ринга, който работи точно така. Макар че принципът на активация /той е активно устройство/ на Дотто ринга е чрез създаване на температурни разлики, ефектът е силен оргонен фокус в центъра на пръстена. Лекували са левкемия и прочее сериозни болести навремето, докато не са изгонили проф. Джани Дотто с четирите му висши от САЩ обратно в Италия, за да не бърка бизнеса на фармацефтичната мафия. Не са посмели да го убият като Лаковски, защото е бил доста известен и излекувал доста милионери и влиятелни хора. Но това е за отделна тема, ако има интерес.
Поздрави
skeleta
МненияCOLON 198
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 9:16 am

Мнение от skeleta »

Май не е Датто. Онзи беше дядка с плътен глас. И то май пак ти беше пуснал линковете на които го гледах. Онова си беше най-обикновен ринг само че с по голям диаметър. Толкова че тялото да минава свободно през него . А ако искаш отвори тема за Дотто. Само че аз не съм много наясно с неговата технология. За сега ще се опитаме да направим синхрометъра по книгата на Хилда Кларк. Частите дойдоха от Китай и само да остане малко време ще го съберем.
Последна промяна 1 на skeleta, променена общо 0 пъти
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Дядката с плътния глас е Слим Спърлинг :) , но за съжаление си отиде преди няколко години. Дотто е лесна технология, но има особености при настройката. Ще я обсъдим и нея
Поздрави
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

skeleta написаCOLONЗа сега ще се опитаме да направим синхрометъра по книгата на Хилда Кларк. Частите дойдоха от Китай и само да остане малко време ще го съберем.
За това gogo55 може да ти е в помощ. Той е добър електрончик. Генератора му работи чудесно (купих си го от него преди доста време), а доколкото си спомням е разработил, ползва и предлага и синхрометъра.
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Ивчак,
Водата е добра, но не я виждам като нещо кой знае какво. (Ще ме убият руснаците с тези пластмасови чашки - не разбраха ли колко са гадни?)
Айкроу,
Излъчването от "черната ти дупка" :lol: е много интензивно и наситено. Така директно насочено даже ми идва в повече :D
Наблюдавам - анализирам - променям.
BUTTON_POST_REPLY