Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от icrow »

IMG_0179.JPG
IMG_0179.JPG (332.1 KiB) Прегледано 4698 пъти
IMG_0177.JPG
IMG_0177.JPG (323.69 KiB) Прегледано 4698 пъти
Ето, докато минава вода през него и в чаша. Струята се вижда преди и след и може да се измери входния заряд.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Водата е доста повече от минаващото гориво според мен, но промяната на водата от чешмата е огромна! :shock:
Утрепай ме, ама си мяза по излъчването направо на гориво :lol:
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Аз го изкарвам +9,/1630/ и е доста мощно. Явно вътре полето е силно преобразуващо, за да работи толкова добре при еднократно преминаване и то на значително количество. Остава да тестваш как ще е на кола. Поздравления!
ПП
Пробвай да пръскаш водата от домакински уред за поливане на цветя /прави я на мъгла/ и да я запалиш :D
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Пробвах го на дачита. Доста добре работи, но с ГОП си е друго. Пак се разминаваме в измерваето, но не е толкова важно. :) Боб също го е пробвал, но нека той си каже.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Ами с дистанционното мерене на ОП явно има особености, вероятно къде точно се пипа, прави ли контакт енергията с тази на измерващия и т.н. Все пак нивата са доста високи и стават грешки. Ти колко го изкарваш?
ГОП-а е по-правилното изделие и според мен, но все пак няма лошо да се зарежда и горивото, колкото да не отнема от заряда на въздуха като се смесят
Поздрави
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Аз ги изкарвам вътре 9./6600/+ а водата преминала през него 9./5460/+ Това принципно не съм го правил за ОП въпреки, че от преминалата вода се изпарява ОП.
bob
МненияCOLON 219
Регистриран наCOLON Вто Май 07, 2013 12:32 pm

Мнение от bob »

Ами не знам колко деветки, защото съм още начинаещ в измерванията, има в моята корса, но като сложих днес проточния на газта, а преди това имам един ГОП във филтърната кутия от около една седмица, колата умре :lol: . Наложи се да намаля газта с още половин оборот и направо литна :o . С педала на газта натиснат само около 2 см поддържам скорост от 120 км в час, а като го натисна при тази скорост направо ще ми чупи врата от ускорението. :roll: . На сфетофарите при натискане на газта до половината върти гуми и хората ме гледат недоумяващи каква е тази мощност :shock: . На 5-та карам с 40 без да претриса, а като подам рязко газ си поема без да се замисля.
Абе в общи линии като дам газ има ряз. :lol:
bob
МненияCOLON 219
Регистриран наCOLON Вто Май 07, 2013 12:32 pm

Мнение от bob »

Според мен с тоя вървеж ще гори под 3 газ на извънградско. :geek: имам чувството че корсата е станала 300 коня. :lol:
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Айкроу , голяма работа си :o .
i333423336_93208_6.gif
i333423336_93208_6.gif (55.68 KiB) Прегледано 4672 пъти
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Ти пък. :lol: Като напрваим колите да се движат без пари, тогава може. Аама си мисля, че сме близо. :)
BUTTON_POST_REPLY