Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
zhivko83
МненияCOLON 180
Регистриран наCOLON Съб Дек 07, 2013 2:52 pm

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от zhivko83 »

Icrow, "творението" го разглобих, защото влезе вода точно там където не трябва... :o
Снимката направих веднага, след като го сглобих, а като хармонизатор беше 9/22/, +19 км.
Поздрави :!:
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Над капачките лъчението е доста по слабо.
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223
Регистриран наCOLON Съб Мар 15, 2014 1:38 pm

Мнение от Спиридон »

icrow написаCOLONЖивко, тия капачки според мен пречат. Отстрани го изкарах 9./19/ с 12км радиус.
Спиридон, в каната пак е 8.7 в чашата е 9.9. Чаша след наливане -1 и нещо. След 45мин е пак - но по слабо. В каната веднага след наливане е пак -8.7 :lol: , но като че ли с по силен ток. След 45мин е 8.6 с доста по слаб ток. Вероятно, при наливането се засмуква доста енергия. Снимай я и празна.
Поздрави!
icrow,
много благодаря за измерванията. Предполагам, че имаш предвид, че в каната веднага след наливане на чешмяна вода излъчването е плюс 8.7 ?!? Иначе е направо страшно. Ще я снимам и празна, но след няколко дни, че тия дни не съм у дома. Явно водата не харесва остри форми, след като все гледа да ги заглади и дали не е възможно тези остри върхове на орнаментите да отслабват енергията?

Мисля, че е коректно да кажа и как е зареждана каната и чашата (когато показва 9.9). И в двете водата е девин изворна. В чашата е налята вода от пластмасово шише, стояло над 12 ч над мъжки и женски трискелиони със затворен контур (т.е. все едно са навити от окръжност, а не от отсечка), всеки с обща дължина на жичките 1 кубит. Каната е стояла също над 12 ч над мъжки и женски трискелиони със затворен контур, но с обща дължина на жичките за всеки 216 мм. Мъжкият и женският трискелион са разделени с хартия и над тях пак отделен с хартия има слой от медно-сребърно фолио (от лентички с ширина 5.7 мм), обърнат с медната повърхност към трискелионите. Освен това има и тензор ринг.

Чешмяната вода е от софийската ВиК мрежа и винаги трябва да се изтече малко, за да не е кално-ръждива от тръбопровода. Нищо чудно, че е минус, защото мирише силно на хлор. Честно казано, беше ми мъка да я наливам в каната и чашата, но любопитството ми е значително повече :D .

Да си призная пробвах се с махало и според него трискелиони от жички 216 мм и със затворен контур излъчват около 1.5 пъти по-слабо от трискелиони от жички 1 кубит затворен контур, но "честотата" на енергията е по-полезна при 216 мм. Заради по-слабото излъчване, добавих тензор ринга за усилване. Пак според махалото поставянето на медно-сребърно фолио по гореописания начин е равносилно на посребряване на трискелионите. Спояване с калаен проипой, залепване или просто допиране на краищата на жичките е равносилно, но спояване със сребърен припой усилва излъчването 2 пъти. Ще съм много благодарен, ако някой може да провери дали съм на прав път с тези си "измервания" или си въобразявам.
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Спиридон
Здрасти колега, нещата добре ги правиш и работят, но има едно противоречие което ти намалява силно ефекта. На самата кана имаш добре работещ концентратор от негативен тип :) Погледни пак рисунката /на всичко отгоре издълбана релефно!!!/ на стената на каната. Ляво завъртане, обратно на часовниковата стрелка, макар и центростремително. Има силен минус около - 8/10 в центъра, където се събират остриетата на браздите.... Водата от каната без допълнителна обработка от някакви оргонни излъчватели сама по себе си може да се ползва за промиване на възпаления, както и някакъв подобен тип болести които изискват първо намаляване на енергийното ниво. Т.е. това е съд за правене на мъртва вода ;) Тя може да се ползва, но само с последваща обработка с жива вода /наситена с позитивен оргон/. Иначе не е полезна.
Разсъжденията ти за трискелионите и медно-сребърното покритие са верни, всичко което събира мед и сребро прави диамагнитна двойка която излъчва хладни токове /позитивна енергия/ в околната среда и преминаващ флуид/. Това е и разбирането на Виктор Шаубергер при изготвянето на завихрителите му за прави тръби.
Поздрави
dimdim
МненияCOLON 8
Регистриран наCOLON Нед Мар 16, 2014 8:50 pm

Мнение от dimdim »

Здравейте и аз да се включа с първата ми реализация в развитие, на едно харманизаторче 1/2 кубит първа фаза на реализация.
Прикачени файлове
IMAG0639_1.jpg
IMAG0639_1.jpg (260.16 KiB) Прегледано 4634 пъти
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Привет, dimdim!
Хора не ги мачкайте ринговете!!!! Така се раздалечават проводниците. Бяга се от хубавата кръгла форма и вместо нея получаваме нежелани ръбове през които се разсейва енергия. Трябва ринговете да се много добре усукани с кръгли проводници това е важното. Знам, че се разпространява, че приплескания шнур е добър, но не и за тази цел. Излъчва много слабо.
dimdim
МненияCOLON 8
Регистриран наCOLON Нед Мар 16, 2014 8:50 pm

Мнение от dimdim »

Благодаря icrow ще се поправя! А относно т.нар. Accu-Vac, оптимални размери малко насоки?
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

За един кубит харм. 4 кубита тел за аку-вак. Трябва да се навива на дясно. Тоест хващаш цилиндър с подходящи размери с лявата ръка. Гледаш го от горе от към тесната част и почваш с дясната ръка да навиваш бобина по часовниковата стрелка. Снадката става вътре на 2/3 височина, като я обличаш със сфера после. Проводника предварително го мини няколко пъти през тръба примерно или здрава гладка повърхност, зада се изглади и да не е на вълни после. Успех!
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223
Регистриран наCOLON Съб Мар 15, 2014 1:38 pm

Мнение от Спиридон »

caduceus написаCOLONСпиридон
Здрасти колега, нещата добре ги правиш и работят, но има едно противоречие което ти намалява силно ефекта. На самата кана имаш добре работещ концентратор от негативен тип :) Погледни пак рисунката /на всичко отгоре издълбана релефно!!!/ на стената на каната. Ляво завъртане, обратно на часовниковата стрелка, макар и центростремително. Има силен минус около - 8/10 в центъра, където се събират остриетата на браздите.... Водата от каната без допълнителна обработка от някакви оргонни излъчватели сама по себе си може да се ползва за промиване на възпаления, както и някакъв подобен тип болести които изискват първо намаляване на енергийното ниво. Т.е. това е съд за правене на мъртва вода ;) Тя може да се ползва, но само с последваща обработка с жива вода /наситена с позитивен оргон/. Иначе не е полезна.
Разсъжденията ти за трискелионите и медно-сребърното покритие са верни, всичко което събира мед и сребро прави диамагнитна двойка която излъчва хладни токове /позитивна енергия/ в околната среда и преминаващ флуид/. Това е и разбирането на Виктор Шаубергер при изготвянето на завихрителите му за прави тръби.
Поздрави
caduceus,
много благодаря за оценката и още повече за указанията за каната. Като си помисля само що вода сме изпили у дома от нея преди, когато не бях и чувал за оргон :o . Мина ми през ума дори да я чупя, макар че ми е жал, защото някой е вложил труд за направата й, но използването й за мъртва вода е отлично приложение.
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Според мен водата вътре е е положителна и годна за пиене, въпреки, че наистинав центъра на шарката има лек минус.
BUTTON_POST_REPLY