За колегите дето не са попадали на старата ни тема от мазето.нет, погледнете ако искате какви неща сме правили там по времето когато тоя форум не беше още наводнен от празнодумците:
http://mazeto.net/index.php/topic,7421.0.html
Мислех да преместя постовете си тук, но има и много други интересни изделия освен моите. Милите ми турбонаторчета, стана ми благо на душата като ги гледах

Особено тия дето приличат на реактивни двигатели бяха доста впечатляващи. Последния модел със спиралните маркучи го тествахме и на няколко други коли, работеше добре въпреки неугледния си вид. Търкалят се из гаража в един кашон все още
Поздрави
ПП
Сета като се замисля, може би при тази технология макар и с по-нисък заряд качеството на енергията е по-добро в някои аспекти. Шаубергер споменава че в потока влизат квалигени и фруктигени, които са елементи на енергийния синтез и важни за изграждането на висок заряд. Не е ясно с нашите други оргонни устройства влизат ли същите тези елементи и в каква пропорция... Трябва да се помисли, виждам че с турбонатори и оптимизатори съм слизал до 5/100 което сега само с оптимизатори не се случва /стигам до 5,4-5,5/100/. Вероятно нещо важно изпускам от процеса