bob написаCOLONAko искаш да постигнеш някаква икономия трябва да махнеш маркуча, който е от двг до въздушния филтър за да не влиза във филтъра топъл въздух от двг. Това е корса С нали?
Няма такъв маркуч, колата е астра Г 1,4/90коня, разхода до тук е от 8,5-9,5/100км газ предимно градско каране( и то от жена )
Най-интересен е момента когато свърши газта в бутилката, зареждам нова и колата умира .... докато се зареди наново.
Трябва още играчка с настройката на газовия инжекцион, но няма време и батерия на лаптопа, та засега толкова.
Поздрави на всички и успехи в начинанията
«Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!»
Със сигурност имаш вентилация на картера, може би маркуча е директно в колектора. Повечето коли имат два. Един излиза от главата и един от към блока. При мен единия е в всм. колектор другия от главата беше в кутията на филтъра, но още в началто го махнах от там, защото замърсява филтъра. То и другия го махнах от колектора, защото вътре ставаше мазало. На някои VW го слагат преди дросела и целия дросел става на гняс А екошпека имаше системи за повторно отработване на изгорелите газове, до колкото си спомням, и тази система давала ядове.
имам картерна вентилация която влиза в дроселната клапа-махнах я оттам че цапаше, сега съм я пуснал с маркуч под колата, ЕГР -клапана засега работи -иначе съм приготвил една планка за запушване :D
, доколкото разбрах за него е : че не става само с затапване - при бензиновите коли той се отваря при получаване на детонации и вкарва газове за да намали кислорода и оттам детонациите, чак след това компа пипа аванса.
«Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!»
Ще може ли да измерите водата в бутилките? Едната е Пловдивска чешмяна, а другата е Пловдивска чешмяна и обработена. На мене ми дава на + на едната но не мога да се справя с скалите още. благодаря предварително!
а ще може ли като мерите да проверите дали е полезна за човек? Сори за втория пост ама не мога да си добавя в предния. А иначе имам бутон лично съобщение и се чудя да пробвам ли да си пратя. :D :D :D
ПП. И успях да си пратя лично от моя профил на мене си в същия профил. Почвам да си пиша сам. Така ще се разбирам винаги :D :D :D
skeleta написаCOLON А иначе имам бутон лично съобщение и се чудя да пробвам ли да си пратя. :D :D :D
ПП. И успях да си пратя лично от моя профил на мене си в същия профил. Почвам да си пиша сам. Така ще се разбирам винаги :D :D :D
Дет се вика WTF инача водата първата е лек минус. Втората е 8+ доста интензивна енергия. Според мен е добра за пиене.
втората вода е по мека на вкус. Утре на работа ще си направя едно приспособление и ще сложа пак вода и ще видим какво ще излезе. Тая вечер беше много аматъорско и пак има ефект.
Здравейте отново.
Опитах се да снимам някои неща за измерване вкл. и каната отпреди 1-2 страници, но оплесках кое как беше зареждано и ще трябва да се почва отначало. Явно е време за лягане, ако и да ми е интересно. Имам обаче някои въпроси (извинявам се, ако го има написано другаде, но аз не успях да го открия) и ще съм благодарен на всеки, който отдели време, за да отговори:
Какви обекти и в каква близост до този, който ще бъде измерван могат да доведат до погрешно измерване? Знам, че въпросът е много общо зададен, но всякакви насоки ще са от полза за по-добра подготовка на измервания обект. Напр. има ли значение дали има телефони и лаптопи (или др. ел. уреди) наблизо и колко наблизо? Достатъчно ли е да са извън кадър или въпреки това могат да влияят на измерването? Понеже се струпаха у дома няколко комплекта трискелиони с различни размери, някои с други без сребърно фолио и тензор рингове, и върху тях се зарежда вода, могат ли да си влияят един на друг и да променят свойствата на водата върху друг комплект трискелиони и в каква близост. Ако увия обекта отстрани с алуминиево фолио, това ще го предпази ли от влияние на други елементи у дома и алум. фолио няма ли да промени вида на енергията на зареждащия елемент? Дано не прекалявам с въпросите, но ми се струват важни за получаване на коректен резултат. Ако са необходими опити за отговор на въпросите ми, моля, кажете какви.
Хубав ден на всички.
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс