Моля, измерете ми това ...........
Re: Моля, измерете ми това ...........
Здравейте ! Аз съм нов в този форум и това е първият ми пост тук. Наскоро направих оргонен генератор с еднакво устройство и принцип на действие като тези на Велц. Тъй като имам закупен от него чи-генератор модел JU99 СЕ с енергиен усилвател искам да сравня мощността на самоделния с тази на Джуниър 99. Честотата на работа самоделния е 6,18 херца. Можете ли да измерите мощността му ? Аз самият усещам енергията като захлаждане, но много по-силно от това като при Ju99. На моменти направо ми "изстудява, заледява" цялата длан. Вероятно е много по-мощен. Прилагам снимка:

Здравей, Meltdown
Чудесно е, че се включи.
Докато търсих инфо за устройството, което споменаваш, попаднах на написаното от теб в мазето преди години.
Ами ти си си точно за тук! :sympathi:
Имаш интерес, имаш знания, мислиш и работиш
Ще изкоментирам само снимката на леда от там.
Видна е разликата между този с обработената вода и леда с нормална. Тук Боб пусна снимка на заледена вода в присъствието на ГОП (генератор на оргонна пара)
http://www.garaja.net/viewtopic.php?f=3&t=121&start=60
(Жалко само, че снимката е толкова малка. Бих си я сложил с удоволствие и на десктопа
)
Същото, но в по-слаб вариант съществува и на твоята снимка, което означава, че устройството работи и променя.
По снимката на направеното от теб устройство - излъчва, но нещо в излъчването не ми допада. Имам чувството, че или електрическата схема (допряна плътно до него) променя излъчването към недобро, или книгата до него го прави. (Тя със сигурност има кофти излъчване. Хващам активност на някоя от гадните карти от тарото в нея. (Не разбирам кой умник е можал да събере накуп уика и таро!))
Айкроу и Кадуцеус ще кажат за цифровите измерения на направеното от теб.
Поздрави и хубав ден!

Чудесно е, че се включи.
Докато търсих инфо за устройството, което споменаваш, попаднах на написаното от теб в мазето преди години.
Ами ти си си точно за тук! :sympathi:
Имаш интерес, имаш знания, мислиш и работиш

Ще изкоментирам само снимката на леда от там.
Видна е разликата между този с обработената вода и леда с нормална. Тук Боб пусна снимка на заледена вода в присъствието на ГОП (генератор на оргонна пара)
http://www.garaja.net/viewtopic.php?f=3&t=121&start=60
(Жалко само, че снимката е толкова малка. Бих си я сложил с удоволствие и на десктопа

Същото, но в по-слаб вариант съществува и на твоята снимка, което означава, че устройството работи и променя.
По снимката на направеното от теб устройство - излъчва, но нещо в излъчването не ми допада. Имам чувството, че или електрическата схема (допряна плътно до него) променя излъчването към недобро, или книгата до него го прави. (Тя със сигурност има кофти излъчване. Хващам активност на някоя от гадните карти от тарото в нея. (Не разбирам кой умник е можал да събере накуп уика и таро!))
Айкроу и Кадуцеус ще кажат за цифровите измерения на направеното от теб.
Поздрави и хубав ден!
Наблюдавам - анализирам - променям.
И нa двете снимки зaрядa е от -1 до +1, кaто негaтивнaтa чaст е от към десния крaй, a предполaгaм, че се очaквa този крaй дa е +.
ПП внимaвaйте с тези тaро и темподобни нещa!!!
ПП внимaвaйте с тези тaро и темподобни нещa!!!
Добре, веднага разкарах таро картите надалеч и от този и от Велцовия генератор. Имам и принтирани сигили на демоните от Гоетия за експерименти, получавам главоболие от тях и затова и тях разкарах. Вероятно са много опасни тези таро карти и сигили. Тук качвам снимка на всичките ми филтърни карти за определени тенденции в живота. Слагам някоя от тях върху моя или чужда снимка и заедно двете са срещу изходнат тръба на оргонния генератор. На принципа на магията/радиониката, захранени с жизнена сила за сигурен резултат. Ето снимката, ако можете измерете филтрите за да знам да не навредя на мен или на някого вместо да му помогна.
Снимката е изтрита поради силно отрицателно излъчване!
Филип
Снимката е изтрита поради силно отрицателно излъчване!
Филип
Аз със магьосници работа си нямам. Най вероятно и ти си нямаш представа какво правиш! А от последната ти снимка направо ми призля!
Meltdown,
Чувстваш ли нещо, като правиш тези неща, които изреди?
Сигурен ли си в резултата, който би искал да постигнеш?
Уважавам всяка вяра в каквото и да било, но да се опитваш да въздействаш без да усещаш какво се променя и става - не приемам в никакъв случай.
Моето мнение си е мой проблем - знам, но при въздействие по какъвто и да е начин вече си отговорен не само за себе си.
Въздействието е процес, при който трябва напълно да знаеш до какви последствия ще доведе действието ти във всички асекти - физически, енергиен, в мисленето на човека и какво ли не още.
Ако знаеш всичко това - супер. Извинявай за написаното.
Но ако не чувстваш или виждаш пълния спектър на последствията - забрави този куц начин за промени и въздействия. Можеш да доведеш до повече вреда, отколкото полза.
Веднага давам пример. Използвал си новото си устройство, без да знаеш какво излъчва, насочено към атмосферата. Надявал си се да стане това, което искаш. Но както каза Айкроу - то излъчва напред минус. Преди това аз също ти казах, че има излъчване, но не ми допада, без да мога да уточня откъде идва отрицателния момент.
Какво си наравил в действителност с това си действие - никой не знае. Добре поне, че излъчва слабо.
Не се сърди. Просто човек трябва да бъде отговорен, когато има в ръцете си възможности.
ПП
Айкроу реално междувременно ти е написал същото. За мен също тази снимка е гадна.
Чувстваш ли нещо, като правиш тези неща, които изреди?
Сигурен ли си в резултата, който би искал да постигнеш?
Уважавам всяка вяра в каквото и да било, но да се опитваш да въздействаш без да усещаш какво се променя и става - не приемам в никакъв случай.
Моето мнение си е мой проблем - знам, но при въздействие по какъвто и да е начин вече си отговорен не само за себе си.
Въздействието е процес, при който трябва напълно да знаеш до какви последствия ще доведе действието ти във всички асекти - физически, енергиен, в мисленето на човека и какво ли не още.
Ако знаеш всичко това - супер. Извинявай за написаното.
Но ако не чувстваш или виждаш пълния спектър на последствията - забрави този куц начин за промени и въздействия. Можеш да доведеш до повече вреда, отколкото полза.
Веднага давам пример. Използвал си новото си устройство, без да знаеш какво излъчва, насочено към атмосферата. Надявал си се да стане това, което искаш. Но както каза Айкроу - то излъчва напред минус. Преди това аз също ти казах, че има излъчване, но не ми допада, без да мога да уточня откъде идва отрицателния момент.
Какво си наравил в действителност с това си действие - никой не знае. Добре поне, че излъчва слабо.
Не се сърди. Просто човек трябва да бъде отговорен, когато има в ръцете си възможности.
ПП
Айкроу реално междувременно ти е написал същото. За мен също тази снимка е гадна.
Човек не знaе кaкво нaистинa искa и кaкво е добро зa него, колкото и дa си мисли, че знaе кaкво искa. Предстaвете си всеки човек дa почне дa си прaви кaквото му е кеф, кaкво ще стaне? Пълнa aнaрхия! A aз незнaм aнaрхиятa дa е довелa до нещо добро! Бих си позволил дa предизвикaм дъжд сaмо зaрaди умишлен горски пожaр, остaнaлото време хубaво или лошо си е Божa рaботa. A всеки си понaся рaно или късно последиците от действиятa.
Този пост мaй беше зa другaтa темa.
Този пост мaй беше зa другaтa темa.

Напълно съгласен!
А поста е валиден за всяка от темите тук!
Мелтдаун
Не ползвай сигли, руни и други обозначаващи данни от този тип, поне докато не можеш да се защитиш - опасно е. Тия елементали и др подобна паплач са доста неуправляеми.
Поздрави
ПП
Колеги, известно време няма да пиша поради сериозни семейни проблеми от здравен характер /не при мен/. Опитваме се да спасим положението някакси и нямам време за форума. Поне две седмици ще е така, оправяйте се сами засега и ме извинете
Не ползвай сигли, руни и други обозначаващи данни от този тип, поне докато не можеш да се защитиш - опасно е. Тия елементали и др подобна паплач са доста неуправляеми.
Поздрави
ПП
Колеги, известно време няма да пиша поради сериозни семейни проблеми от здравен характер /не при мен/. Опитваме се да спасим положението някакси и нямам време за форума. Поне две седмици ще е така, оправяйте се сами засега и ме извинете