Оздравителна кутия ОК

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина

Re: Оздравителна кутия ОК

Мнениеот caduceus » Чет Юни 06, 2013 10:54 am

Прикачвам просто за информация последния вариант на инструкцията към кутията ОК.
Поздрави

пп
Току-що ходих пак в лабораторията и ме върнаха за сряда, обещаха да направят тестовете за един -два дни. Щом ме помнят от предишните тестове на вода, минала през оптимизатори и държана върху всякакви кутии /включително слабия вариант на ОК, който даде РН 8,49 на обработена за 15 мин. 250 грама вода от чешмата/, явно съм направил впечатление :lol:
Прикачени файлове
instrukcia - kutia OK.doc
(31 KiB) 549 пъти
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2025
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Оздравителна кутия ОК

Мнениеот caduceus » Пон Юни 10, 2013 8:09 am

Малко нови отзиви за кутията ОК. Жена ми беше настинала онзи ден и имаше леко повишена температура, а същевременно студени крайници. Това е доста разпространено сред дамите и въпреки че не съм лекар, мисля че е свързано със слабо оросяване на периферията на тялото и нарушено кръвообращение. Та жена ми си въртя една кутийка из ръцете напред-назад, докато накрая малко инстиктивно я сложи на китката на лявата си ръка. Почти веднага, до пет-десет минути температурата и се нормализира, ръцете и се затоплиха и всички симптоми на настинката изчезнаха. Жената просто стана и тръгна, хем се наложи да пътуваме стотина км. плюс ходене целия ден из града - никакъв проблем, вече се чувстваше добре. Тя по принцип е малко неверник, но сега взе да ме гледа с едно ново уважение :)
Аз си обяснявам нещата с това, че чрез индукция на оргонното поле от ОК и се е заредила с енергия кръвта в целия организъм - външно чрез вената на ръката, където е най-достъпно мястото и има големи кръвоносни съдове. Навремето правих такива гривни, но действаха малко по-различно от кутията ОК и накрая отидоха в кутията със стари изделия. С нея явно няма да е така :D
Поздрави
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2025
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Оздравителна кутия ОК

Мнениеот gomi » Пон Юни 10, 2013 7:14 pm

Интересно какво ще се получи ако "ОК" се сложи на бойлера да зарежда вътре водата :D
Или примерно нещо като оптимизатора К1 на входната тръба за вода, само че направено за обработка на вода ?
:roll:
«Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!»
Аватар
gomi
 
Мнения: 131
Регистриран на: Чет Май 09, 2013 9:19 pm
Местоположение: майна таун :)

Re: Оздравителна кутия ОК

Мнениеот caduceus » Вто Юни 11, 2013 7:08 pm

Ако се слага на бойлера, трябва да е направо на водосъдържателя под кожуха. Не съм пробвал още, но идеята е добра :) Слагани са естествено оптимизатори К1 и К2 на меката връзка на душа, която е пластмасова и само отвън никелирана - работят добре. Когато се пусне достатъчно силна вода, вътре в твърдите пръстени гъвкавият маркуч се разширява и има контакт с тях, както и с оптимизатора отвън. Доста добре зарежда, като основно за тази цел се ползва /вече има десетина клиенти здравни маниаци :) / по-малкият, по-лек и устойчив на температура К2. Усещането при къпане е за забележимо тонизиране, а господин от Варна по думите на жена му е станал земноводно и се къпе по два-три пъти на ден заради въпросния кеф :lol: У нас също имам на душа К2, но минавам с по веднъж - дваж, че трябва и да се работи :D
Поздрави
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2025
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Оздравителна кутия ОК

Мнениеот skeleta » Вто Юни 11, 2013 10:18 pm

"Аз си обяснявам нещата с това, че чрез индукция на оргонното поле от ОК и се е заредила с енергия кръвта в целия организъм - външно чрез вената на ръката, където е най-достъпно мястото и има големи кръвоносни съдове. Навремето правих такива гривни, но действаха малко по-различно от кутията ОК и накрая отидоха в кутията със стари изделия. С нея явно няма да е така "

А не е ли по вероятно да зарежда меридианите които минават през китката?

Иначе кутийката зарежда много яко. Водата направо ми пари като я меря. Това с китката го пробвах сутринта. Нямах температура, само за да видя усещането какво е. В началото имах много неприятно усещане от допира. Имах чувството че ми изтръпва мястото където лежи кутийката. След малко това чувство изчезна. Според мене все пак е по добре да се прилага на вода. С това директно енергизиране на части от тялото да не стане някакъв фал. Все се каня да я премеря дали не излъчва и негативна енергия, ама забравям. Имам обаче един въпрос: Може ли да се направи кутийка която да излъчва цветна прана(оргон или както там решите че се казва), за предпочитане зелена? При лечение зеленото е почти универсално за изчистване.
skeleta
 
Мнения: 198
Регистриран на: Пет Май 10, 2013 9:16 am

Re: Оздравителна кутия ОК

Мнениеот icrow » Вто Юни 11, 2013 11:27 pm

Мен отдавна ми се върти в главата да си направя една лампа да излъчва светлина в различни цветове. Взех си едни кристали лилав и зелен и с вдин ярък диод пропусках светлина през тях. Чувството с светлината от лилавия камък е уникално, но разбира се време няма никакво та и този проект е в застой и само проби са минати. Цептер продават такива лампи за лечение с цена с 3-4 числа според зависи от клиента :lol: (един приятел ги продаваше) ама те само през цветни плаки прекарват светлината, пак има някакъв ефект, но съм сигурен, че може да се постигне много повече.
Аватар
icrow
 
Мнения: 1856
Регистриран на: Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: Оздравителна кутия ОК

Мнениеот caduceus » Сря Юни 12, 2013 9:51 am

skeleta
Кутията ОК е доста по-силна спрямо предните варианти и да, зарежда доста мощно. За бойлера може да се ползва и тя, а може и К3 което е още по-силен излъчвател, но с допълнително захранване на полето от магнитни двойки и не става за джоб - може да замине някой телефон :). Затова ОК като по-универсално и леко изделие е за мобилна, а К3 може да е за стационарна употреба /в случая бойлер, но може и да се лепне отдолу на вана и всякакви водосъдържатели/. Още не е тествано изцяло как влияе на алкохола, но вчера ме питаха и за това и ще заложа тия дни над нея някакво фалшиво уиски, шише домашна ракия и по-евтино вино - да видим какво ще се случи след ден-два ;) Ако пък коняк Слънчев бряг вземе та стане на Курвоазие, може да се пропия, а може и да направя кариера във алкохолния бизнес :lol: Между другото, сънувах тая нощ как слагам вариант на оптимизатора К3, направен специално за зареждане на вода в по-големи съдове, на една бъчва отдолу /беше на трупчета/. Така че всичко е възможно
Относно зареждането на кръвта си прав - може ОК да зарежда и директно през меридианите. Но съм изследвал заряда на кръвта ми по капка от нея преди и след ползване на такова изделие, както и чрез урина. Вижда се ясно как се вдига заряда, а и се усеща позитивна промяна и в организма след десетина дни.
Негативният компонент е вътре в шнура и е капсулиран - навън няма нищо с минус. Това е мерено многократно и за мен е абсолютен факт. Иначе никога нямаше да я пусна тая кутия за употреба от други хора.
За цветната прана ще мисля, работя в момента по модулиране на излъчването за да е още по-полезно за организма. Вероятно ще сменя и металната облицовка на активната страна за да е по-меко полето, но ще видим.

icrow
Това за цветовете е интересно. Имал съм лампа Биоптрон на Цептер за лечение чрез поляризиране на светлината и работеше най-добре при осветяване на възпалено гърло и кожни проблеми. Вероятно има и оргонно + излъчване, но лампата ми се повреди и сега няма как да разбера. УНГ докторите я ползват за лечение на хронично възпалени сливици с успех. Главното бяха филтрите вътре, които са патентовани, иначе нищо особено - крушка, вентилатор за охлаждане и зеленикав филтър. За 300+ долара при малкия преносим модел не е зле :)

Поздрави

ПП
Дадох преди малко в лабораторията за тестове една кутия "ОК" и варианта на К3 за вода - казаха, че утре следобед ще са готови с резултатите. Ще ги пусна тук като ги сканирам
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2025
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Оздравителна кутия ОК

Мнениеот caduceus » Пет Юни 14, 2013 8:23 am

Взех вчера вечерта резултатите от лабораторията, ще ги пусна тук по-късно защото има някои въпроси от тях по повод това дали може или не да се ползват публично. Иначе са добри са и се вижда тенденцията на промяна на водата през 10 минути, от нула до 40 мин. обработка. Тестваните изделия по няколко показателя /РН, електропроводимост и твърдост на водата/ са две - ОК и модификация на оптимизатора К3 за вода, която нарекох Активатор "Извор".
Поздрави
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2025
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Оздравителна кутия ОК

Мнениеот caduceus » Съб Юни 15, 2013 9:28 am

Здравейте,
Както вече казах, взех резултатите от водните проби, държани над Оздравителната кутия "ОК" и Активатор "Извор" от местната лаборатория за изследване на храни и води. Междувременно се яви някакъв странен проблем, затова се забавих с публикуването. Хората бяха много разбрани, но казаха, че по принцип това били неща за лично ползване :shock: и не бивало да ги разпространявам. Това е доста странно, защото е официално изследване, надлежно платено и т.н. Проблемът се оказа чисто бюрократичен - обхватът на техните акредитации бил ограничен, ако искам да ползвам данни от тези изследвания трябвало да се направят нови в РИОКОЗ /техните акредитации като контролен орган били по-широкообхватни/ и те да дадат мнение дали се подобрява водата и в какъв аспект точно. Там обаче по мнение на познати с магазини, които са се сблъсквали с ХЕИ и РИОКОЗ, е една сериозна корупция и не ми се завира в тези каши. По принцип не давам рушвети, а и не смятам че е правилно :) Освен това хората в лабораторията се притесняват, че от изделията ми има ефект, а не знаят защо - химичката им например каза, че просто нямало как да става това, което се случва с водата над ОК и активатора :lol:
Все пак ще рискувам и ще пусна данните, за да се убедите с очите си. Поисках измерването да е през 10 минути, за да се види ясната тенденция в промяната на водата с времето. Ако беше някакво случайно изменение, данните щяха да са хаотични - а тук се вижда съвсем ясно и по всички показатели, как добре се променя водицата. Плюс това, няма никакъв допуск както при евтините китайски РН метри или при лакмуса, защото се ползва добре калибрирана и точна техника. И така, по същество:

- тествани продукти на "Кадуцеус България" ЕООД - Оздравителна кутия "ОК" и Активатор "Извор".
- изследвано вещество - чешмяна вода от мрежата, гр. Ловеч
- изследващ орган - акредитирана лаборатория еди коя си /вижда се от протокола, коя е не е важно/ - гр. Ловеч
- изследвани показатели - РН, електропроводимост /исках ORP - редокс потенциал, но не можели/, твърдост
- периодичност - РН и електропроводимост през десет минути от нула до 40, твърдост само в началото и края
- начин на изследване - чаши с по 200 грама вода, поставени над Оздравителна кутия "ОК" и Активатор "Извор"

Резултати от въздействието на кутията "ОК":
http://prikachi.com/images.php?images/145/6223145h.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/125/6223125j.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/126/6223126S.jpg

Резултати от въздействието на Активатор "Извор":
http://prikachi.com/images.php?images/127/6223127P.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/143/6223143K.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/144/6223144M.jpg

Изводи:
1. И двете изделия работят /това което беше ясно от лични изследвания на потребители, сега е и официално потвърдено/.
2. Със времето на въздействието ефектът и резултатите се увеличават. При държане на водата над устройствата в продължение на няколко часа промените са доста по-големи от показаните в официалните изпитания за периода от 40 минути, в който се включва и времето на измерването.
3. Активаторът "Извор" е доста по-мощен от кутията "ОК", което се вижда предимно от значителната промяна във електропроводимостта при неговите проби. Твърде вероятно е този показател да е съизмерим с редокс потенциала, който се мери в миливолтове и също е електрическа характеристика на водата - но също и много важен за качеството и, както и за усвояването и от организма.
4. Жизнената енергия, натрупана във водата при обработка с "ОК" и "Извор" дава ясна промяна на физико-химическите и показатели. Второто не е било целта на разработването на тези устройства, а просто следствие от работата им.

Предстоят нови изследвания на вода с по-висока начална киселинност, защото е възможно да има таван около РН 8,5. Освен това и с по-голяма продължителност, за да се види къде е границата и най-голямата възможна промяна. Ще работя и по усилване на въздействието, ако въобще е възможно при размерните ограничения на тези конструкции - които смятам да спазвам, за да е удобно ползването им.

Поздрави

ПП
Да добавя за повече яснота на всички четящи - при РН с повишена алкалност над 8,2-8,5 всички паразити, бактерии и въобще обичащи киселинна среда гадини в организма мрат /включително туморни клетки/. Това е идеята на лечението на рак по метода на Тулио Симончини със сода бикарбонат, както и американското с кленов сироп + сода. Алкализирането на организма е и цел на всички здравословни диети. С помощта на "ОК" и "Извор" нещата стават по-лесно и естествено - просто пиете не обикновена мъртва вода, а активирана и това е. На всичко отгоре си носите ОК в джоба или чантата като ходите на кафе, а в контакт с активатора държите например голямо шише, туба, кана или друг съд в кухнята, за да пиете или готвите с нея и т.н. Просто и практично. Остава само да направя поставка, в която да се слага в бъдеще активатора, защото е с малки размери и не е стабилно поставянето на по-големи съдове над него - но това да е проблема, все пак се лепи магнитно на тенджерите и може да се ползва и така.
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2025
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Оздравителна кутия ОК

Мнениеот skeleta » Нед Юни 16, 2013 10:42 am

caduceus,
Имам едно въпросче ако разрешиш: тия в лабораторията от 2 извора ли са гребали водата? Електропроводимостта на едната преди обработката е 194, а на другата 164.

Таман съм почнал да пиша, ще питам и още нещо. Няколко пъти ми се случва: Като пия вода, която е стояла над кутийката ОК по дълго време (повече от 12 часа) и гърлото ми пресъхва почти веднага. Същото усещане имах когато си бях направил бутилка от половин литър опасана с 8 магнита. Нормално ли е да става така или е по добре да не прекалявам с зареждането?
skeleta
 
Мнения: 198
Регистриран на: Пет Май 10, 2013 9:16 am

ПредишнаСледваща

Назад към Алтернативна медицина

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron