Моля, измерете ми това ...........
Re: Моля, измерете ми това ...........
Топла е. Този ток може да загрее и бързовар пак през тънки като косъм жички и в същото време не се усеща като пипаш проводниците, освен зареждането с приятна енергия. Стават някакви "химии", ама точно какви... 

Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
icrow , опитай да се абстрахираш от силата и полярността на полето
, и просто почувствай излъчването(мисля че ще е по-добре със затворени очи като снимката е на цял екран) . Може да попиташ махалото и дали е полезна за теб излъчваната енергия и като втори въпрос подходяща ли е нейната честота.С ръце и тяло усещам топлина на разстояние до 2м. Според Радомир(сферата е негов продукт) и излъчването и честотата са много добри, а полето и достига до около 25м. Само трябва да уточним с него слоевете(плюс и минус) каква форма имат 

Ивчак,
По моя начин на мерене ми излиза: Радиус около 35км. и повече от 9,(1000). Оня ден го мерих и ся пак и все си е толкова според моето мерене. Само че като гледам Айкрю колко го е изкарал и ми иде да се хвърля от терасата. Явно като меря продължавам да си програмирам усещането несъзнателно. А възможно ли е да имаш нещо което излъчва също силно някъде наоколо и затова да се бъркам?

По моя начин на мерене ми излиза: Радиус около 35км. и повече от 9,(1000). Оня ден го мерих и ся пак и все си е толкова според моето мерене. Само че като гледам Айкрю колко го е изкарал и ми иде да се хвърля от терасата. Явно като меря продължавам да си програмирам усещането несъзнателно. А възможно ли е да имаш нещо което излъчва също силно някъде наоколо и затова да се бъркам?

skeleta , не се хвърляй от терасата
. Полето излъчвано от сферата е специфично(излъчва и плюс и минус на различни полоси) и затова общата енергетика на полето би трябвало да е близо до нулата .Затова снимката трябва да е на голям екран и да измерваш в различни точки(както е мерил Айкроу) - примерно на върха на някое от топчетата и между тях, а после по продължението на тези точки в посока навън от сферата. Ако успееш да уцелиш само положителната ивица вероятно излъчването и е доста силно , но аз от двайсетина дни съм нещо схванат в ръцете и не мога да измервам.Самата сфера не е генератор - в смисъл като помпа да те тъпче с енергия. По скоро работи като хармонизатор който съгласува полож. и отрицателната енергия на човека.По принцип у-во което излъчва отрицателна енергия не е толкова вредно колкото у-во което смуче полож. енергия защото човек има нужда както от положителна, така и от отрицателна енергия които да са в баланс. Освен това енергиите трябва да са близки(съвместими) поне 60-70 % по честота с човешките(ако у-вото е предназначено за хора). За това също се пита махалото
Ако не забравя скоро мога да направя един въпросник за махало - кои са най често задаваните въпроси към махалото , и кои от тях са задължителни . Говоря за въпроси които съм чел и чувал да се задават - не съм ги измислил аз(от къде толкова акъл
), въпреки че според мен почти няма въпрос за който да не може да се пита, стига да е правилно формулиран.И да не забравя - нямам такова силно у-во в стаята където е правена снимката което да те бърка 

Ивчак,
Има това нещо и положително, но и отрицателно излъчване.
На мен като цяло твърдо не ми харесва.
Прецаква хармонията на съществуващото поле.
Съжалявам.
hyparh,
Разкажи нещо повече за хладния ток и отношенията ти с него
Моля
Има това нещо и положително, но и отрицателно излъчване.
На мен като цяло твърдо не ми харесва.
Прецаква хармонията на съществуващото поле.
Съжалявам.
hyparh,
Разкажи нещо повече за хладния ток и отношенията ти с него

Моля

Наблюдавам - анализирам - променям.
Отношенията са ни много добри
Напоследък рядко включвам устройството, а и избягвам много да пипам проводниците, понеже кондензаторите ми са самоделни и си имам едно наум за евентуален пробив. Схемата е захранена с 10kV/25mA трансформатор. Направо ще пусна мой цитат от "mazeto", където преди време писах за усещанията си. Отбелязвам, че тогава си нямах и понятие какво е това оргон и съм определил енергията с названията, които бях чувал дотогава, но то си е все едно и също.
"Така, искам да споделя някои интересни впечатления, свързани с това устройство. Бих препоръчал всеки да си направи едно такова вкъщи
Не става въпрос за СЕ, а за друг вид облага - енергийно зареждане на тялото. Още първия път, когато го докоснах, усетих особено раздвижване на енергии у мен, но тогава помислих, че си въобразявам. През следващите дни провеждах разни експерименти с различни мощности и видове крушки, бързовари, изгорих и едно вентилаторче от комп (запуши яко)... и след всеки опит (понеже пипам проводниците с голи ръце) усещах прилив на мека и приятна енергия. Осъзнах, че няма начин това да е въобразяване, усеща се съвсем реално всеки път. Порових се из нета и открих, че и други изпитват подобен енергиен прилив с тази хеърпин схема. Някои го усещат повече, други по-малко и по различен начин. Един се изказа, че усеща енергията да се концентрира повече в раменната област и все едно е взел силно кафе - не е спал цяла нощ след работа с уреда. Аз не бих го определил като кафе, по-скоро мека жизнена енергия (прана, чи, од или на кой както му харесва), концентрирана в областта около стомаха и разливаща се оттам по цялото тяло, може би се получава канализиране към главата и оттам "извира" нагоре като фонтан (чел съм подобни описания в йогийски книги). Кара те да се чувстваш жизнен и в приповдигнато настроение, също така не изпитваш голяма нужда от сън. Ефектът се усеща доста време (може би до 24ч), преди постепенно да отмине. Ще е отличен тонизатор примерно за каращите нощни смени (като мен), а предполагам и като цяло има благотворно влияние. Все пак вечер не е хубаво да се прекалява с "дозите", защото съня наистина бяга
Става накъсан въпреки, че се чувстваш някак "над" съня и, че не ти е толкова нужен. Ще ми е интересно мнението и на други относно тези "зареждания"."
Сега, с натрупан опит, мога да кажа, че освен нагоре енергията се движи и надолу към сексуалния център. Определено подсилва либидото
Общо взето се усеща засилена циркулация както нагоре така и надолу или поне аз така усещам нещата. Все пак потокът нагоре като че ли е по-силен.
Аз даже се учудвам, че не успявате да усетите нещата добре от снимките на устройството, може би невинаги енергията се предава добре от снимки. Ако си поиграете наживо ще видите за какво иде реч

"Така, искам да споделя някои интересни впечатления, свързани с това устройство. Бих препоръчал всеки да си направи едно такова вкъщи

Сега, с натрупан опит, мога да кажа, че освен нагоре енергията се движи и надолу към сексуалния център. Определено подсилва либидото

Аз даже се учудвам, че не успявате да усетите нещата добре от снимките на устройството, може би невинаги енергията се предава добре от снимки. Ако си поиграете наживо ще видите за какво иде реч

Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Хипарх
Пробвай да пипаш жиците с изолатор за ел ток но добър проводник за оргона, например стъклена пръчка или тръба. Би трябвало ефектът на зареждане на организма да се запази, а да няма опасност да те тресне тока
Има едни неща които са дълбоко забравени /евентуално дори покрити/, като триполюсния акумулатор и т.н., на който единия полюс е чист оргонен /студен/ ток, а другите два са нормални с топло електричество. За това обаче друг път, че се работи още по него
Поздрави!
ПП
Пътуването ми се отложи за др. седмица, затова не съм се обаждал
Пробвай да пипаш жиците с изолатор за ел ток но добър проводник за оргона, например стъклена пръчка или тръба. Би трябвало ефектът на зареждане на организма да се запази, а да няма опасност да те тресне тока

Има едни неща които са дълбоко забравени /евентуално дори покрити/, като триполюсния акумулатор и т.н., на който единия полюс е чист оргонен /студен/ ток, а другите два са нормални с топло електричество. За това обаче друг път, че се работи още по него

Поздрави!
ПП
Пътуването ми се отложи за др. седмица, затова не съм се обаждал
Точно това се сетих и аз и опитвах с парчета стъкло от натрошен буркан (слагах дребните парчета в оргонити) и се усещаше добре, макар че се усеща и без да се пипа нищо. Ще го тестваш как е като се видим 

caduceus и icrow, дали може да премерите това,когато ви остане малко време?

Не съм нито Кадуцеус, нито Айкроу, но ...

Наблюдавам - анализирам - променям.