Райф - машина

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина
BUTTON_POST_REPLY
nightcrawler65
МненияCOLON 111
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 10:12 pm

Re: Райф - машина

Мнение от nightcrawler65 »

Паразитите са много, за някои е почти сигурно, че са там да кажем някой вид Стрептококи от група "G" Гафкия и много други знайни и незнайни гадини, просто ако някой, някога е имал успех в подобно начинание. Аз не съм от хората дето се предават лесно и ще използвам всичко което знам и мога, просто така стрелям в тъмното и нали целта на някои от нашите занимания е да се справяме с неща, за които се твърди че са "отписани" , за да могат тези след нас да се ползват от резултата при нужда.
Благодаря, за схемата Зепера Филипе, знам , че действа посвоему, но ще го пропусна дори и аз ще ти върна скоро жеста като шерна една по-универсална схема на "Combo-Zapper" ;)
icrow , благодаря и да ти кажа честно от много години не използвам от пастите, за които говориш а и ММС не съм го отписал имам още останал достатъчно
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

nightcrawler65 написаCOLONБлагодаря, за схемата Зепера Филипе, знам , че действа посвоему, но ще го пропусна
Не схванах тази част, но няма значение. :)
Това не е никаква моя схема. На Кларк е, а от мен - само подобрена визия на схемата.

За мен това е най-универсалното уредче. Помага при всяка ситуация, стига да хванеш нещата в началото. Реално действа като супер антибиотик. ...Това му е и лошото - трепа всичко поред и затова не трябва да се прекалява с него и при повече от двукратна употреба - нещо за възстановяване чревната флора.

... Не го величая. Имам доста различни уреди, така че имам база за сравнение.
Наблюдавам - анализирам - променям.
sheki
МненияCOLON 301
Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
МестоположениеCOLON Златоград
CONTACTCOLON

Мнение от sheki »

Относно питането за гранулома с две ръце за ММС :) помага при много ситуации, ако пък има и запване ще трябва и почивки :) за почистване.

Отностно ДДС генератора който имам и той е правен от Гого и ми го подари, крайния транзистор е маломощен баластното съпротивление също кондензатора на изхода е до 25в но е от по добрата серия :) солид мисля бяха, за пускане на 18в малко ще трябва да се пипне, за да не прегреят транзистора резистора и регулатора, мисля че изходния кондензатор по време на работа също топли, дали да не търся по - добър.
nightcrawler65
МненияCOLON 111

Здравей sheki,
Благодаря за подкрепата за използването на ММС :) . Когато зададох въпроса просто питах ако някой има успех в тази посока а то се разводни и заваляха съвети в сферата на предположенията и вижданията на всеки, не това ми беше очакването, но както и да е такава си е човешката природа - не може да устои на изкушението :lol: . Не го пиша с критичен тон или нещо подобно за да не бъда погрешно разбран. Имаше конкретен въпрос "какво се прави" и се търси точен отговор а не какво може да.....евентуално. :)
Относно генератора- значи нямаш големи проблеми, сменяш изходния кондензатор с такъв на 35 волта, също така виж на входа на захранването на платката преди стабилизатора LM317T има обикновено два кондензатора и те трябва да са на поне 35 волта. Иначе няма никакво греене на крайния транзистор и особено на изходния кондензатор, в този участък грее само едно нещо и това е едно съпротивление 330 Ом , което ограничава изходния ток през транзистора, но и да го оставиш така, няма да имаш никакви проблеми работи си надеждно/въпреки че грее на по-високо напрежение /. И остава само да се сложи един радиатор на LM317T и си готов. Аз съм си направил допълнителен регулатор-стабилизатор с LM317T/отделна платка/ на входа на захранването на който подавам променливо напрежение до 21 волта а на изхода му вече имам постоянно напрежение по мой избор, след което захранвам платката на генератора.
Успех и лек ден !
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

nightcrawler65,

Всеки избира това, което да му се случва заради решенията, които взима.
За да напиша - гарантирам - значи съм абсолютно убеден в това, което съм казвал. Та - гарантирам ти, nightcrawler65, че с това уредче, дето се сглобява за минути, от всякакви коки, бактерии, както и всякакви гъбички, и каквото и да имаш още от този сорт, няма да остане нищо.
Не е предположение, а потвърдено от използване от доста хора, някои от които имаха и чудото :smileylol: гранулом.
...Та не се е разводнило, а си получил точен отговор. Това, че не смяташ, че е решение, за мен означава само едно - трябва да продължаваш да го имаш - просто такова е твоето решение.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Philip написаCOLON Това, че не смяташ, че е решение, за мен означава само едно - трябва да продължаваш да го имаш - просто такова е твоето решение.

:doubleup:
nightcrawler65
МненияCOLON 111

Добре, извинявам се, че не съм дооценил дадените отговори, нищо не ми пречи да го пробвам- честота 28-30 КХц /леко плаваща/ положителен правоъгълен импулс като форма на сигнала дори на 18 волта. Като според мен 28 КХц би трябвало да е по-правилната честота/ наскоро бяха открили едни пирамиди в Босна и там измерената честота на естествена вибрация с лечебен ефект беше точно 28 КХц. Ще го добавя към графика ;) за 1 месец.
:cheers:
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Ще ме утрепаш :smileylol:

Аз да си издудна, пък ти ако искаш чувай :smileylol:

Ако не на теб, на друг ще му послужи тази информация.

Първо - честотата, която излиза от тази схема, не е 28КХц

Второ - знам, че за всички учили електрончици прав ток от акумулатор или батерия и прав ток от изправител е едно и също нещо. ...Е да, ама - не е!

Трето - едно пускане на това апаратче е достатъчно. Ако след два дни проблема все пак съществува още - тогава пак.

Поздрави :)
sheki
МненияCOLON 301
Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
МестоположениеCOLON Златоград
CONTACTCOLON

Мнение от sheki »

Philip написаCOLON
Второ - знам, че за всички учили електрончици прав ток от акумулатор или батерия и прав ток от изправител е едно и също нещо. ...Е да, ама - не е!
Много интересно, дай жокер, и аз си мисля, че има някаква разлика но ми е интересно твоето мнение.
Тъкмо се оглеждах за подходящ пакет батерии, има сравнително евтини литиеви батерии само зарядно за 4 бр комбинирано зареждане ще си търся.
:phil_04:
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223
Регистриран наCOLON Съб Мар 15, 2014 1:38 pm

Мнение от Спиридон »

Бих искал да включа една сигнална лампичка за случайно попадналите на тази тема, които имат необходимите технически познания, за да (опитат да) направят подобно устройство, но нямат необходимите други познания за да прилагат лечение с него. Под други НЯМАМ предвид медицински такива ;) . Ако някой се чуди какви са тези познания, то най-вероятно ги няма :) .

Много е изкушаващо да "премахваш" болести с натискане на бутон, но това не бива да се прави от хора, които не са запознати с причините за заболяването на ниво, което официалната медицина още не познава (или поне не признава). Болестта като процес си има съответните причини за възникване, смисъл и предназначение.
Без разбирането за тях, лекуващият е като човек, който сменя бушоните с по-мощни, защото предишните често са изключвали или изгаряли, без да е наясно с причините за това.

Пиша това, не за да обезкуражавам търсещите, а за да са наясно, че за да не "извадят очи, вместо да изпишат вежди", трябва да се погрижат да имат необходимата подготовка. В противен случай ще сведат това изумително устройство до много мощен широкоспектърен антибиотик.
Само добри намерения не са достатъчни и се знае къде отвеждат често.
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
BUTTON_POST_REPLY