ХААРП И ПОДОБНИ

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: ХААРП И ПОДОБНИ

Мнение от icrow »

От последното по силно земетресение в Егейско море гледам постоянно този сайт http://www.emsc-csem.org/#2 И на всякъде около България има по някое земетресение. Предимно на юг. Но нашата територия мисля, че имаше най много два пъти в югозападна България по 2 и малко. Това ме кара да си мисля, че защитата ни под формата на хармонизатори и др. явно върши не лоша работа. :)
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

icrow написаCOLONТова ме кара да си мисля, че защитата ни под формата на хармонизатори и др. явно върши не лоша работа. :)
И не само това, Айкроу! :)
Наблюдавам - анализирам - променям.
skeleta
МненияCOLON 198
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 9:16 am

Мнение от skeleta »

http://quakes.globalincidentmap.com/

Ето ти още един сайт за земетресения в цял свят. Покрай земетресението в Перник ги следях известно време. Кат цяло от тогава забелязах че южна Гърция и Турция ги люлее постоянно. Тоя сайт веднага показва резултатите.
А според вас времето в момента реално ли е? Нещо взех да си мисля че ХААРП не са го разглобили още.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Не им пречи да разглобят онзи, всеизвестния. Техниката за това вече е много по-малка.
Действат гадовете. Със сигурност действат.
Поддържам блог за промените при Слънчевата система, Слънцето и Земята. Там съм събрал всякакви данни, излизащи в реално време от цял свят. Като се започне от снимки на Слънцето от СОХО и ЛАСКО и се стигне до спътникови снимки на облачността. Познавам начина на образуване на облачностите в нашия регион - наблюдавам ги всекидневно. Преди скорошния "потоп", още от сутринта се появи огромен правоъгълник - облачност - от нищото, неспазвайки нормалната логика на образуването на облачността. Наблюдавах движението му цял ден и се чудех що за новообразование е. Когато се започна чудото следобяда - изядох си гъза от нерв, че не правих екранни снимки на това нещо.
Днес отново се появи облачност от нищото. Много по-концентрирана от предишния път. Отново нелогична. Два ръкава. И двата вече преминаха оттук, като втория беше много мощна буря. ...И аз пак нямам снимки.
...Та - действат гадовете.
Други хора противодействат, но нямат мощността на излъчване на гадните им машини.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Имайки предвид, че капките се образуват около прашинка и това че се хвърлят тонове частици от самолетите най-вероятно спомага за образуването на по-мощни порои. Разбира се това е предположение, но ми звучи логично. Преди малко налях оргонита, който ще е излъчвателя в "оръдието" ми. Смолата се втвърдява до хармонизатора. Хрумна ми да пробвам да направя кондензатор с оргонитната смола между две медни плочи, та ще разправям резултатите утре.
ascension
МненияCOLON 19
Регистриран наCOLON Пет Авг 30, 2013 8:28 pm

Мнение от ascension »

Предварително се извинявам ако съм объркал темата, но ми се стори най подходящото място за споделяне на една не много стара информация.
Цитирам малка извадка, за да не товаря форума, а останалото е в линковете:
"Пенсионер изобрети генератор за дъжд или слънце.
Жител на град Септември твърди, че е изобретил апаратура, с която може да променя времето и да предизвиква дъжд, сняг или слънце.
70-годишният Димитър Макавеев разказва, че повече от 50 г. мислил и експериментирал върху идеята си, докато постигнал желания ефект. Изобретението си нарекъл ноосферен метеогенератор. С него той въздействал чрез светлинни импулси с определена честота, или както я нарича - метеопрограма, върху ноосферата."

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4032792

http://btvnews.bg/video/video/tazi-sutr ... latsi.html

http://www.youtube.com/watch?v=8NQkWFf5soo

Caduceus, струва ми се че имаш подобен проект, но нещо ми се губи, може и да бъркам?
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Отново потоп в София, а в моя и околните квартали даже и капка на падна, поне за сега. :lol:
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

:doubleup:
Втори положителен резултат при сериозен натиск. :)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

А така! Браво на всички които отделят от ценното си време и ресурси, за да правят хармонизатори за общото благо!!! В "мазето" не се стърпя един многознайко и ми се избъзика тия дни за потопа в Ловеч
http://mazeto.net/index.php?topic=9100.0
Тукашното /в Ловеч/ така наречено "бедствие", е едно явление, което по принцип се повтаря на всеки две-три години. Помня как при такъв потоп старият ми Вартбург преди време плуваше като кораба "Радецки" и като се напълни /щото естествено пропуска/, полеееека потъна като "Курск" в Северно море :lol:
Така че всичко е наред, просто местните комунисти се опитват да изкрънкат малко пари от бюджета, щото им свършва времето :doubledown:
Поздрави!

ПП
ascension
Това на колегата от гр.Септември /роден в Плевенско ;) /е един вид оргонно излъчваща антена, подобно на кем- и клоудбъстърите. Моите се търкалят на вилата поради липса на време, но ако зачестят такива климатични проблеми ще ги изкарам и постегна за максимум ден-два.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Според мен това си е доста често. :lol: Вчера към 20ч доста се стесни периметъра. На около 5км стана направо облачна стена черна и загърмя, но над оръдието имаше само накъсана облачност и след малко и бурята изчезна. Вчера завърших по-голямата част от електрониката за новото оръдие. Днеска ще навия /по време на работа :lol: / бобината за трептящия кръг и се надявам довечера да го пусна. Носещата ще е на 12кХз а модолиращата ще е се променя. Като гледам как с разни запери се постига голям ефект, надявам се с това да е още по добре.

А тоя Пиро Весо ако можеше да се произвежда ток от човешки яд, щеше да може да захрани половин България. :smileylol: Ако малко се загледат в сателитните снимки и видят, как нас ни удря предимно перифериите на циклоните. И как в повечето време заобикалят страната ще се сетят, че има нещо, дето пази страната ни и ако го нямаше, щеше да е в пъти по зле! Жалко само за румънците, защото, като гледам тази облачност, която трябва да е минала през нас се нагнетява върху тяхната територия.
BUTTON_POST_REPLY