Давай! Чакам с интерес резултата. Имам чувството, че този работи на доста по голяма честота и напрегнатост на полето. Но пък и самата снимка ми изглежда енергийно замърсена, така че най-добре някой да го направи и снима.
Само да го изкоментираме първо. На мен ми прилича на три свързани хармонизатора. Да кажем, че първия е 1 кубит другите два какви ще бъдат? Би трябвало да са 1/2 и 1/4 за да се получи еднаква резонансна честота, но на сниката не изглежда да е така.
Концентрира разкошно поле. Акувака му обаче не го изнася навън. Слаб е за такова концентрирано поле. В случая размерите на вградените хармонизатори са без значение. Важен е размера на най-големия външен.
Здравейте "хармонизиращи" и " оргониращи" и аз се позагубих малко ..
има един въпрос тъй като преди време някой колега беше постнал снимки на потъмнял -оксидирал хармонизатор с занижени вече параметри , се замислих дали не е добре да се боядисват хармонизаторите подобно на тръбите на Филип за да се предпазят от атмосферни влияния, Филип според теб каква боя е по - подходяща , става ли примерно от тези спрейове които са металик ?
Ето и моето творение(макар и все още без сфери)
Изработено е от меден, лакиран проводник с диаметър 0,7мм
Дължина на оплетения проводник за кръговете:524мм(1кубит)
Дължина на проводника за бобината 2096мм(4кубита)
Има ли някакъв ефект(макар и минимален)?
Изработен е 32 часа преди да направя снимката.
На мен ми изглежда, че акувак-ът е навит обратно на часовниковата стрелка. Не трябваше ли да е по посока на нея?
sheki,
Не съм Филип, ама може пък следното да ти е от помощ.
На един трискелион му се увеличи малко излъчването след лакиране (по същество покриване с органичен слой). viewtopic.php?f=4&t=152&start=20#p4766
Предполагам, че при по-голяма площ ефектът ще е по-силен. Дали метални частици в боята (лака) допринасят още, май ще трябва да провериш . По-бързо ще е с някаква по-малка и по-лесна за изработка от хармонизатор фигура.
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Дали е възможно, ако акувакът е навит обратно на часовниковата стрелка, да излъчва отрицателно в едната посока (а не да засмуква, както при навиване по часовниковата) и да излъчва положително в другата посока? По аналогия с тензор ринг, навит обратно на часовниковата, който лъчи отрицателно в едната и положително в другата посока (caduceus го беше дал някъде), вместо положително в двете посоки.
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс