Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от hyparh »

icrow написаCOLONAми моя дaвa до 3 волтa и се регулирa с един пот.
И моя имал пот, до който си пише AMPL, ма няма кой да гледа :lol: Сега вече мога да увеличавам волтажа до 5.6V, варира в зависимост от формата на сигнала.
Спретнах една мобиус намотка, в железарията нямаха по-тънък проводник, иначе може доста по-добре да стане с повече навивки. Първата снимка е на 6Hz, втората на 137Hz - синусоидални, на макс волтаж.
6Hz.jpg
6Hz.jpg (356.23 KiB) Прегледано 7099 пъти
137Hz.jpg
137Hz.jpg (362.01 KiB) Прегледано 7099 пъти
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Така вече е по добре. :) На 6Хц е 9./155/ на 137Хц е 9./488/ Чист е 9./16/
Джоко, келтския трикселион почти нищо няма. Трилистника и на мен ми харесва, като излъчване, но излъчва лек минус. Възела обаче вече е по добре 9./26/ :)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Само да добавя - възел на Мировинг работи най-добре изолиран в плат, текстилно тиксо, лейкопласт или хартиено тиксо. Тогава има допълнително усилване. Така че има две възможности - да си го гледате гол и красив но да не върши толкова работа, или да го скриете вътре и да действа повече, макар и тихомълком /възела де/ :lol: Така че Джоко, мушкай го в тиксото и се не бой :cheers:
По намотките Айкроу е специалистът, така че там няма да се изказвам - моите са друга конструкция и принципа за вдигане на заряда е различен /и вероятно по-слаб/.
Поздрави!
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Аз забравих да кажа, че вероятно опитите с 15Хц не са провалени от честотата, а от намотката вероятно. Иначе тези честоти са търсени за стимулиране работата на ДВГ, така че не знам дали ще вършат работа за друго. Последните ми опити за влияние на климата преди мемец с 15Хц ми се струва, че само увеличиха дъждовете. За това и спрях тогава да се занимавам с климата.
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494

Мнение от hyparh »

Мерси Айкроу, значи снощи съм бил на прав път с измерването :) Рекох да опитам с махалото и на двете снимки от дясната страна на кристала ми даде над 9.(20), но викам ще прекратя засега да видим има ли нещо вярно :) Трябва да се поровя за различни честоти, с които хранят succor punch-овете и коя за какво е подходяща.
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
Meltdown
МненияCOLON 26
Регистриран наCOLON Съб Апр 12, 2014 10:11 pm
МестоположениеCOLON Пловдив

Мнение от Meltdown »

Някой може ли да ми измери мощността на това устройство. Оргонен акумулатор е с редуващи се слоеве органика (вестникарска хартия) и метал (алуминиево фолио), намотани около алуминиева тръба. И дали мощността му е достатъчна за да може енергията му да се утилизира в радионични операции ? На изходната тръба енергията се усеща като лек хладен полъх.
Изображение
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494

Мнение от hyparh »

Айде аз да се пробвам малко. Измерих енергията от тръбата на +7.8
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Горе долу е добре зa този тип у-вa 9.7. Обaче, кaкто снимкaтa зaпечaтвa инфо, тaкa и вестникa с всичките си стaтии вкaрвa купищa излишнa информaция и енергиятa ще е бъркоч, тaкa че ти предлaгaм дa го препрaвиш с чистa хaртия или нaй-евтино с тоaлетнa или домaкинскa хaртия.
Аватар
Meltdown
МненияCOLON 26
Регистриран наCOLON Съб Апр 12, 2014 10:11 pm
МестоположениеCOLON Пловдив

Мнение от Meltdown »

Ще използвам домакинска хартия от тези големите рула, тъкмо е и порьозна и ще задържа повечко оргонна енергия. Мисля да намотая още слоеве за да се увеличи мощността на устройството. Възнамерявам да направя още 3 такива акумулатора и да ги използвам заедно, като насоча изходните им тръби към центъра. Така ще е с четворна мощност. Необходими са ми за радионични операции и експерименти с проекция на оргонната енергия от устройствата на всякакво разстояние посредством структурна връзка.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Meltdown написаCOLONВъзнамерявам да направя още 3 такива акумулатора и да ги използвам заедно, като насоча изходните им тръби към центъра. Така ще е с четворна мощност.
:smileylol:
Как реши, че ще е равно на 4?????????????????????????????????

А от това, което прави досега, тази опция:
Meltdown написаCOLONНеобходими са ми за радионични операции и експерименти с проекция на оргонната енергия от устройствата на всякакво разстояние посредством структурна връзка.
въобще не смятам, че е добра идея. :no:
Наблюдавам - анализирам - променям.
BUTTON_POST_REPLY