Питанка
Re: Питанка
Здравей Антани, Спиридон е абсолютно прав за излъчването на пирамидите като от върха започва отрицателно на височина колкото е височината на пирамидата, след това е плюс(пак колкото е височината на пирамидата ) и т.н. От долната страна излъчването е положително. Може да прочетеш повече от тези две много полезни книжки
Бъди здрав !

А така. И каква стана тя. На сайта на който се продава пирамидата също пише, че трябва да е под леглото, а се оказва че не е така освен ако не е за "сексуално желание" както каза скелета.
Щом "От долната страна излъчването е положително" не трбебе ли да се сложи на високо?
Ивчак благодаря
за литературата, почвам да се образовам, та дано да балансирам новите въпроси с вече получените отговори.
/пак въпрос/
От къде да се сдобия с
не погледа а махалото, та да не стане както с пирамидата.
Щом "От долната страна излъчването е положително" не трбебе ли да се сложи на високо?
Ивчак благодаря

/пак въпрос/
От къде да се сдобия с

Просто закачи някаква тежест на конец. Няма значение каква. Да не е прекалено тежка, защото ще се завърта трудно и да не е прекалено лека, защото нишката я спира. Ако тежестта е метална, е по-малка и е по-удобна за носене.
Виж на каква дължина ти реагира най-отчетливо и си вържи едно възелче, да си я отбележиш.
Веднъж пробвах с детска пластмасова свирка на връв, че нямах друго под ръка и пак стана. Аз ползвам едно малко ключе, защото околните не се впечатляват толкова много, ако „въртиш” ключе на конец
Виж на каква дължина ти реагира най-отчетливо и си вържи едно възелче, да си я отбележиш.
Веднъж пробвах с детска пластмасова свирка на връв, че нямах друго под ръка и пак стана. Аз ползвам едно малко ключе, защото околните не се впечатляват толкова много, ако „въртиш” ключе на конец

"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс

Не смеех да го предложа сам.
Благодаря ти.
Аз ползвам малка метална шайба.
Чудесно ми седи сред стотинките в портфейла.
Принципно е добре да е с не магнитен материал, защото ако мериш магнити ще оказва влияние. Мерил съм и с малък МП3 плеар
По лесно се мери, като посочваш с показалеца на лявата ръка, а махалото е в страни от мерения обект, като се държи с дясната. Така може да се мерят доста малки зони и да се откриват редуващи се полета.
Това съм го научил от Кадуцеус. 

Освен да обещая по няколко виртуални
засега и
за отзивчивостта ВИ друго не мога да се сетя.
И ако е речено някой ден да ги материализираме.

И ако е речено някой ден да ги материализираме.
Единственото, което се търси тук е експериментиране, за което всички тук помагаме с колкото можем. Никой на никой не е длъжен с нищо. В крайна сметка нещата, които се правят тук са в полза на много хора (съзнаващи или не), така че всяка помощ тук е благотворителна. 

Това с магията и предметите е точно така/поне според мен/ имах доста лош "експитианс" с такива намеси.Винаги съм се забавлявал със символиката на предметиоте който се ползват а съм видял доста.........., по някаква особенно гадна причина привличам като магнит хора с намеса, тъжното е ,че по някакъв неопределен за мен начин "виждам" намесата нерядко преди да е повторена или направена.Обикновенно никой не ме чува/и не ми вярва/ като се опитам да говоря и обяснявам, единият влиза два пъти в болница/а ми е близък/ като няколко месеца преди това чистосърдечно го уведомих какво ще стане.icrow написаCOLONДобре дошъл! Питaй смело.![]()
Принципно мaгия може дa се нaпрaви с всякaкви предмети. Тaзи пирaмидa поне нa мен ми излизa 9.99. Изглеждa, че е обикновен концентрaтор. Извикaйте свещеник и нaпрaвете водосвет нa жилището. A от къде идвa тaзи пaрaноя нa женa ти?
Та въпроса ми към вас е: Знаете ли как да се предпазим?
Определено според мен разни и безобразни "муски", "защити" и т.н. могат да бъдат изключително вредни ако този който ги твори не е наясно какво прави.И тук съм натрупал не малък лош опит. Определено съм посетил доста хора практикуващи разваляне, гадаене и т.н. чесно казано голяма част от тях са имали много добри попадения............Понеже тази материя ми е безкрайно интересна/чиста проба научен интерес - обичам да гледам и анализирам как действа но никога не съм се опитвал да правя нищо ни добро ни лошо/, присъствал съм на т.нар екзорсизъм и т.н.
Лично аз предпочитам да направя точно какото сте и посъветвал: водосвет и свещенник- това вероятно е най достъпният и безопасен начин за противодействие.
Ако мислите ,че подобен въпрос не е подходящ за точно този форум моля не отговаряйте аз ще изтрия мнението си.