http://vbox7.com/play:4e60d85612
Неодимов магнит добра работа върши ...
Philip може ли малко инфо..
Поздрави на всички...
Владимир Димитров - горене на водата
-
- МненияCOLON 27
- Регистриран наCOLON Вто Сеп 02, 2014 8:19 pm
Re: Владимир Димитров - горене на водата
Основната информация е на тази страница:http://fenix.styleglassbg.com/izvorna_voda/
Най отгоре на нея има син линк "Резултати от изследванията на тази вода"
Иначе ги развивах тук, в този форум, като Кадуцеус и Айкроу ми правеха постоянни радиестезични измервания във времето.
Темата е:http://www.garaja.net/viewtopic.php?f=7&t=41, но във времето стана огромна
Не знам точно какво инфо ти е нужно. В първия линк има реално всичко и е събрано и кратко, но ако нямаш време за четене - питай какво точно те интересува
Най отгоре на нея има син линк "Резултати от изследванията на тази вода"
Иначе ги развивах тук, в този форум, като Кадуцеус и Айкроу ми правеха постоянни радиестезични измервания във времето.
Темата е:http://www.garaja.net/viewtopic.php?f=7&t=41, но във времето стана огромна

Не знам точно какво инфо ти е нужно. В първия линк има реално всичко и е събрано и кратко, но ако нямаш време за четене - питай какво точно те интересува

Наблюдавам - анализирам - променям.
Филипе,
извинявай, малка корекция - отслабват междумолекулните връзки, т.е. разбиват се водните клъстери. Предполагам на това се дължи изтриването на всякаква предишна записана във водата информация и по-лесното й преминаване през мембраните на клетките на организма, както и улеснява очистването на клетката чрез водата. Със сигурност на това се дължи по-добрата "измиваща способност" на водата от тръбите ти.
Как влияят вътремолекулните връзки на повърхностното напрежение, уви не знам.
П.С. Ако е интересно, мога да постна в друга тема (за Шаубергер ли?) описание на какво се дължи повърхностното напрежение и някои ефекти от него.
извинявай, малка корекция - отслабват междумолекулните връзки, т.е. разбиват се водните клъстери. Предполагам на това се дължи изтриването на всякаква предишна записана във водата информация и по-лесното й преминаване през мембраните на клетките на организма, както и улеснява очистването на клетката чрез водата. Със сигурност на това се дължи по-добрата "измиваща способност" на водата от тръбите ти.
Как влияят вътремолекулните връзки на повърхностното напрежение, уви не знам.

П.С. Ако е интересно, мога да постна в друга тема (за Шаубергер ли?) описание на какво се дължи повърхностното напрежение и някои ефекти от него.
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс

Пак не съм разбрал

Пиши, разбира се. В темата за тръбите

Владимире, Хипарх,
Още ми е чудно що се мъчите с един електрод? Сложете, ако не пет, то поне три.

Още ми е чудно що се мъчите с един електрод? Сложете, ако не пет, то поне три.

Казаха, че ти оставят на теб да направиш системата с 5 и с 3 електрода 

-
- МненияCOLON 27
- Регистриран наCOLON Вто Сеп 02, 2014 8:19 pm
Позравления philip...
Колеги бяха хакнати таблета и настолния ми компютър...
От мазето казват че бана ми в сайта е дело на хакери..
Борбата продължава ...разпространявайте схеми и клипове ..
Работата по проектите тече ...
Поздрави на всички..
Колеги бяха хакнати таблета и настолния ми компютър...
От мазето казват че бана ми в сайта е дело на хакери..
Борбата продължава ...разпространявайте схеми и клипове ..
Работата по проектите тече ...
Поздрави на всички..
Чудя се от къде ли сa се пръкнaли тези хaкери.
Ние влизaме в грaфaтa луди ексцентрици, дето никой не им вярвa, но ти си нaпрaвил нещо, което око дa види ръкa дa пипне и в твоя случaй вече си зaплaхa зa някой. И зa съжaление не мисля, че товa е сaмо нaчaлото! Вероятно ще следвa и по сериозни зaплaхи. Зa съжaление съвсем реaлнa ситуaция зa откривaтели в Бългaрия!

Благодаря за поздравленията, Владимир
( въпреки, че честно казано не схванах за тръбите или за модерацията тук са
)
Нито ти, нито Хипарх обаче казахте дали искате да ви изпратя по една тръба, за да мине преди да напълните съдовете водата през нея.
На теб ще ти е мъничко по-трудно, че ще трябва да прекараш през тръбата морската вода с помпа, но все си мисля, че си заслужава
Но вие си решавате
Що се отнася до разпространяването на схемите и клиповете, ако искаш, качи схемите и линковете и тук. На колкото повече места съществуват и колкото повече хора разберат идеята и я репликират - толкова по-трудно става на матрицата да затрие направеното
Просто пусни от най-простата схема, до тази, до която ти решиш.
Приятен ден!

Нито ти, нито Хипарх обаче казахте дали искате да ви изпратя по една тръба, за да мине преди да напълните съдовете водата през нея.
На теб ще ти е мъничко по-трудно, че ще трябва да прекараш през тръбата морската вода с помпа, но все си мисля, че си заслужава

Но вие си решавате

Що се отнася до разпространяването на схемите и клиповете, ако искаш, качи схемите и линковете и тук. На колкото повече места съществуват и колкото повече хора разберат идеята и я репликират - толкова по-трудно става на матрицата да затрие направеното

Просто пусни от най-простата схема, до тази, до която ти решиш.
Приятен ден!