Хармонизатори практика ...
Re: Хармонизатори практика ...
Снимaй го, кaкто е сегa преди дa го сглобиш в другия вaриaнт.
Хармонизатора е същият като този на 22 стр.

9./88/ на 330+км. 

Първи хармонизатор на прохождащ в материята 
Топчето в аку-вак е от някакъв полускъпоценен камък, на него му прилича на мрамор, но може да е и полиран бял кварц.
ПП. Автоматичния ресайз нещо не работи?

Топчето в аку-вак е от някакъв полускъпоценен камък, на него му прилича на мрамор, но може да е и полиран бял кварц.
ПП. Автоматичния ресайз нещо не работи?
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Може ли едно замерване на горния хармонизатор
Ето го и след няколко дни, наблюдава се любопитен феномен - кристалното топче е започнало да сменя цвета си от перлено-бял към синьо-сивкав без да е излаган хармонизатора на атмосферни влияния. Аз поне за първи път виждам някой да слага такъв тип топче на аку-вак, но дали е добре?

Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Човек, свиркай! Знаеш, че забравям.
Интересен е хармонизатора и доста силен на първите снимки 9./45/ на 25км, обаче много ме дразни, че аку-вака е изнесен ексцентрично. На последната снимка енергията се е дигнала само с 2 деветки а обхвата е станал 76км. Принципно знам, че кристалите потъмняват когато попиват кофти енергия. И сега седи нещо, като филтър, но не се знае с времето дали няма да се пренатрупа и да почне да лъчи кофти към положителния поток. Интересно ще е след още време дали няма да потъмнее още. Снимай го от време на време.

Интересен е хармонизатора и доста силен на първите снимки 9./45/ на 25км, обаче много ме дразни, че аку-вака е изнесен ексцентрично. На последната снимка енергията се е дигнала само с 2 деветки а обхвата е станал 76км. Принципно знам, че кристалите потъмняват когато попиват кофти енергия. И сега седи нещо, като филтър, но не се знае с времето дали няма да се пренатрупа и да почне да лъчи кофти към положителния поток. Интересно ще е след още време дали няма да потъмнее още. Снимай го от време на време.

Привет
Топчето по излъчване не е кристал!
От него има студено, твърдо излъчване, което се смесва с полето на хармонизатора и се излъчва като цяло от него.
Малко трудно намирам думи как да опиша излъчваното, но ще продължа да опитвам
Почти всеки друг хармонизатор, дори и с доста по-кофти изработка имат излъчване, което е в съзвучие с енергиите на Природата.
При този хем го има (от медта и вида на хармонизатора), хем има допълнителна съставляваща, която по никакъв начин не си кореспондира с каквато и да е природна енергия - студена и машинна. Затова и не може да се разшири полето му.
Лично моето мнение е, че трябва да се махне това отвътре (каквото и да е то). За мен този хармонизатор би бил "лош" да е около човек! Така че - казвай му на човека (той и сам ще го прочете всъщност
) да промени нещата. ...Да свали по-ниско това, което ще сложи на неговото място и да центрира бобината. А като цяло - браво на него! 
Топчето по излъчване не е кристал!
От него има студено, твърдо излъчване, което се смесва с полето на хармонизатора и се излъчва като цяло от него.
Малко трудно намирам думи как да опиша излъчваното, но ще продължа да опитвам

Почти всеки друг хармонизатор, дори и с доста по-кофти изработка имат излъчване, което е в съзвучие с енергиите на Природата.
При този хем го има (от медта и вида на хармонизатора), хем има допълнителна съставляваща, която по никакъв начин не си кореспондира с каквато и да е природна енергия - студена и машинна. Затова и не може да се разшири полето му.
Лично моето мнение е, че трябва да се махне това отвътре (каквото и да е то). За мен този хармонизатор би бил "лош" да е около човек! Така че - казвай му на човека (той и сам ще го прочете всъщност

Наблюдавам - анализирам - променям.
Мерси за замерването и коментарите
Значи все пак топчето сигурно е мраморно, както той предполага. Да, ще си прочете коментарите 

Той щом може дa чете, дaли може и дa пише.
Шегичкa

Шегичкa

Не може, защото е последния баннат
Действа си човека
Опитал е и с медна тръба, увита с кълчища и казва, че този път е усетил енергията от единя край като хладен полъх или нещо подобно. Аз пробвах да замервам, но моите резултати често излизат завишени.