Съвсем най-общи :-)

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Re: Съвсем най-общи :-)

Мнение от Philip »

За съжаление с напредването на годините ми се случва все по-рядко.
Като съвсем малък "излитах" винаги от един и същи склон в планина, от едно и също място. Много леко забързване по наклона и отделяне. За разлика от теб "летя" като птица - в хоризонтално положение.
По-късно и от алеите на някакъв парк - по същия начин. Понякога не ми достига контрол да се вдигна по-високо и "летя" на около два метра. Тогава за препятствия по-високи от тази височина се налага да вложа сериозно усилие, но винаги успявам да ги премина. А веднъж взема ли височина - повече нямам проблеми :)
Още по-късно - от всякакви места. Лека засилка, лек отскок, с който да премина в хоризонтално положение - и това е. :)
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

И аз по подобен начин прескачам препятствия, но като цяло гледам да ги избягвам :lol: Веднъж влезеш ли в "режим на полет" между теб и земята сясаш се формира невидима обвивка от силово поле, което не ти позволява да се бухнеш в нея :lol: То е най-силно при самата повърхност.
Айкроу, изпитвал съм и такива падания - тогава се появява онова гъделичкане в стомаха все едно падаш наистина и това те събужда :lol:
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
sheki
МненияCOLON 301
Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
МестоположениеCOLON Златоград
CONTACTCOLON

Мнение от sheki »

Ooo дааа, отдавна не ми се е случвало точно това да сънувам , но помня точно такъв сън от преди някъде 20 години .. ;)
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

Преди доста често сънувах подобни неща, но винаги най-ясно и отчетливо си спомням падането. Много често падах насън от всякакви възможни неща и винаги отвисоко. Доста неприятно усещане и винаги се събуждах на сантиметри преди контакта със земята...

Ще се напъна днес да стигна до подробности за преди паданията :angry: :doh:

:hola:
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Искам да ви помоля да гласувате тук на този линк http://olx.bg/atelie/people/329207/ Ще съм ви много благодарен. :)

Принципно всеки нов ден може да се гласува отново, но и веднъж да гласувате пак ще е от помощ. :) Целта не са парите а да е поне в челната десетка и да седи, като реклама поне. :)

Благодаря!
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Кажи и да качи повече предложения! :)
Нали знаеш! - Колкото повече - толкова повече! :)
...Ренката (съпругата ми :) ) се забавлява с магазинче в Etsy. Там има доста сериозна българска група, доколкото знам. Да си покаже момичето нещата там. Доста по-различно се приемат, оценяват и купуват, отколкото тук :) Като стане, ще я помоля да даде линкове и малко обяснения за регистрацията и ползването. Ще ти ги пусна на лични.
Наблюдавам - анализирам - променям.
bob
МненияCOLON 219
Регистриран наCOLON Вто Май 07, 2013 12:32 pm

Мнение от bob »

Здравей Филип! Ако не е нахално пусни ми и на мен на лични инфо за този сайт, как става регистрацията, тъй като и жена ми се занимава с направата на бижута и иска да ги продава в разни сайтове. А може и да обменят опит :) .
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Блaгодaря! :) Тя имa рaзни клиенти от Европa и Aмерикa, но всеоще прохождaт. A и сa 50+ тa компютрите не сa им нaй голямaтa силa. :lol: Стaвa въпрос зa бaщa ми и женa му.
bob
МненияCOLON 219
Регистриран наCOLON Вто Май 07, 2013 12:32 pm

Мнение от bob »

Здравейте!
Ето какво вълнува младите хора и към какво е насочено вниманието им:

https://www.youtube.com/watch?annotatio ... 4vsqa2uBqQ

п.п.
Това е бръшлян, който произвежда електричество и може да захранва самостоятелно с ток едно домакинство. :surpris:
sheki
МненияCOLON 301
Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
МестоположениеCOLON Златоград
CONTACTCOLON

Мнение от sheki »

Наскоро доста се говореше за дигиталните пари или така наречените биткоинти , тук има интересна статия какво може всъщност да се направи за да се управлява системата с такива пари :) Политика на убийството
BUTTON_POST_REPLY