Здравейте колеги,
пак съм на линия и почвам да пиша по реда на въпросите и темите
fade
със сигурност има доза истина в това което Линдеман и останалите са напипали. Магнитното поле задължително концентрира и оргонно - това е факт, открит още от барон Райхенбах. Влиянието на оргона /од/ като катализатор или забавител на химическите реакции е потвърдено многократно. От гледна точка на нашата /моята и на колегите, които работят по катализирането на изгарянето в ДВГ/ практика, магнитното поле не е задължително. Оргонната му съставляваща може да се извлече и насочи както по кабел като оргонен ток, така и като поле или чрез подобната на газова субстанция оргонна пара. Например, правили сме тестове с кутийки ОК /което по принцип си е здравно изделие/ и отразено поле от възли на Мировинг, базови шнурове и намотки и резултат върху мотора има - и то значителен. В тези неща няма и помен от магнити или магнитно поле - те са само концентратори на оргон. Относно оптимизаторите ми - просто е по-лесно да се направят с магнити като концентратори на оргона, отколкото с кристали, химически вещества - генератори на оргона пара, намотки и т.н. Така изделието става компактно и не изисква поддръжка или консумативи. Това естествено е за сметка на намаляване на ефекта и въвличането ни във спорове и обяснения каква роля играят магнитите вътре

Освен това /само за сведение/ в К1 има магнити със сила 13 000 гауса, защото газовите горива не реагират добре на по-слаби полета. в К2 има вече и отразени оргонни бобини, затова там магнитите са със сила 5 000 гауса, но са радположени по различен начин и са двойно повече от тези при К1. Не си личи отвън по слабото привличане на частите, защото магнитното поле е екранирано частично и магн. полюси
не са на контактните пластини, а "висят" във въздуха вътре корпуса. Ако се разглоби един оптимизатор ще се разбере, че конструкцията му няма нищо общо с логиката на останалите магнитни устройства за намаляване разхода на гориво
Специално в твоя случай с Алфата и "Фобос", има терен за доста настройки за усвояване на ефекта от оргона. Това което не е добре само, е че за беля регулирането на аванса ти изисква скъп ТАП заради повечето бобини. Румен прави софтуерен такъв - и аз го чакам за да си сложа, като газифицирам колата към края на месеца.
Сега тествам ново, немагнитно и до момента чисто пасивно, силно концентриращо оргон изделие, което трябва да замести магнитните оптимизатори и тези спорове да приключат. Нямах някои знания доскоро, затова се забавих. На всичко отгоре изделието е модулно и се разполага по различен начин в колата. Повече данни ще дам като свърша тестовете, но засега само ще кажа че е подобно на оптимизатора К3 и вероятно ще е поместено в неговата кутия 6/4/2 см. Теглото му ще е около 20 грама и се надявам с един комплект от 5-6 бр да постигна частична автотермия /от поне 50%/ при газови и метанови автомобили, при запазване или увеличаване на мощността. Естествено, ще трябва и да се бръкне по настройките на газовия компютър с цел принудително обедняване на сместа. Нещата са леко побългарени и частично прекопирани от въздушните оптимизатори на проф. Андреев, както и дизелите с карбуратор на един друг мужик с голям опит и ум, чието име ми убягва в момента.
Поздрави
ПП
Филипе - тествали сме многократно и аз, и Айкроу негативни концентратори на въздух или гориво, а позитивни на другата част от сместа. Само вреда и никаква файда

Практиката показва че просто трябва да го натъпчем тоя мотор с оргон до козирката, за да работи на свръхобеднени смеси - белята е, че алуминиевият блок изпуска и пръска оргона навън като пробито буре вода. Трябва да го наливаш с пожарникарски маркуч за да се напълни, а такъв още нямаме. Другият вариант е да си купя един огромен /тип стара гъзария/ Мерцедес 500 S който е сравнително евтин и никой го не ще, защото гори адски много

Те са със чугунени блокове, които попиват, а не изпускат лесно навън оргона и ще го докарам до нула без проблем, особено ако е газов и мога да му ровя в сместа безнаказано. С ТАП с възможност за 45-50 градуса предварение и малко тестове, съм готов за няколко месеца с автотермията :D